giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Τότε θα μπορούσε η ταξιδιωτική ιστορία σου να μην περιέχει τις λεπτομέρειες της πτήσης με Α380 First Class που λογικά δεν αφορά κανέναν αλλά να εστίαζες στα μέρη που επισκέφτηκες και να είσαι σίγουρος πως θα είχε ανταπόκριση.To 2013 έχω επισκεφτεί ήδη 13 χώρες (7 Ευρώπη, 5 Ασία και 1 Αφρική). Πήγα και σε μέρη που έχω πάει ξανά και ξανά (Παρίσι, Λονδίνο, Αμστερνταμ, Κων/νούπολη,...), αλλά και σε μέρη μακρινά και δυσκολότερα (Φιλιππίνες, Ταϊβάν, Ουζμπεκιστάν, Αλμάτυ κ.α.) Δεν έχω γράψει ούτε μισή ταξιδιωτική ιστορία, και ελάχιστες ως καθόλου πληροφορίες. Ο λόγος? Θεωρώ ότι το forum πλέον (εν συνόλω: επισκέπτες, συμμετέχοντες, αλλά και διαχείριση) δεν ενδιαφέρεται. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, που έχουν περιοριστεί όμως τόσο ώστε να είναι αμελητέες.
Περύσι, πήγα μια βόλτα Β. Αυστραλία και Ινδονησία. Ξεκίνησα να γράφω μια ιστορία. Έγραψα τις πτήσεις και τις 2 πρώτες μέρες, και την κυκλοφόρησα και σε κάποιους φίλους να μου πουν τη γνώμη τους για τη γραφή της. Τελικά, δεν την ανέβασα ποτέ. Για 2 λόγους. Γιατί διαπίστωσα ότι το να περιγράψω μια πτήση με Lufthansa Α380 First Class θα ήταν σκανδαλισμός για κάποιους στις εποχές της λιτότητας, αλλά και γιατί η ανοχή του forum σε ένα ανελέητο προσωπικό bashing από κάποιους, με απώθησε από το να θέλω να συνεισφέρω νέο περιεχόμενο σ' αυτό.
Ξέρεις καλά πως ελάχιστοι είστε που δίνετε σημασία στα της πτήσης άρα λογικό το μεγαλύτερο ποσοστό να τα θεωρεί αδιάφορα και να τα προσπεράσει.Γιατί να αδιαφορίσει όμως για χώρες που ξέρει και έχει διαβάσει ελάχιστα?Αφού μπορείς γιατί να μη συνησφέρεις ?