Μαρόκο Μαροκο αλλά που ??? Τα φώτα σας

Alex Loco

Member
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Έχουμε καταλήξει για Μαρόκο. Στάνταρ θα πάμε Μαρακές και ένα βράδυ Ραμπάτ. Από εκεί και πέρα τι αξίζει ? Είμαστε ανάμεσα σε Καζαμπλάνκα ( που δε βλέπω καλές κριτικές ) Φεζ και προς παραθαλάσσια Αγκαντιρ και Εσσαουιρα. Τι να διαλέξουμε ? Τι αξίζει ? Μάρτιο θα πάμε . Τσεφτσαουεν και προς έρημο Ατλάντα και λοιπά δεν θα πάμε

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ασε το Αγκαντίρ. Εσσαουίρα ναι! Μη τη χάσεις την έρημο, βάλε τις μέρες εκεί. Δες και τις ιστορίες μας αν έχεις 10-11 μέρες βγαίνει σούπερ προγραμματάκι.
Το Μαρακές δεν αξίζει για πολύ.

Alex Loco

Member
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Ασε το Αγκαντίρ. Εσσαουίρα ναι! Μη τη χάσεις την έρημο, βάλε τις μέρες εκεί. Δες και τις ιστορίες μας αν έχεις 10-11 μέρες βγαίνει σούπερ προγραμματάκι.
Το Μαρακές δεν αξίζει για πολύ.
Εμείς λέμε για 7 βραδια. Μαρακές Ραμπάτ κυρίως και λίγο από Καζαμπλάνκα Φες. Αλλά το ψάχνουμε γενικά
Όταν λες έρημο ? Μερζουγκα ? Έχει κάτι ιδιαίτερο στην έρημο πέρα από τη μαγεία της εικόνας ?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εμείς λέμε για 7 βραδια. Μαρακές Ραμπάτ κυρίως και λίγο από Καζαμπλάνκα Φες. Αλλά το ψάχνουμε γενικά
Όταν λες έρημο ? Μερζουγκα ? Έχει κάτι ιδιαίτερο στην έρημο πέρα από τη μαγεία της εικόνας ?
Καζαμπλάνκα απλά περνάς για το τζαμί, η μαγεία της εικόνας δε σου φτάνει; Η διαδρομή ως εκεί είναι όλο το Μαρόκο! Αλλά δεν ξέρω τι προλαβαίνεις σε 7 βράδια.

Alex Loco

Member
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Καζαμπλάνκα απλά περνάς για το τζαμί, η μαγεία της εικόνας δε σου φτάνει; Η διαδρομή ως εκεί είναι όλο το Μαρόκο! Αλλά δεν ξέρω τι προλαβαίνεις σε 7 βράδια.
Γι'αυτό το λέω επειδή εχουμε αποφασίσει να πάμε πιο εμπορικά προς τα πάνω είπαμε να βγάλουμε τη κάτω μεριά προς Άτλα έρημο και λοιπά. Εγώ θα ξαναπάω με μηχανή όποτε δεν αγχώνομαι . Οι άλλοι θέλουν πιο κυριλέ πράγματα όποτε συμβαδιζω με το πνεύμα τους. Καζαμπλάνκα τόσο χάλια ε? Αυτό βλέπω παντού και μου κάνει εντύπωση!

Alex Loco

Member
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Για τη Φεζ συμφωνώ. Επίσης μια απορία για τη μετακίνηση. Στη. Τυνησία είχε τα λουαζ τα μίνι βαν που σε πήγαιναν από πόλη σε πόλη. Στο Μαρόκο τα έχει ?

Επόμενο Ταξίδι
Παταγονία-Γη του πυρός.
Έχουμε καταλήξει για Μαρόκο. Στάνταρ θα πάμε Μαρακές και ένα βράδυ Ραμπάτ. Από εκεί και πέρα τι αξίζει ? Είμαστε ανάμεσα σε Καζαμπλάνκα ( που δε βλέπω καλές κριτικές ) Φεζ και προς παραθαλάσσια Αγκαντιρ και Εσσαουιρα. Τι να διαλέξουμε ? Τι αξίζει ? Μάρτιο θα πάμε . Τσεφτσαουεν και προς έρημο Ατλάντα και λοιπά δεν θα πάμε
Εσσαουιρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.910
Μέλη
39.615
Νεότερο μέλος
Beercules

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα