Σίγουρα υπάρχει η επιλογή του τρένου και του λεωφορείου της εταιρείας flixbus η οποία είναι πολύ οικονομική αλλά τιμές για τα μέσα δεν γνωρίζω...τσέκαρε την σελίδα rome2rio.com βάλε τις πόλεις που σε ενδιαφέρουν και θα δεις αναλυτικά πως μπορείς να φτάσεις αλλά και το κόστοςΜετά από κάποιες μέρες διακοπων στη Πράγα θέλουμε να πάμε δύο μέρες Βουδαπέστη. Πώς θα μπορούσαμε να πάμε;γνωρίζει κανείς;
Ρίξε μια ματιά εδώΜετά από κάποιες μέρες διακοπων στη Πράγα θέλουμε να πάμε δύο μέρες Βουδαπέστη. Πώς θα μπορούσαμε να πάμε;γνωρίζει κανείς;
Καλημέρα. Το μήνυμά σου μεταφερθηκε σε αυτό το σχετικό θέμα.Καλημέρα σας,
Πρόκειται να επισκεφτώ τη Βουδαπέστη στα μέσα του Δεκέμβρη ( κατατοπιστικότατος ο οδηγός του @vagar78 ) και μετά έχω κλείσει για Πράγα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμφέρει να πάρω Λεωφορείο ή Τραίνο; Ή να μου δώσει κάποιο link για να δω δρομολόγια και τιμές από Βουδαπέστη για Πράγα;
Συγγνώμη αν κάπου έχει ξανα αναφερθεί αλλά δεν μπόρεσα με μια γρήγορη αναζήτηση να το βρω..
Δεν έχω ταξιδέψει στην συγκεκριμένη διαδρομή αλλά επειδή το είχα ψάξει το καλοκαιρι για μετάβαση από Βιέννη - Πράγα είχα καταλήξει στην λύση της τσεχικής Regiojet (έχει βάλει τραίνο στη γραμμή αυτή με δερμάτινα καθίσματα, wifi, coffeee κ.λ.π.) ψαξτο... Για Βουδαπέστη - Βιέννη θα βρεις άνετα τραίνο η λεωφορείο.Καλημέρα σας,
Πρόκειται να επισκεφτώ τη Βουδαπέστη στα μέσα του Δεκέμβρη ( κατατοπιστικότατος ο οδηγός του @vagar78 ) και μετά έχω κλείσει για Πράγα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμφέρει να πάρω Λεωφορείο ή Τραίνο; Ή να μου δώσει κάποιο link για να δω δρομολόγια και τιμές από Βουδαπέστη για Πράγα;
Συγγνώμη αν κάπου έχει ξανα αναφερθεί αλλά δεν μπόρεσα με μια γρήγορη αναζήτηση να το βρω..