iAkis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Και το Regina δες. Μείναμε τώρα τις γιορτές και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ναι γιατι κ εγω ως "κεντρικα" ειχα την gran via αλλα ειπα μπας και τελικα δεν ειναι κ μου ξεφευγει κατι..θα τα κοιταξω κ τα υπολοιπα ευχαριστω κ εσας κ τους υπολοιπους!Υπερβολικά ασαφές ερώτημα. Κεντρικό ας πούμε είναι το Hyatt Centric. Γενικά η Gran Via είναι πάντα η νούμερο 1 επιλογή μου για διαμονή στη Μαδρίτη. Αλλά άνετα θα έμενα στο Riu στην plaza de España ή στο Mandarin Oriental Ritz στο Prado ή Palacio del Retiro.
Θα έλεγα πως Sol, Mayor, Tirso de Molina είναι πιο κεντρικά απλά η Gran Via είναι πιο βολική στη διαμονή καθώς πέρα του ότι είναι μια ζωντανή 24/7 λεωφόρος είναι κοντά και στις προαναφερθέντες περιοχές αλλά και σε Chueca, Malasana, Puerta de Alcala. Ε, μόνο από Lavapies απέχει λίγο (μην φανταστείς, ούτε 20 λεπτά περπάτημα)Ναι γιατι κ εγω ως "κεντρικα" ειχα την gran via αλλα ειπα μπας και τελικα δεν ειναι κ μου ξεφευγει κατι..θα τα κοιταξω κ τα υπολοιπα ευχαριστω κ εσας κ τους υπολοιπους!
Μπορείς να κλείσεις και transfer μέσω της booking με γεναία έκπτωση στην τιμή.Απο το αεροδρομιο θα παρουμε ταξι για να μην ταλαιπωρηθουμε. Να κλεισω απο πριν ταξι η uber; η εκει επι τοπου;
Έχει αρκετά μεγάλη ουρά αλλά μη σε τρομάξει, προχωράει αρκετά γρήγορα.Σκεφτομαι να παρουμε εισιτηρια για το Πραδο και να δοκιμασουμε να παμε στο Reina Sofia στο δωρεαν διωρο.
Οπωσδήποτε, είναι μια φανταστική πόλη και αν θέλετε να κάνετε οικονομία στα εισιτήρια μπορείτε να πάτε και με το απευθείας λεωφορείο από την Plaza Elíptica με διαδρομή μόνο 45 λεπτών.Υπαρχει σαν σκεψη και η ημερησια στο Τολεδο αλλα δν ξερω αν θα ειναι ταλαιπωρια να το τολμησουμε, ισως και λογω καιρου.
Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυεβγαλα ακρη με το Uber. Και δεν ηταν κ πιο οικονομικο...40€ ειναι η σταθερη χρεωση για ταξι για κεντρο χονδρικα;Θα βρεις δεκαδες ταξι να περιμενουν. Το uber δεν θα ερθει ποτε γιατι ανθει η μονοκαλλιεργεια των ταξι στο αεροδρομιο. 40 ευρω.
Το κοιταξα αυτο με τη booking και οντως ειναι το πιο οικονομικο, 29,40€. Ευχαριστω πολυ!Μπορείς να κλείσεις και transfer μέσω της booking με γεναία έκπτωση στην τιμή.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και το βολικό λεωφορείο airport express με 5€ κατ' άτομο, τερματίζει όμως 2 χιλιόμετρα μακριά από κει που μένετε όποτε θα χρειαστεί κι άλλο μέσο.
Έχει αρκετά μεγάλη ουρά αλλά μη σε τρομάξει, προχωράει αρκετά γρήγορα.
Οπωσδήποτε, είναι μια φανταστική πόλη και αν θέλετε να κάνετε οικονομία στα εισιτήρια μπορείτε να πάτε και με το απευθείας λεωφορείο από την Plaza Elíptica με διαδρομή μόνο 45 λεπτών.
Κι εγω απο τραυματισμο προερχομαι. Ειμαι αρκετα καλυτερα ωστοσο. Δοκιμασαμε χθες για uber και βγαζει 36€ νομιζω. Δεν ξερω αν κάτι αλλαξε...θα το δοκιμασουμε και για διαδρομες εντος αν χρειαστει. Ολοι το ψηφιζετε το Τολεδο. Για να δουμεΣτη Μαδρίτη λόγω τραυματισμού χρησιμοποίησα πολύ uber το οποίο ειναι οικονομικότερο από ταξί. Από το αεροδρόμιο στη gran via πλήρωσα 17€. Γενικώς οι διαδρομές εντός Μαδρίτης κυμαίνονταν από 6,00-8,00 €.
Τολέδο να πάτε, μη το χάσετε..απλά αν πάτε με τρένο να έχετε και εισιτήρια επιστροφής γιατί εμείς δεν βρήκαμε εισιτήρια επιστροφής, ευτυχώς υπήρχαν τα πούλμαν που ήταν και πιο οικονομικά αλλά και το ταξίδι γρήγορο.