filippia
Member
Ας μην πω ναι και διαψευστώ. Θα προσπαθήσω.Ιστορία να περιμένουμε;
Ας μην πω ναι και διαψευστώ. Θα προσπαθήσω.Ιστορία να περιμένουμε;
καλημερα!Γεια σας βασικά.. Η πρώτη φορά που γράφω κάτι δημόσια. Λοιπόν ας μπω στο θέμα.
Γύρω στο Σεπτέμβριο έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια για τις ημερομηνίες 15 με 20 Ιανουαρίου (ryanair προσφορά χωρίς δικαίωμα ακύρωσης) για Ρώμη σχεδιάζοντας ενα ονειρεμένο ταξίδι! Πρώτη φορά για εξωτερικό. Ψάξαμε ξενοδοχείο βρήκαμε κάτι που μας άρεσε και κάναμε κράτηση εκεί βάλαμε επιλογη ακύρωσης με μία μικρή χρέωση.
Μετά από λίγο καιρό έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και μας έκοψε τα φτερά σταματήσαμε μιλάμε για το ταξίδι και είπαμε ότι δεν θα πάμε γιατί φοβόμαστε.
Θα ήθελα τη γνώμη σας! Να πάμε ή όχι
Συμφωνω με τον απο πανω. Δικια μου συμπληρωματικη προταση ειναι να κλεισεις την τηλεοραση.σχετικα με τις τρομοκρατικες επιθεσεις των ισις θα πρεπει να ανησυχω ; θα παω 15-18 φεβρουαριου και εχω αγχωθει με τοσα που ακουγονται και τις επειλες τους στην ρωμη.. μια σουμβουλη..!!!
Πλεον, η ομαδα των Isis εχει μεγαλωσει και ειναι εξαπλωμενοι παντου, ακομη και σε μερη που δεν περιμεναμε κ που δεν ειχαν προειδοποιησει. Για το χτυπημα στην Ινδονησια ανελαβαν την ευθυνη οι Τζιχαντιστες. Αλλο παλι κ αυτο.σχετικα με τις τρομοκρατικες επιθεσεις των ισις θα πρεπει να ανησυχω ; θα παω 15-18 φεβρουαριου και εχω αγχωθει με τοσα που ακουγονται και τις επειλες τους στην ρωμη.. μια σουμβουλη..!!!
Πραγματικά πολύ λάθος συλλογισμός και το λέω καθαρά εμπειρικά! Εγώ έλεγα ακριβώς τα ίδια με σένα για τη Μύκονο. ΄΄Εγώ Μύκονο? Ποτέ! Όλοι εκεί πάνε και κυρίως όλη η απεχθείσα ΄΄γκλαμουριά΄΄!!! Κι αν πάω ποτέ θα πάω Μάϊο ή Σεπτέμβριο, μη με κλέψουνε κιόλας οι νεόπολουτοι...!!!΄΄.Εγώ πάλι που γενικά έχω μία αντιπάθεια στο Παρίσι , όχι γιατί έχω πάει και δεν μου άρεσε, αλλά επείδή όλοι μου λένε πρεπει να πας Παρίσι και πρέπει να πας Παρίσι και δεν πάω ούτε που να με πλήρωνεις, αν βρεθεί κάποιος σήμερα και μου πει πάμε τώρα Παρίσι ή αύριο το πρωί τα παρατάω όλα και πάω.. Και θα πάω να δώσω και αίμα.. Όσον αφορά τους υπόπτους γύρω και εδώ στην Αθήνα που είμαι όλοι ύποπτοι μου φαίνονται.. Και όσον αφορά σχεδόν ανπύαρκτες που είπα πριν , εννούσα πως το θεωρώ πιο πιθανό να γίνει κάτι εδώ στη Αθήνα ή στην Ρώμη ή στο Λονδίνο ή στην Μαδρίτη ή ή ή παρά στο Παρίσι , ακριβώς επειδή όλοι θα κοιτάνε τους διπλανούς τους..