Ας πονταρουμε στη δυναμικη της Ισπανιας λοιπον. Αν και βγαινω εκτος θεματος: αλλαντικο κανενα, εκτος απο μια συγκεκριμενη γαλοπουλα, οτιδηποτε βρισκεται εντος της θαλασσας εχει αποκλειστει απο 2 ετων..χαχαχα. Οποτε δεν τρεφω πολλες ελπιδες. Την ταβέρνα Malaspina την εχω σημειωσει. Για τα τσουρος δεν ανησυχω, γλυκο να ναι κι οτι να ναι!Κι ο δικος μου ηταν στα 8. Στην Ισπανια εκανε μεγαλο κλικ:
Σαντουιτς με χαμον.
Σαντουιτς με τηγανητα καλαμαρια.
(Αυτα τα βρισκεις ευκολα σε street food)
2 φορες πηγαμε στην Taverna Malaspina τοσο του αρεσε, παραδοσιακοι μεζεδες.
Και ενα βραδυ που ηθελε μπεργκερς, τον πηγα σε πειραγμενο και εφαγε μπεργκερ καμηλας.
Φυσικα θα πατε για σοκολατα και τσουρος.