• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μας ψόφησε το άλογο ;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

piccolo_mondo

Member
Παντως κ εγω θελω να μαθω για Κιργισταν..

υγ: α ρε Ντεφ μεχρι κ tapatalk εβαλα για παρτη σου κ τωρα δεν ξερω πως κανω edit να ενωσω τα δυο μηνυματα..

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Σαν σχετικά νέο μέλος στο φορούμ δεν μπορώ να αντιληφθώ τη μείωση αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι το ότι επειδή το φόρουμ έχει φτάσει σε ένα σημείο με πληθώρα πληροφοριών το πιθανότερο είναι η απάντηση που ψάχνει κάποιος να υπάρχει ήδη εκτός βέβαια από την dim kyr. Αλλά αγαπητή dim kyr υπάρχουν πολλοί θεόμουρλοι που θα ήθελαν να μάθουν αν "υπάρχει εκτελούμενο δρομολόγιο από Τσαλάλ Αμπάντ σε Ναρίν" έστω και από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον, έστω και για να δούν που βρίσκεται αυτό το Τσαλαλ Αμπαντ έστω και αν δεν θα βρεθούν ποτέ τους εκεί έστω και αν θα ήθελαν και βρίσκουν εξαιρετικό ενδιαφέρων στη προβατίλα γιουρτ του Κιργισταν και αν είναι καλύτερη ή χειρώτερη από τη ταυρίλα γιακ του Β. Θιβέτ. Γιατί να στερηθούμε αυτή τη χαρά:haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
υπάρχουν πολλοί θεόμουρλοι που θα ήθελαν να μάθουν
Ορίστε... Γι' αυτό δεν γράφουν: Γιατί ξέρουν ότι κάποια μέλη θα τους χαρακτηρίσουν όπως εσύ! (αστειεύομαι, φυσικά).

(σοβαρά: ) Γιατί να ρωτήσουν δημόσια τη στιγμή που ξέρουν ότι - κατά πάσα πιθανότητα - δεν θα πάρουν απάντηση; Οι περισσότεροι από τους "παλιούς" γνωρίζονται πλέον και προσωπικά με αρκετούς, ξέρουν τι πρεσβεύει ο καθένας και πόσο κοντά στις δικές τους απόψεις βρίσκεται και - πολύ απλά - στέλνουν ένα π.μ. σ' αυτόν που πιθανολογούν ότι μπορεί να τους βοηθήσει και ρωτούν αυτό που θέλουν. Αλλά, ακόμη κι αν δεν ήταν σίγουροι για το "ποιός", έριχναν μια ματιά στο (παλιό) χάρτη του κι έβλεπαν. Με τον καινούριο χάρτη (αν υπάρχει), αυτό έχει γίνει πολύ δυσκολότερο. Οπότε...

Όσα γράφτηκαν πιο πάνω ισχύουν, αλλά ισχύει και κάτι ακόμη: Παραμεγάλωσε το φόρουμ, έχασε το "παρεΐστικο" στυλ του και είναι πια πολύ δύσκολο να φιλτραρισθούν τα "χρήσιμα" (για τον ενδιαφερόμενο) μηνύματα. Κι αντί να ψάχνει με τις ώρες να βρει αυτό που θέλει, το αναζητεί αλλού, σέναν χώρο πιο εξειδικευμένο, όπου έχει και περισσότερες πιθανότητες...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πως να σταθεί ερώτημα όπως "υπάρχει εκτελούμενο δρομολόγιο από Τσαλάλ Αμπάντ σε Ναρίν" όταν τα παραπάνω κρίσιμα ερωτηματα ταλανίζουν τους συγχρονους ελληνες ταξιδιώτες?
Όταν βρείτε αν εκτελείται το δρομολόγιο, παρακαλώ ενημερώστε μας κι αν συμφέρει να το πληρώσουμε με Oyster, Navigo ή με μετρητά, αν συμφέρει να χρησιμοποιήσουμε ευρώ, δολάρια Σιγκαπούρης ή Αφγανικά, και αν συμφέρει το συνάλλαγμα αυτό να το κάνουμε στο ανταλακτήριο του σταθμού λεωφορείων (χα), στο ανταλακτήριο του αεροδρομίου ή στην τράπεζα της Ελλάδος πριν αναχωρήσουμε.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Πριν καιρο συστησα το φορουμ σε φιλους.Ενας απο αυτους μου ειπε πως δεν εχει καμμια ορεξη να ειναι καπου οπου πολλοι ξερολες που εχουν μονιμα περιοδο την βρισκουν να την πεφτουν σε νεους..Οταν του ειπα,ελα μωρε,τι σε νοιαζει τι λεει ο καθενας μου ειπε ευχαριστω πολυ,τις πληροφοριες που θελω τις βρισκω με τοσους τροπους,δεν χρειαζεται να συγχιζομαι..Απλα το ριχνω στο τραπεζι,για τυχουσα συζητηση..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πριν καιρο συστησα το φορουμ σε φιλους.Ενας απο αυτους μου ειπε πως δεν εχει καμμια ορεξη να ειναι καπου οπου πολλοι ξερολες που εχουν μονιμα περιοδο την βρισκουν να την πεφτουν σε νεους..Οταν του ειπα,ελα μωρε,τι σε νοιαζει τι λεει ο καθενας μου ειπε ευχαριστω πολυ,τις πληροφοριες που θελω τις βρισκω με τοσους τροπους,δεν χρειαζεται να συγχιζομαι..Απλα το ριχνω στο τραπεζι,για τυχουσα συζητηση..
Βοηθήστε με να καταλάβω... Πως κάποιος που δεν ήξερε το forum και του το συνέστησες, ήξερε ότι σ' αυτό "πολλοι ξερολες που εχουν μονιμα περιοδο την βρισκουν να την πεφτουν σε νεους" ? Μήπως πρόκειται για φανταστικό πρόσωπο?
Και μήπως αυτό, εν πάση περιπτώσει, ουδεμία σχέση δεν έχει με το πρόβλημα το οποίο συζητάμε?

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Μα εδώ δεν συζητάμε οτι το πρόβλημα είναι η παύση εγγραφής νέων μελών (που βασικά συνέχεια αυξάνεται) επειδή κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι δημιούργησαν φασαρίες στο φόρουμ με αποτέλεσμα να αποτρέψει πολλούς να ξαναμπούν.
Το τραβελστορις δεν είναι ένα-δυό άτομα.Είναι ολόκληρη κοινωνία που απαρτίζεται από κάθε καρυδιάς καρύδι.

Πάντως εγώ δεν θεωρώ οτι είναι κακό που πλέον δεν είναι παρείστικο το φόρουμ.Αν είναι έτσι ας κάνουν οι φίλοι ένα blog και ας τα λένε εκεί.Δεν είναι έτσι.
Σίγουρα επικρατεί ένα χάος με τα θέματα και τις σκόρπιες πληροφορίες.Και σαφώς τα θέματα του τύπου σε ποιό νησί να παω,τι να φάω στη ρώμη και τι στην Σαντορίνη,και τι εισητήριο να αγοράσω έχουν κουράσει.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τυχαινει καποιος που μπει στο φορουμ να διαβαζει θεματα ενιοτε..εκει μπορει να δει συμπεριφορες.Αν ηθελα να πω κατι,θα το ελεγα χωρις εφευρεσεις προσωπων,το εχω αλλωστε κανει.Η απαντηση σου απλα δικαιωνει τον μη φανταστικο φιλο μου.Οσο για την σχεση,τα νευρα γενικως ειναι σε φαση που το μονο που δεν χρειαζεται ειναι ενα μερος που διαλεγεις να μπεις για να εκνευριστεις..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τυχαινει καποιος που μπει στο φορουμ να διαβαζει θεματα ενιοτε..εκει μπορει να δει συμπεριφορες.Αν ηθελα να πω κατι,θα το ελεγα χωρις εφευρεσεις προσωπων,το εχω αλλωστε κανει.Η απαντηση σου απλα δικαιωνει τον μη φανταστικο φιλο μου.Οσο για την σχεση,τα νευρα γενικως ειναι σε φαση που το μονο που δεν χρειαζεται ειναι ενα μερος που διαλεγεις να μπεις για να εκνευριστεις..
Ευχαριστώ πολύ. Αν και χρειάστηκε να μεταχειριστώ προβοκατόρικο τρόπο, τελικά μου απάντησες τι εννοούσες με εκφράσεις όπως "πολλοί ξερόλες" κλπ. Δε συνεχίζω την κουβέντα αυτή, δεν είναι του επιπέδου μου.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Ας μην κατηγορούμε συνέχεια τα παλαιότερα μέλη. Αρκετά εξ αυτών έχω δει ότι είναι άκρως εξυπηρετικά και βοηθούν όσους εκφράζουν απορίες στο φόρουμ. Απλά αρκετοί έχουν..."απομακρυνθεί" λίγο, δεν βλέπω να γράφουν-σχολιάζουν με την ίδια συχνότητα που το έκαναν παλαιότερα (μέχρι πέρσι ας πούμε). Δεν τους κατηγορώ γι'αυτό εννοείται, μπορεί οι άνθρωποι να μην έχουν χρόνο να...δουν απλά τον υπολογιστή στο σπίτι τους, όχι και να σερφάρουν στο ίντερνετ. Απλά το έχω παρατηρήσει και το αναφέρω.

Μην ξεχνάμε το βασικό, το οποίο ειπώθηκε και παραπάνω. Πλέον, οι πληροφορίες στο φόρουμ για τους διαφόρους προορισμούς είναι υπεραρκετές και καλύπτουν σχεδόν τα πάντα γι' αυτόν που θέλει να οργανώσει ένα ταξίδι, χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσει κάτι.

Εγώ προσωπικά αν θέλω πληροφορίες για Ρώμη, Παρίσι ή Βαρκελώνη, δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να ρωτήσω, όταν το σάιτ "βουλιάζει" από τις πολλές πληροφορίες μελών (ειδικά γι' αυτές τις πόλεις αλλά και μερικές ακόμα πολύ "εμπορικές", που αποτελούν κοινό προορισμό για αρκετό κόσμο). Θα κάτσω να διαβάσω. Δεν θα μπω στην διαδικασία να ανοίξω νέο θέμα και να ρωτήσω για τα μεταφορικά στο Παρίσι και ποιο μετρό με πάει στον Πύργο του Άιφελ από το Νοτρ Νταμ ή ποια πιτσαρία να επιλέξω στην Φοντάνα ντι Τρέβι και που να πιω τον καφέ μου, όταν υπάρχουν σελίδες επί σελίδων γι' αυτό το θέμα.

Αν δεν βρω αυτό που θέλω εδώ, ε, θα ψάξω και λίγο στο google, δεν τα θέλω όλα στα πόδια μου (εξάλλου η μισή χαρά του ταξιδιού για εμένα είναι το ψάξιμο πληροφοριών και η οργάνωση του ταξιδιού μου με τις δικές μου "δυνάμεις"). Αν πάλι δεν βγάλω, άκρη, θα ρωτήσω τους ειδικούς, εδώ μέσα και θα λύσω τις απορίες που έχω.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Άσχετο... πολύ ενδιαφέρον για Κιργιστάν βλέπω.
Σωκράτης, τι το ήθελες αυτό το "αυτοικανοποιούνται " ; :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος