_antonis_
Member
Ωχ...ξαναθυμήστε το μου αν δείτε ότι αργώ...το μυαλό μου δεν πάει και πολύ καλα τελευταία...Αναμένουμε!:snorkel:
Ωχ...ξαναθυμήστε το μου αν δείτε ότι αργώ...το μυαλό μου δεν πάει και πολύ καλα τελευταία...Αναμένουμε!:snorkel:
Φυσικα!!!Εγω που δεν μπορω να κανω καταδυσεις λογω ανωτερας βιας αλλα πολυ θα ηθελα, ειμαι ευπροσδεκτη;
Ούτε κι εγώ κάνω Lyda, αλλά συμμετέχω νοερά και επικροτώ...Εγω που δεν μπορω να κανω καταδυσεις λογω ανωτερας βιας αλλα πολυ θα ηθελα, ειμαι ευπροσδεκτη;
δεν μπορω με τιποτα να αρνηθωΕγω που δεν μπορω να κανω καταδυσεις λογω ανωτερας βιας αλλα πολυ θα ηθελα, ειμαι ευπροσδεκτη;
απο τα ιδρυτικα μεληΟύτε κι εγώ κάνω Lyda, αλλά συμμετέχω νοερά και επικροτώ...
αντε αργησεςεγώ πάλι είμαι open water IADTN από το 2008 και έχω βουτίξει κυρίως Κρήτη αλλά και μια Κύπρο στο Cavo Greko με απότερο σκοπό το ναυάγιο Ζηνοβία (καθώς το ναυάγιο ξεκινάει από τα 21 και κάτω, θέλουν στο καταδυτικό πρώτα να με γνωρίσουν (οι πιο κακεντρεχείς-ρεαλιστές μπορούν να σκεφτούν ότι θέλουν πρώτα να τους τα "ακουμπήσω"!!!) και μετά να με κατεβάχουν εκεί κάτω)
Στο θυμιζουμεΩχ...ξαναθυμήστε το μου αν δείτε ότι αργώ...το μυαλό μου δεν πάει και πολύ καλα τελευταία...
Βεβαιως και να ανεβασεις αλλα πρεπει νομιζω να τις εχεις στο pcεπιτρεπεται να ανεβασω φωτο απο την πρωτη και τελευταια φορα που εκανα καταδυση; Αν ναι, πως;