LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι

κι ακομα δεν γραφτηκες στο γκρουπ????γεια και απο μενα.. Ειμαι και εγω απο αυτους που αγαπουν και θαυμαζουν το βυθο..εχω βουτηξει σε Κρητη ,Μαδαγασκαρη και ΚοσταΡικα αλλα δεν εχω φωτογραφιες βυθου.....
![]()
.... γραφτηκα ..γραφτηκα...σημερα.....κι ακομα δεν γραφτηκες στο γκρουπ????![]()
A...δεν κάνουμε τέτοια λάθη, έπρεπε να κρατήσεις τηλέφωνο, διεύθυνση, μειλ τα πάντα και στην τελική να τον απειλήσεις αν τυχόν δε στις έστελνε!!! χαχαχα Είσαι τυχερός που βρέθηκες εκεί και είδες αυτό το θέαμα, μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι και ας μην έχουμε και φωτογραφίες (καλά, αυτό το λέω τυπικά-να έχουμε φωτογραφίες!!!χαιρετω κ εγω...
εχω εδω κ 15 χρονια το πρωτο πτυχιο αλλα οχι πολλες βουτιες...με κερδισε το βουνο...οπου βρισκω παντως βουταω...με αποκορυφωμα την διπλη βουτια στο γαμηλιο ταξιδι μας στην Bora Bora...οπου ειδα κ για πρωτη φορα καρχαριες στο φυσικο τους περιβαλλον....ομολογω (αν κ φοβηθηκα λιγο) οτι ηταν μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου....
ΥΓ δυστυχως η καμερα μου ειναι ως 3μ βαθος....κ δεν εχω ακομα την θηκη για να την κανω αδιαβροχη ως τα 40 μ. Ενα ζευγαρι γαλλων που ηταν μαζι μας, εβγαζε φωτο, ειπε θα μου στειλει αλλα ο παλιο-Γαλλος ακομα να τις στειλει....
στειλε πμ στην getxowomanAντωνη επειδη σε κοβω πιο νεο και πιο σχετικο , μηπως ξερεις πως να ανεβασω φωτο και εγω υποσχομαι φωτογραφιες απο καρχαριες
Γεια σου Σπύρο . Κάπου εδώ έρχεται ο εκπαιδευτής σου με το σχολείο Advanced OW να σε ξελασπώσει. Σε περιμένω λοιπόν το καλοκαίρι για το επόμενο βήμα. Και έτσι δεν θα χρειαστείς να ξαναεκδόσεις την χαμένη κάρτα σου.εγώ πάλι είμαι open water IADTN από το 2008 και έχω βουτίξει κυρίως Κρήτη αλλά και μια Κύπρο στο Cavo Greko με απότερο σκοπό το ναυάγιο Ζηνοβία (καθώς το ναυάγιο ξεκινάει από τα 21 και κάτω, θέλουν στο καταδυτικό πρώτα να με γνωρίσουν (οι πιο κακεντρεχείς-ρεαλιστές μπορούν να σκεφτούν ότι θέλουν πρώτα να τους τα "ακουμπήσω"!!!) και μετά να με κατεβάχουν εκεί κάτω)