• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μας ψόφησε το άλογο ;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
To 2013 έχω επισκεφτεί ήδη 13 χώρες (7 Ευρώπη, 5 Ασία και 1 Αφρική). Πήγα και σε μέρη που έχω πάει ξανά και ξανά (Παρίσι, Λονδίνο, Αμστερνταμ, Κων/νούπολη,...), αλλά και σε μέρη μακρινά και δυσκολότερα (Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Ουζμπεκιστάν, Αλμάτυ κ.α.) Δεν έχω γράψει ούτε μισή ταξιδιωτική ιστορία, και ελάχιστες ως καθόλου πληροφορίες. Ο λόγος? Θεωρώ ότι το forum πλέον (εν συνόλω: επισκέπτες, συμμετέχοντες, αλλά και διαχείριση) δεν ενδιαφέρεται. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, που έχουν περιοριστεί όμως τόσο ώστε να είναι αμελητέες.
Περύσι, πήγα μια βόλτα Β. Αυστραλία και Ινδονησία. Ξεκίνησα να γράφω μια ιστορία. Έγραψα τις πτήσεις και τις 2 πρώτες μέρες, και την κυκλοφόρησα και σε κάποιους φίλους να μου πουν τη γνώμη τους για τη γραφή της. Τελικά, δεν την ανέβασα ποτέ. Για 2 λόγους. Γιατί διαπίστωσα ότι το να περιγράψω μια πτήση με Lufthansa Α380 First Class θα ήταν σκανδαλισμός για κάποιους στις εποχές της λιτότητας, αλλά και γιατί η ανοχή του forum σε ένα ανελέητο προσωπικό bashing από κάποιους, με απώθησε από το να θέλω να συνεισφέρω νέο περιεχόμενο σ' αυτό.
Τότε θα μπορούσε η ταξιδιωτική ιστορία σου να μην περιέχει τις λεπτομέρειες της πτήσης με Α380 First Class που λογικά δεν αφορά κανέναν αλλά να εστίαζες στα μέρη που επισκέφτηκες και να είσαι σίγουρος πως θα είχε ανταπόκριση.
Ξέρεις καλά πως ελάχιστοι είστε που δίνετε σημασία στα της πτήσης άρα λογικό το μεγαλύτερο ποσοστό να τα θεωρεί αδιάφορα και να τα προσπεράσει.Γιατί να αδιαφορίσει όμως για χώρες που ξέρει και έχει διαβάσει ελάχιστα?Αφού μπορείς γιατί να μη συνησφέρεις ?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τότε θα μπορούσε η ταξιδιωτική ιστορία σου να μην περιέχει τις λεπτομέρειες της πτήσης με Α380 First Class που λογικά δεν αφορά κανέναν αλλά να εστίαζες στα μέρη που επισκέφτηκες και να είσαι σίγουρος πως θα είχε ανταπόκριση.
Ξέρεις καλά πως ελάχιστοι είστε που δίνετε σημασία στα της πτήσης άρα λογικό το μεγαλύτερο ποσοστό να τα θεωρεί αδιάφορα και να τα προσπεράσει.Γιατί να αδιαφορίσει όμως για χώρες που ξέρει και έχει διαβάσει ελάχιστα?Αφού μπορείς γιατί να μη συνησφέρεις ?
Έστω ότι μου απαντάς για τον πρώτο λόγο που ανέφερα (και πράγματι, κι εγώ σκέφτηκα να αφήσω έξω το κομμάτι αυτό και να ανεβάσω μόνο το άλλο). Υπάρχει όμως και ο 2ος λόγος...

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Έστω ότι μου απαντάς για τον πρώτο λόγο που ανέφερα (και πράγματι, κι εγώ σκέφτηκα να αφήσω έξω το κομμάτι αυτό και να ανεβάσω μόνο το άλλο). Υπάρχει όμως και ο 2ος λόγος...
Το δεύτερο σκέλος δεν το κατάλαβα καλά.Αν θέλεις εξήγησε ακριβώς τι σε απώθησε.

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
To 2013 έχω επισκεφτεί ήδη 13 χώρες (7 Ευρώπη, 5 Ασία και 1 Αφρική). Πήγα και σε μέρη που έχω πάει ξανά και ξανά (Παρίσι, Λονδίνο, Αμστερνταμ, Κων/νούπολη,...), αλλά και σε μέρη μακρινά και δυσκολότερα (Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Ουζμπεκιστάν, Αλμάτυ κ.α.) Δεν έχω γράψει ούτε μισή ταξιδιωτική ιστορία, και ελάχιστες ως καθόλου πληροφορίες. Ο λόγος? Θεωρώ ότι το forum πλέον (εν συνόλω: επισκέπτες, συμμετέχοντες, αλλά και διαχείριση) δεν ενδιαφέρεται. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, που έχουν περιοριστεί όμως τόσο ώστε να είναι αμελητέες.
Περύσι, πήγα μια βόλτα Β. Αυστραλία και Ινδονησία. Ξεκίνησα να γράφω μια ιστορία. Έγραψα τις πτήσεις και τις 2 πρώτες μέρες, και την κυκλοφόρησα και σε κάποιους φίλους να μου πουν τη γνώμη τους για τη γραφή της. Τελικά, δεν την ανέβασα ποτέ. Για 2 λόγους. Γιατί διαπίστωσα ότι το να περιγράψω μια πτήση με Lufthansa Α380 First Class θα ήταν σκανδαλισμός για κάποιους στις εποχές της λιτότητας, αλλά και γιατί η ανοχή του forum σε ένα ανελέητο προσωπικό bashing από κάποιους, με απώθησε από το να θέλω να συνεισφέρω νέο περιεχόμενο σ' αυτό.

Πως κρίνεις οτι το forum δεν ενδιαφέρεται ??????????????
Μετράς κάποιο στατιστικό (πχ τις απαντησεις στην ιστορία σου, τα likes , κάτι άλλο ????)
γιατι μου φαίνεται πολυ περίεργη η διαπίστωσή σου
Όσο για το αν ειναι σκανδαλισμός το πως ταξιδεύεις κ που πάς, πιστεύω (οπως κ πολλοί άλλοι νομιζω) πως ειδικά το forum αυτο ενδεικνυται για να μοιραστεις τετοιες πληροφορίες, τοσα ατομα που ταξιδευουν σε χωρες μακρυνες ή ξοδευουν τα χρήματά τους δεν πιστεύω να τους νοιάζει ΤΟΣΟ το ποσα ξοδεψες, εκτος αν αυτο αποτελει πληροφορία για ενα τέτοιο ταξίδι. Πίστεψε με, αυτοι που μπαίνουν μονο κ μονο για να ρωτήσουν αν οι χειραποσκευές τους θα χωράνε στο Ryanair πλαίσιο επειδή είναι 4εκ. μεγαλύτερες, πιθανώς κ να μην ξανα-ασχοληθουν με το forum, οποτε κ δεν θα σκανδαλιστουν με το ποσα ξοδεψες κ τι class εισητηριου αγορασες.

Μου φαίνεται οτι πιο πολυ προκαλουν γνωστους κ "φιλους" τετοιες πληροφορίες παρα μελη ενος ταξιδιωτικου φορουμ που το δικο σου ταξιδι θα αποτελέσει προκληση ή πηγη πληροφοριων για ενα ανάλογο ταξιδι ( μιλωντας προσωπικα, εγω ειμαι ενα τετοιο ατομο , επισκεπτόμενος προορισμους που αγνοουσα ). Οσο για το bashing που λες, ξερεις πιστεύω τι λενε για τις αποψεις κ τις κ.......ς .

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχεις δίκιο taver.

Η διαχείριση δεν ενδιαφέρεται για το φόρουμ.

Γι'αυτό έδωσα ένα σκασμό λεφτά αυτήν την εποχή για να ξεφύγει το site από μια παμπάλαια πλατφόρμα που ήταν εγκλωβισμένο, για να έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί παρακάτω, για να πηγαίνει κάθε φορά σε καλύτερο server, την ώρα που έχω μεταναστεύσει σε μια χώρα στην άλλη άκρη του πλανήτη και το οικονομικό κόστος ήταν αφόρητο.

Γι'αυτό κάθομαι και σπαταλάω ατελείωτες προσωπικές ώρες, το αποτέλεσμα των οποίων τις περισσότερες φορές είναι χλευασμός και προσβολές, όπως και αυτή η πρόταση που γράφεις παραπάνω.

Όποιος θέλει να γράψει, γράφει. Είναι τόσο απλό. Όποιος δε θέλει, μπορεί να βρει όσες δικαιολογίες θέλει, δικαίωμα του καθένα να γράφει ή να μη γράφει. Αλλά πομπώδη συμπεράσματα επί προσωπικού του στυλ η διαχείριση δεν ενδιαφέρεται για το site είναι απαράδεκτα.

Αυτά και topic locked.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος