stormrider2art
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Kashmir
Η aegean νομίζω προσφέρει δωρεάν ακυρώσεις για πτήσεις από/προς Γαλλία
πως θα γινει να μου στειλει καποιος απο ΠΑΡΙΣΙ την αφισα που εχει ο @tripakias στο προφιλ του.... εεε ?? εεε? φανταστηκιε @tripakias ?Δεν θα μου χαλασεις κανενα ονειρο. Εμενα το κοτετσι μου τυγχανει να ειναι στο στομα του λυκου απλως.
εμεις γυρισαμε απο Ρωμη χτες. 6 γυναικες..ειμασταν εκει οταν έγιναν τα γεγονότα στο Παρισι. Να πατε ! δεν υπαρχει κανενας λογος να ακυρώσετε Εχει πολυ αστυνομια στους δρομους και στρατο...δεν αισθάνεσαι ομως ασχημα ...ισως νιωθει και πιο αφαλής..πχ απο τους πορτοφολάδες ...κανονικα λειτουργουν τα παντα..και δεν χρειαζόσαστε διαβατηριοΚαλημέρα παιδιά και απο μένα...Κανονίσαμε με την παρέα μου να πάμε Ρώμη το επόμενο Σάββατο. Είναι ένα ταξίδι που όλες μας το περιμέναμε πως και πως...Το είχαμε ανάγκη η καθαμία για το δικό της λόγο.Μ αυτά που ακούγονται έχουμε τρομοκρατηθεί είναι η αλήθεια....Εννοείται ακυρώσεις δε γίνονται απο πουθενά ,ούτε ξενοδοχε'ιο ούτε αεροπλάνο...Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε...κλείνουμε προς το να πάμε λόγω ψυχολογίας (το περιμέναμε πως και πως ) αλλά πάλι έχουμε κάποιους ενδοιασμούς...έχει πάει κάποιος αυτο το διάστημα να μας πει για το εκεί κλίμα; Θα πάει κάποιος αυτό το διάστημα;;;Και κάτι ακόμα....διάβασα σε προηγούμενο μήνυμα πως ίσως να μην αρκούν οι ταυτότητες πλέον και να χρειάζεται και διαβατήριο. Ισχύει;;;;;
Το περιοδικο θες;πως θα γινει να μου στειλει καποιος απο ΠΑΡΙΣΙ την αφισα που εχει ο @tripakias στο προφιλ του.... εεε ?? εεε? φανταστηκιε @tripakias ?
το βρηκα στο διαδυκτιο ολα καλα...παράγγειλα..ευχαριστώωωΤο περιοδικο θες;
Σωστό. Είναι μια κατσαρίδα μέσα, πάω να της βάλω φαγάκι!αν φοβασαι να κανεις κατι, ο καλυτερος τροπος για το ξεπερασεις ειναι να το κανεις.
Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι αν φοβασαι τις κατσαριδες ή να μην παχυνεις.Σωστό. Είναι μια κατσαρίδα μέσα, πάω να της βάλω φαγάκι!
Γι' αυτό θα την ταϊσω, να έχει ψαχνό!Εκεινο που δεν καταλαβα ειναι αν φοβασαι τις κατσαριδες ή να μην παχυνεις.
O στόχος των τρομοκρατών αυτός είναι, φυσικά και πάτε, να καταλάβουν οι ισλαμοφασίστες πως δεν μας σταματάει τίποτα.Ακουσα στο CNN πως τα ατομα που επιασαν σημερα ειχαν σκοπο να επιτεθουν και σε ενα εμπορικο κεντρο (La Defence νομιζω?).. Ισως τελικα και να μην ειναι απιθανη μια ακομα επιθεση σε μικρο χρονικο διαστημα απ την προηγουμενη..
Anyway. Σε περιπου 12 ωρες πεταμε για Παρισι.
Τελευταιες γνωμες μετα και απο τα τελευταια γεγονοτα,
παμε ή δεν παμε;
Πλεονασμος, το εμπορικο Les Quatre Temps ειναι στη Defense.Στη Defense, στο αεροδρόμιοκαι σε ένα εμπορικό κέντρο, αν ισχύουν όσα γράφονται και λέγονται στα ΜΜΕ.
Καλό ταξίδιιιιιιιιιιιιι και να περάσετε όσο όμορφα είχατε ονειρευτεί!!!!!!Ακουσα στο CNN πως τα ατομα που επιασαν σημερα ειχαν σκοπο να επιτεθουν και σε ενα εμπορικο κεντρο (La Defence νομιζω?).. Ισως τελικα και να μην ειναι απιθανη μια ακομα επιθεση σε μικρο χρονικο διαστημα απ την προηγουμενη..
Anyway. Σε περιπου 12 ωρες πεταμε για Παρισι.
Τελευταιες γνωμες μετα και απο τα τελευταια γεγονοτα,
παμε ή δεν παμε;