• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μετά απο 2 χρόνια Σκιάθο τώρα που ?

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
εφοσον ειστε φαν της Σκιαθου νομιζω πως η Παρος σας ταιριαζει καλυτερα..ειναι πιο κοντα σαυτο που ειναι η Σκιαθος δηλαδη.

κατα βαση ειναι νησι της νεολαιας με παρα πολυ κοσμο στη φουλ σεζον με απειρες επιλογες διασκεδασης και καλες παραλιες.εγω ειχα μεινει Ναουσσα αλλα μου αρεσε και η Παροικια.στις Κολυμπηθρες παντως πας με βαρκα ανετα σε λιγα λεπτα απ την Ναουσσα.
δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το μηχανακι.αφου βρηκες και φτηνο ξενοδοχειο στην Παροικια μη το σκεφτεσαι.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
στις Κολυμπηθρες παντως πας με βαρκα ανετα σε λιγα λεπτα απ την Ναουσσα.
Πας μια χαρά και από δρόμο, όχι μόνο με βάρκα! Εμείς έτσι πήγαμε.. Και είναι και μια χαρά δρόμος (κάπου εκεί κοντά έχει σπίτι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης :haha:)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Πας μια χαρά και από δρόμο, όχι μόνο με βάρκα! Εμείς έτσι πήγαμε.. Και είναι και μια χαρά δρόμος (κάπου εκεί κοντά έχει σπίτι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης :haha:)
καλα που μου το ειπες!!!ησυχασα τωρα!

ανεφερα τον τροπο της βαρκας σαν καλυτερη λυση..εγω τουλαχιστον προτιμω διαδρομες μεσω θαλασσης παρα δρομου αν υπαρχει αυτη η εναλλακτικη.

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Σαντορίνη τη αποκλείω λόγω οτι έχει φανταστικα΄τοπία ομορφιά καλύτερο νησί στο κόσμο κτλ αλλά δεν έχει το βασικότερο για εμένα...ΠΑΡΑΛΙΕΣ!
Εκει που ήμουν προς Μήλο τώρα στρέφομαι προς Πάρο!
Καλές οι διαδρομές με καίκι κτλ αλλά λίγο ακριβές για να το κάνουμε πάνω απο 2 φορές...
Ωραία θα πάω απ έξω και θα βάλω τέρμα Ρέμο...xaxaxa

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Πήγα πέρσι Πάρο και την ερωτεύτηκα.Μέναμε Παροικιά αλλά είχαμε το αμάξι μας.Έχει φοβερές παραλίες ωραίο φαγητό νυχτερινή ζωή και ένα τέλειο ιταλικό παγωτατζίδικο στην Παροικιά.Αν μπορώ να σε βοηθήσω κι άλλο πες μου john-data.Ας όψεται φέτος που μας βγαίνουν τα ίδια λεφτά με το εξωτερικό αλλιώς θα ξαναπηγαίναμε.

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Η Πάρος πρέπει είναι εξαιρετική επιλογή, και από γραφικότητα και από παραλίες..την έχω και εγώ στο μυαλό μου για να πάω αλλά κάθε χρόνο πάντα κάτι γίνεται και διαλέγω άλλο νησί :bleh:.. Που θα πάει όμως, θα μου κάτσει! Και εγώ τέτοιος τύπος είμαι, της παραλίας, μου αρέσει να γυρνάω και να απολαμβάνω 2 διαφορετικές τη μέρα...γι'αυτό μην απορρίπτεις και τη Μήλο! Πήγα πέρσι με το αγόρι μου και ξετρελαθήκαμε με τις παραλίες και το καλό φαγητό! http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EF%F2-%EA%E1%EB%EF%EA%E1%DF%F1%E9-2011-a.html δες αν θες την ιστορία μου να πάρεις μια γεύση, και να μην τη διαβάσεις, χάζεψε απλά τις φωτογραφίες :D! Και αυτό που λένε για το χωρισμό και για τη Μήλο και για τη Σαντορίνη, μύθος...:bleh: Πέρσι Μήλο, πρόπερσι Σαντορίνη και ακόμη η σχέση καλά κρατεί :haha:! Α, και τη Σαντορίνη, μην την απορρίπτεις, γιατί μπορεί να μην έχει τις τέλειες παραλίες όπως η Μήλος, αλλά σε ανταμοίβει με την ομορφιά της που είναι μοναδική! Όπου και να πας καλά θα περάσεις, διάλεξε το νησί που σου κάνει κλικ για φέτος!
Ααα, μπορείς να τσεκάρεις και τις παραλίες κάθε νησιού από αυτό το site, εμένα με έχει βοηθήσει πολύ Greek Islands, Greece travel guide, Greece hotels by Greeka.com ...

Βλέπω έχεις πάει και Σκιάθο 2 φορές συνεχόμενα πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί την επέλεξα για τις φετινές μου διακοπές:cool:...υπάρχει ένα θεματάκι εδώ πέρα http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...EB%E9%FE%ED-%F3%F4%E7-%F3%EA%E9%DC%E8%EF.html και οποιοδήποτε tip από ένα λάτρη του νησιού θα με βοηθούσε πολύ :clap:

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
ένα τέλειο ιταλικό παγωτατζίδικο στην Παροικιά.
Aυτό είναι μεγάλο επειχήρημα!!!Πες μου οτι χρεώνει και με το χωνάκι και όχι με τις μπάλες παγωτού να κλείσω Πάρο απο τώρα....xaxaxa
Πήγαμε και Ρώμη τη προηγούμενη εβδομάδα και περισσότερες φωτό έχω απο παγωτά παρά απο αξιοθέατα....xaxaxa
alkistismaria Όταν ΄λές για εξωτερικό εννοείς για παραλίες μπάνιο κτλ?
nicole.g.<3 Τη έχω διαβάσει τη ιστορία σου και για αυτό σαν πρώτη επιλογή είχα τη Μήλο!Και αν και είμαστε του πιτόγυρου μια αστακομακαρονάδα θα τη δοκιμάσουμε!!!
Σαντορίνη πάντως όχι ίσως άλλη χρονιά κανα 3ήμερο...
Μήλο Vs Πάρο παραλίες (με άμμο) και εννοείται καθαρή θάλασσα ποια είναι κατα τη γνώμη σου καλύτερη?

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ααα, με έχεις διαβάσει ήδη, με τιμάς :D!!...οπότε άμα αποφασίσεις τελικά Μήλο να ακολουθήσεις τις γευστικές μου επιλογές :haha:..θα σου έρχομαι στο μυαλό μετά από κάθε αστακομακαρονάδα :bleh:! Ξεκίνα με αυτή στο ''Ναυάγιο''!!!

Πάρος VS Μήλος: δεν θα μπορέσω να είμαι αντικειμενική γιατί Πάρo είχα πάει πολύ παλιά με τους γονείς μου και δεν θυμάμαι καθόλου τις παραλίες:(, μου έχει μείνει όμως αυτή η χαρακτηριστική κυκλαδίτικη ομορφιά και σου λέω θέλω οπωσδήποτε να πάω Πάρο, ίσως του χρόνου γιατί φέτος προτίμησα τη Σκιάθο:roll:...Φίλη μου που πήγε και στα δύο πρόσφατα μου είπε πάντως πως δε συγκρίνονται οι παραλίες της Μήλου με αυτές της Πάρου!
Στην Πάρο θα πας στις Κολυμπήθρες, στην Πούντα, στη Χρυσή Ακτή και γενικά θα βρεις όμορφες παραλίες με χρυσή άμμο..θα κάνεις και την εκδρομή σου στην Αντίπαρο!Μια χαρά θα περάσεις :D! Προορισμοί | Πάρος: Όλες οι Κυκλάδες σε ένα μόνο νησί Δες και αυτό!!!

Όσον αφορά τη Μήλο, οι παραλίες δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσουν..είναι όλες μία και μία! Όπως θα είδες και στις φωτογραφίες που έχω βάλει στην ιστορία μου, Μήλος=παραλίες...Αγία Κυριακή η αγαπημένη μου :D, Παλαιοχώρι, Σαρακήνικο, Παπάφραγκας, Προβατάς, Αχιβαδολίμνη, Φυριπλάκα, Τσιγκράδο, Αλογόμαντρα και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ :D...μη χάσεις με τίποτα και το γύρο του νησιού με τα καραβάκια που θα βρεις στο λιμάνι του Αδάμαντα κάθε βράδυ ή με το πιο μικρό που πήγα εγώ Κλέφτικο και Γέροντα από τον Κήπο!

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο..ό,τι άλλο θες είμαι στη διάθεση σου!

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Mε μπέρδεψες αλλά θα δούμε τι θα πει και το έτερον ήμιση άυριο που θα βρεθούμε για να κανονίσουμε και να αποφασίσω που θα πάμε....xaxaxa

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Mε μπέρδεψες αλλά θα δούμε τι θα πει και το έτερον ήμιση άυριο που θα βρεθούμε για να κανονίσουμε και να αποφασίσω που θα πάμε....xaxaxa
Ωραιιιιιία με δημοκρατικές διαδικασίες :haha:!!! Έτσι!!!:haha:
Κοίτα όπου και να διαλέξετε(διαλέξεις:bleh:) θα περάσετε όμορφα, το κάθε νησί έχει κάτι καινούριο να σου προσφέρει..εν τέλει πήγαινε στο ένα φέτος και στο άλλο του χρόνου!:D
Και για να σε μπερδέψω ακόμη περισσότερο, άμα έχεις δίλημμα σε ποιο από τα δύο να πας, πήγαινε σε ένα τρίτο....Μύκονοοοο! :clap:

john-data

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Μπά κλάρα-λιώμα-κουρούμπελο κτλ γίνομαι και εδώ...
Απο τη άλλη θα μειωθεί ο χώρος απο τη βαλίτσα απο τα εσώρουχα...xaxaxa

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα