FRIDA08
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???Covid Era
- Ταξίδι-Όνειρο
- Διάστημα
Να ζήσετε λοιπόν και εσείς και πολλά και πάντα πτωρότυπα ταξίδια!!!
Πραγματικά μη διαρρεύσει.. γιατί την ιστορία σου τη διαβάζω μόνο εγώ και κάποιες δεκάδες χρήστες...Μην διαρρεύσει κάτι και σταματήσουν να με ζηλεύουν και οι υπόλοιποι που με ζηλεύουν…
σε λίγο θα μας πεις οτι έχεις προσλάβει και ατζέντη να σε προμοτάρει!Λοιπόν, θα σου πω ένα μυστικό για τον τρόπο που γράφω τις ιστορίες και ίσως πάψεις να με ζηλεύεις. Όμως βασίζομαι στην εχεμύθειά σου…
Επειδή η ταχύτητα που πληκτρολογώ δεν είναι τέτοια που μου επιτρέπει να έχω ροή σκέψης, αρχικά γράφω χειρόγραφα την ιστορία.
Μετά την πληκτρολογώ.
Μετά την στέλνω στην αδερφή μου , που είναι φιλόλογος και μου κάνει κάποιες διορθώσεις (thanks Erm)
Μετά περνάω τις διορθώσεις που μου στέλνει η Erm (από το hermana που στα Ισπανικά σημαίνει αδερφή). Λίγα πράγματα, είπαμε δεν είμαι και στούρνος!
Μετά διαλέγω τις φωτογραφίες που θα ντύσουν την ιστορία.
Μετά τις δίνω στον Β για να τις ανεβάσει στο Internet, γιατί του λέω ότι εγώ μπερδεύομαι, στην πραγματικότητα ψιλοβαριέμαι (thanks darling).
Μετά ο Β ανεβάζει την ιστορία με τις φωτογραφίες και όταν είναι έτοιμη με φωνάζει να δω αν έχω κάποιες διορθώσεις (κενά διαστήματα και τέτοια).
Και μετά πατάω «καταχώρηση απάντησης».
Οπότε όπως μπορείς να καταλάβεις η ιστορία είναι έτοιμη από πριν…
Σε παρακαλώ όμως όλα αυτά που σου είπα θέλω να μείνουν μεταξύ μας.
Μην διαρρεύσει κάτι και σταματήσουν να με ζηλεύουν και οι υπόλοιποι που με ζηλεύουν…
Όχι δεν αγόρασα τίποτα, σκιάχτηκα. Και αν ήταν περίεργη η πωλήτρια και όταν αγόραζα έλεγε από μέσα της κανένα ξόρκι;:roll:μήπως απο περιέργεια πήρες απο εκεινα τα μαγικά που είδες στο μαγαζί;
μ'ενδιαφέρει αυτό που ειναι "για το δανειο σου" και αν εχει "για να ξορκίσεις το αφεντικό σου"!
Ετσι απο περιέργεια να δούμε αν δουλεύει..