Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Τολέδο το ίδιο κλίμα έχει; ή αντέχεται περισσότερο αρχές Ιουλίου;Χανεις την αναγκαστικη επισκεψη στο Τολεδο, αλλα καλυτερα να αφηνεις εκκρεμοτητες για να ξαναπας.
Τολέδο το ίδιο κλίμα έχει; ή αντέχεται περισσότερο αρχές Ιουλίου;Χανεις την αναγκαστικη επισκεψη στο Τολεδο, αλλα καλυτερα να αφηνεις εκκρεμοτητες για να ξαναπας.
Θα σου απαντήσω μονολεκτικά...."Κόλαση"Τολέδο το ίδιο κλίμα έχει; ή αντέχεται περισσότερο αρχές Ιουλίου;
Ωχ ωχ τι μας περιμενει τελη Ιουλη...Ιούλιος μήνας στο Τολέδο είναι μαρτύριο. Ματώνει η μύτη από την ζέστη. Έχω φάει 44 άρια Ιούλιο μήνα.
Hostal Abel Victoriano δες τι μονόκλινα έχει τις ημερομηνίες που θέλεις. Είναι 24ωρου βάσεως, με συγκοινωνία κοντά και δεν ξέρω τι εννοείς κεντρικό αλλά είναι σε μια χαρά τοποθεσία.Επειδη η αναζητηση στο google με δυσκολευει,εχει να μου προτεινει κανεις ξενοδοχειο κεντρικο στη Μαδριτη;;και λεω ξενοδοχειο γιατι θελω(ιδανικα)να κλεισω 3 μονοκλινα...αλλιως θα αναγκαστω για 3κλινο αλλα αν το αποφυγω καλα θα ειναι
Υπερβολικά ασαφές ερώτημα. Κεντρικό ας πούμε είναι το Hyatt Centric. Γενικά η Gran Via είναι πάντα η νούμερο 1 επιλογή μου για διαμονή στη Μαδρίτη. Αλλά άνετα θα έμενα στο Riu στην plaza de España ή στο Mandarin Oriental Ritz στο Prado ή Palacio del Retiro.Επειδη η αναζητηση στο google με δυσκολευει,εχει να μου προτεινει κανεις ξενοδοχειο κεντρικο στη Μαδριτη;;και λεω ξενοδοχειο γιατι θελω(ιδανικα)να κλεισω 3 μονοκλινα...αλλιως θα αναγκαστω για 3κλινο αλλα αν το αποφυγω καλα θα ειναι