• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μας ψόφησε το άλογο ;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει όλοι σας, ειδικότερα οι πιό παλιοί. Αλλα χρόνια, τέτοιες εποχές το φόρουμ έπαιρνε φωτιά. Αναζήτηση προορισμών, λεπτομερειών, γνωμών, απόψεις, εντάσεις, διαπληκτισμοί για το αν ειναι καλύτερο το τάδε ή το δείνα. Ταξιδιωτικές ιστορίες και προτάσεις ανώτερες απο πολλούς έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς.
Τώρα τι βλέπουμε; H σημερινή εικόνα του φόρουμ δεν μου θυμίζει καν την γριά που αναπολεί τα χαμένα της νιάτα και τις περασμένες της χαρές... Βέβαια λόγω κρίσης τα ταξίδια μειώθηκαν μέχρις εξαφανίσεως .
Αυτοί που μπορούν και συνεχίζουν να ταξιδεύουν όμως, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, αυτοικανοποιούνται με την διαδικασία και θεωρούν πως εξάντλησαν την προσφορά τους προς το φόρουμ.
Το αποτέλεσμα όπως το βλέπουν τα δικά μου μάτια είναι ένα φόρουμ που αργοπεθαίνει και παρά τις αισθητικές αλλαγές, προσφέρει στον υποψήφιο ταξιδιώτη ή σε αυτόν που θέλει να ταξιδέψει νοερά, κάθε μέρα που περνάει πολύ λιγότερα από την προηγούμενη.
Αν νομίζετε πως μπορούμε να ξαναζωντανέψουμε, ενεργοποιηθείτε και καταθέστε τις απόψεις σας.

Panos84

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Δεν είναι ότι το φόρουμ αργοπεθαίνει ή έχουν κοπεί τα ταξίδια λόγω κρίσης..
Απλά κανείς δεν ρωτάει πληροφορίες, τα βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται με ένα απλό σερφάρισμα στο ίντερνετ...ή πηγαίνουν στον προορισμό που θέλουν "στα τυφλά" και μαθαίνουν εκεί τα "πρέπει" κάθε προορισμού... :p :D

(Τι λέω ε...; )

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
...... νομίζετε πως μπορούμε να ξαναζωντανέψουμε, ενεργοποιηθείτε και καταθέστε τις απόψεις σας.
θα το έκανα καλέ μου Σωκρατη, αλλά αυτήν την στιγμή θελω να απαντησω σε ερωτημα που αφορα το που που θα φαω στην Αμοργό, που θα μεινω στην Ρωμη , και που θα παω με το αγορι μου (κίμωλο ή Σαντορίνη). Ακόμα υπάρχουν αναπαντητα ερωτηματα όπως άμα ξεσπασει το ηφαιστειο στην Σαντορίνη τον Αυγουστο που να κρυφτώ ή τι θα γινουν οι αποσκευες μου με την Ραιαν και πόσο πρέπει να ζυγίζουν.
Εχω και κάποια άλλα θεματα (ΣΚ στο Πηλίο/που να φαω?, πόσο κοστίζει η πίτσα στην ιταλία κλπ) Καθώς καταλαβαίνεις που να βρεθεί χρόνος για εμένα παράδειγμα που , ψαχνω σαν μουρλή πληροφοριες για κιργισταν..... Πως να σταθεί ερώτημα όπως "υπάρχει εκτελούμενο δρομολόγιο από Τσαλάλ Αμπάντ σε Ναρίν" όταν τα παραπάνω κρίσιμα ερωτηματα ταλανίζουν τους συγχρονους ελληνες ταξιδιώτες?

paefstra

Member
Πως να σταθεί ερώτημα όπως "υπάρχει εκτελούμενο δρομολόγιο από Τσαλάλ Αμπάντ σε Ναρίν" όταν τα παραπάνω κρίσιμα ερωτηματα ταλανίζουν τους
συγχρονους ελληνες ταξιδιώτες?
Σιγά, εδώ μισό καλοκαίρι πέρασε και δεν γράφτηκε ερώτημα για τα Δωδεκάνησα (πλην Αστυπάλαιας). Λες και η Σύμη, οι Λειψοί, η Κάλυμνος κι η Λέρος είναι εξωτικοί προορισμοί. Καμία φαντασία και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, φθηνά είναι.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Σιγά, εδώ μισό καλοκαίρι πέρασε και δεν γράφτηκε ερώτημα για τα Δωδεκάνησα (πλην Αστυπάλαιας). Λες και η Σύμη, οι Λειψοί, η Κάλυμνος κι η Λέρος είναι εξωτικοί προορισμοί. Καμία φαντασία και δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, φθηνά είναι.
χμ.... να υποθέσω τότε, καθότι θα κοιμαμαι σε γιούρτες , το ερώτημα αν μυρίζουν τραγίλα είναι απαγορευτικό εεε? Φήμες του Lonely Planet....
Aς γυρίσουμε στην κάλυμνο. Που να μείνω? Τα σφουγγαρια τα αλιευω μόνη ή υπάρχει μαγαζι?

paefstra

Member
χμ.... να υποθέσω τότε, καθότι θα κοιμαμαι σε γιούρτες , το ερώτημα αν μυρίζουν τραγίλα είναι απαγορευτικό εεε? Φήμες του Lonely Planet....
Aς γυρίσουμε στην κάλυμνο. Που να μείνω? Τα σφουγγαρια τα αλιευω μόνη ή υπάρχει μαγαζι?
Ρώτα με για την πίτσα στην Κάλυμνο και πόσο κάνει...μη μου βάζεις δύσκολα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά τα forum έτσι λειτουργούν, άλλοτε είναι πάνω άλλοτε κάτω. Είναι σαφές ότι οι αλλαγές στα οικονομικά έχουν επιφέρει μείωση στα ταξίδια του κόσμου, αλλά κατά την άποψή μου οι συμμετοχές σε διάφορα forum επηρεάζονται κυρίως από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις σίγουρα αγγίζουν πια πολύ μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, επηρεάζοντας με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον για είδη "πολυτελείας", και όχι μόνο στην υλοποίηση (πόσα ταξίδια κάνουμε), αλλά και στην διάθεση για να τα συζητήσουμε. Και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό - το αντίθετο θα ήταν ανησυχητικό.

Καθώς είμαστε σε έναν χώρο που η οργάνωση της πληροφορίας παιζει επίσης μεγάλο ρόλο, είναι στο πλάνο να δημιουργηθεί ένα εργαλείο οργάνωσης ταξιδιωτικών πληροφοριών και αυτό θα προσφέρει κάτι εντελώς καινούριο και με σημαντική αξία στo Travelstories.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Μα κάθε καλοκαίρι το 80% των συζητήσεων και αναζητήσεων αφορούν τα ελληνικά νησιά.Στο φόρουμ πλέον υπάρχουν τόσες πληροφορίες,έχουν κατατεθεί τόσες απόψεις που με την αναζήτηση τα βρίσκεις όλα.Δηλαδή εγώ που θα πάω Λονδίνο το θεωρώ αστείο να κάνω ερώτηση για οτιδήποτε όταν το θέμα Λονδίνο έχει λιωθεί.Ξέρω πως θα μου λύθεί κάθε απορία απλά ψάχνοντας παλαιότερα θέματα.
Φυσικά και πρέπει να εμπλουτιστεί το φόρουμ με ενδιαφέρον για νέους προορισμούς.Εμένα θα με ενδιέφερε να μάθω για Κιργιστάν,Τατζικιστάν και όλα τα ιστάν κι ας είναι το πιο πιθανό οτι δεν θα πάω ποτέ.Θέλω όμως να μάθω.
Το πιο λυπηρό για μένα είναι που εξαφανίστηκαν κάποια παλιά μέλη.Ίσως αυτό να λείπει αυτή τη στιγμή.Δεν πιστεύω οτι τελείωσε η προσφορά των γνώσεων τους προς το φορουμ.Σαφώς κι εγώ αντιλαμβάνομαι μια πτώση και μάλιστα αισθητή αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καθώς είμαστε σε έναν χώρο που η οργάνωση της πληροφορίας παιζει επίσης μεγάλο ρόλο, είναι στο πλάνο να δημιουργηθεί ένα εργαλείο οργάνωσης ταξιδιωτικών πληροφοριών και αυτό θα προσφέρει κάτι εντελώς καινούριο και με σημαντική αξία στo Travelstories.
Το περιμένουμε, λοιπόν.
Φαντάζομαι πως θα είναι πολύ χρήσιμο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είναι καθαρά να βρω το χρόνο που απαιτείται για να το στήσω, αλλά θέλει και αρκετή σκέψη για το πώς θα στηθεί. Αν υπάρχει ενδαιφέρον θα ήταν πολύ χρήσιμο να εμπλακούν και κάποια μέλη στη διαδικασία.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες αν και πιστεύω ότι ταξίδια (εκτός Ελλάδος και Ευρώπης) έστω και πολύ πιο περιορισμένα γίνονται, αλλά ιστορίες δεν γράφονται ή μένουν ημιτελείς (αυτό αφορά και μένα). Πάντως μου έχει λείψει η παρουσία και η πένα αρκετών μελών που περιμέναμε πώς και πως να ποστάρουν νέα κεφάλαια (μπιχτή).
Επίσης έχω την αίσθηση ότι οι ιστορίες διαβάζονται όλο και λιγότερο σε σχέση με το παρελθόν. ή τουλάχιστον η αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες είναι πολύ πιο "χλιαρή". Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε το ποσοστό επισκεψιμότητας των σχετικών σελίδων σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα.
Και ναι αναμασώνται τα ίδια θέματα ενώ θα μπορούσε κανείς ν'ανοίξει τόσα καινούργια ενδιαφέροντα ποστ. Σάμπως γνωρίζουμε το κόσμο γύρω μας; Αλλά θα μου πεις, ενδιαφέρει η προβατίλα στη γιουρτ του Κιργισταν σε σχέση με το μπαράκι στη Σίφνο;; Εμένα ναι, κι ας μην πάω ποτέ!

piccolo_mondo

Member
Το φορουμ ειναι ζωντανος οργανισμος, εξελισεται, δεν μενει στασιμο κ δεν εχει νοημα να θελουμε να γινει οπως παλια. Αν η ποιοτητα του περιεχομενου εχει αλλαξει θα ειναι γιατι εχει αλλαξει κ η ποιοτητα της (ταξιδιωτικης) ζωης πολλων. Τα παλια μελη πιστευω οτι καπου ειναι κ κρυφοπαρακολουθουν! Δεν ξεχνιουνται οι αγαπες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie