Μακάρι να κανονιστεί κάτι...αλλα πρέπει να το διοργανώσουν πάλι τα παιδιά απο Αθήνα!!εγω θα ειμαι αθηνα στις 26 ιουνη λογω ενος γαμου και θα κατσω και στις 27 ιουνιου,ημερα Κυριακη.αν σας βολευει πολυ θα ηθελα να σας συναντησω!
Μακάρι να κανονιστεί κάτι...αλλα πρέπει να το διοργανώσουν πάλι τα παιδιά απο Αθήνα!!εγω θα ειμαι αθηνα στις 26 ιουνη λογω ενος γαμου και θα κατσω και στις 27 ιουνιου,ημερα Κυριακη.αν σας βολευει πολυ θα ηθελα να σας συναντησω!
καλή ιδέα θα το προσπαθήσω κι εγώ....εγω θα ειμαι αθηνα στις 26 ιουνη λογω ενος γαμου και θα κατσω και στις 27 ιουνιου,ημερα Κυριακη.αν σας βολευει πολυ θα ηθελα να σας συναντησω!
σωστό κι αυτόΑν ειναι να κανονιστει κατι καλυτερα ειναι να γινει καθημερινη γιατι τα σ/κ οι περισσοτεροι λειπουμε
Οι γνήσιοι τραβελαστορίτες πάνε οι ίδιοι στην άγρια φύση.Οσοι πιστοί προσέλθετε
για δείτε και αυτό http://www.travelstories.gr/%E......
Οι γνήσιοι τραβελαστορίτες πάνε οι ίδιοι στην άγρια φύση.
Δεν έχεις άδικο!!!!Έχει πέσει κρίση τελευταία οπότε θ' αρκεστούμε στις φωτογραφίες
Το καλό που σας θέλω, μην τολμήσετε και κανονίσετε πάλι σε μέρα που θα λείπω εκτός... Μια το Σεπτέμβρη, μια το Μάρτη, όχι και τρίτη φορά!Αν ειναι να κανονιστει κατι καλυτερα ειναι να γινει καθημερινη γιατι τα σ/κ οι περισσοτεροι λειπουμε