• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μεγαλη συζητηση για διαφημιση γνωστης εταιριας κινητης τηλεφωνιας

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Δεν αποκλείεται αυτοί που έστησαν τις δύο σημαιούλες να είναι οι ίδιοι που διοχέτευσαν το θέμα στα μπλογκς...
Νομίζω ότι γίνεται πολύ φασαρία για το τίποτα.
Όποιος έχει άποψη (και οι περισσότεροι έχουν) δεν παρασύρεται με τέτοια κόλπα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
@Twinkie
Έχεις δίκιο... μάλλον σε αυτό αποσκοπούν και εμείς παίζουμε το παιχνίδι τους...

@SkullFlower
Πολύ καλό το βίντεο, αντιπροσωπεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτά που συμβαίνουν στο επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης και όχι μόνο... έχω γνωστούς που σπουδάζουν Ρέθυμνο και μου λένε ότι ακόμα και μέσα στην πόλη τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα απ' την αστυνομία (ανήλικοι οδηγούν τα αγροτικά των γονιών τους επικίνδυνα ακόμα και μέσα στο κέντρο, προσπεράσματα βράδυ σε αγροτικά ντόπιων καταλήγουν σε κυνηγητό και πολλά άλλα ευτράπελα που δείχνουν ότι σε κάποια μέρη της Ελλάδας δεν εφαρμόζεται ο νόμος)...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
(ανήλικοι οδηγούν τα αγροτικά των γονιών τους επικίνδυνα ακόμα και μέσα στο κέντρο, προσπεράσματα βράδυ σε αγροτικά ντόπιων καταλήγουν σε κυνηγητό και πολλά άλλα ευτράπελα που δείχνουν ότι σε κάποια μέρη της Ελλάδας δεν εφαρμόζεται ο νόμος)...
Γιατι σε ποιο μερος της Ελλαδας εφαρμοζεται ο νομος;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Η ατιμωρησία και η ανομία που επικρατεί σε πολλές περιοχές-άβατα της Κρήτης δεν έχει προηγούμενο... και το σύστημα αυτό το διατηρούν κατά κύριο λόγο οι μεγαλοπολιτικοί τους που φοβούνται το κόστος... αλλά νομίζω ότι αυτή είναι συζήτηση για άλλο θέμα...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
όμορφη ιστοριούλα δε λέω, κεντρίζει το ενδιαφέρον αμέσως. Το πιό πιθανό πάντως είναι ότι την ώρα που στηνόταν το σκηνικό για να γυριστεί η διαφήμιση κάποιος έψαχνε κα΄ποιοα αντικείμενα για να γεμίσει το φόντο και έβαλε ότι βρήκε μπροστά του (2 σημαιάκια ό,τι να 'ναι) και στη συνέχεια ή ξέχασε να τα ξαναβάλει ή απλά δε τα έβαλε για κάποιον εξίσου ασήμαντο λόγο. Η διαφήμιση απο μόνη της είναι γελοία πάντως όπως και οι περισσότερες της συγκεκριμένης εταιρείας που απο πάντα στερούνται έμπνευσης και στοιχειώδους χιούμορ

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
@SkullFlower
Πολύ καλό το βίντεο, αντιπροσωπεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτά που συμβαίνουν στο επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης και όχι μόνο... έχω γνωστούς που σπουδάζουν Ρέθυμνο και μου λένε ότι ακόμα και μέσα στην πόλη τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα απ' την αστυνομία (ανήλικοι οδηγούν τα αγροτικά των γονιών τους επικίνδυνα ακόμα και μέσα στο κέντρο, προσπεράσματα βράδυ σε αγροτικά ντόπιων καταλήγουν σε κυνηγητό και πολλά άλλα ευτράπελα που δείχνουν ότι σε κάποια μέρη της Ελλάδας δεν εφαρμόζεται ο νόμος)...
πάρε bonus και αυτό. κατάθεση ψυχής κάνει:p

To highlight είναι τα Hilux με τις κλειστές καρότσες και τα φιμέ τα τζάμια!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η έννοια της υποσυνείδητης προώθησης ή διαφήμισης προφανώς και υπάρχει και είναι αδιαμφισβήτητη.Υπάρχει κλάδος ολόκληρος της ψυχολογίας που ασχολείται με αυτό το πράγμα για να επιτευχθεί μεγιστοποίηση των πωλήσεων ενός προϊόντος ή διείσδυση ιδεών σε μαζική κλίμακα.Οι ΗΠΑ το χρησιμοποίησαν κατά κόρον στην ψυχροπολεμική περίοδο -fact- και συνεχίζουν ακόμα (προσωπική άποψη).

Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο και σοβαρά -όχι Λιακό- ας δουν αυτό
The Trap (television documentary series) - Wikipedia, the free encyclopedia
Υπάρχει δωρεάν εδώ...The Trap - 1 - F*k You Buddy

Τώρα σε ότι αφορά την διαφήμιση θεωρώ ότι απλώς κάποιος βλαμμένος που συμμετείχε στην παραγωγή έβαλε τα σημαιάκια εκεί και μετά έλεγε στους άλλους βλαμμένους φίλους του για το κατόρθωμά του.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
πάρε bonus και αυτό. κατάθεση ψυχής κάνει:p
To highlight είναι τα Hilux με τις κλειστές καρότσες και τα φιμέ τα τζάμια!
Ο δημιουργός κάνει πόλεμο και αντίσταση με στίχους εμπνευσμένους από τα χασίσια, τις καραμπίνες, τα φιμέ διπλοκάμπινα και τις μπαλωθιές... εκεί στην Κρήτη που η ατιμωρησία και η ανομία τραγουδιούνται από τους λαϊκούς τραγουδιστές:clap:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Προσωπικά δεν την είχα ξαναδεί. Σε πρόχειρη αναζήτηση ανακάλυψα ότι ήταν σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης αρχές του 20ου αιώνα. Το κόκκινο αστέρι αναφέρεται στην τουρκική μειονότητα που ζούσε στο νησί που εκδιώχθηκε με την ανταλλαγή πληθυσμών. Ούτε καν οι κρητικοί την πολυγούσταραν όπως γράφεται εξ'αιτίας αυτού
Σημαία έχουν η Ύδρα τα Ψαρά κι οι Σπέτσες αλλά δεν το κάνουμε θέμα

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
και η οποία μου πάει μια χαρά...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Στο marketing υπάρχει μια θεωρία που υποστηρίζει ότι μια διαφήμιση είναι επιτυχημένη όταν συζητιέται είτε θετικά είτε αρνητικά.
Και η Vodafone το έχει καταφέρει αυτό με τις τελευταίες τις διαφημίσεις.
Τα υπόλοιπα είναι συζητήσεις για τα καφενεία και τα blogs όπου όλοι έχουμε γίνει ειδικοί σε όλα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom