jimp
Member
Μια χαρα ειναι οι φωτογραφιες.
Αν μπορεις κανε αυτο το εφιερωμα που ελεγες.Θα ηταν πολυ καλο!!
Αν μπορεις κανε αυτο το εφιερωμα που ελεγες.Θα ηταν πολυ καλο!!
Μην λες, κάντο!!ειμαστε τυποι της αδρεναλινης
λεω να κανω μια μινι φωτο-ιστορια με αυτο το ταξιδι οποτε θα δειτε φωτος και απο death road
Bασικά υπάρχει κι ένα τηλεοπτικό σόου, τύπου ρηάλιτι για κάποιους έμπειρους φορτηγατζήδες που πήγαιναν εκεί πάνω. Δεν κατέω πολλά, έχω δει μόνο τρέηλερς.Ευχαριστούμε για τις φωτ/φίες.
Η αλήθεια είναι πως απο κοντά φαίνεται λίγο πλατύτερος ο δρόμος. Η λάσπη και η ομίχλη βέβαια, δε σε δελεάζουν τόσο...
Ας μην το παρακάνω, γιατί θα το συνηθίσω και θα θέλω να πάω αύριο...Bασικά υπάρχει κι ένα τηλεοπτικό σόου, τύπου ρηάλιτι για κάποιους έμπειρους φορτηγατζήδες που πήγαιναν εκεί πάνω. Δεν κατέω πολλά, έχω δει μόνο τρέηλερς.
Μη-δελεαστικό, εννοούσα απο την πλευρά ότι κάνει τον δρόμο να φαίνεται ακόμη χειρότερο!ο καιρος και η ομιχλη παντως προσδιδαν στο τοπιο μια γοητεια Αντωνη αντιθετα με την αποψη σου που το βρισκεις μη δελεαστικο
μονο που ηταν λιγο ανατριχιαστικο που καθε 10 μετρα ηταν στημενος και ενας αυτοσχεδιος ξυλινος σταυρος,αλλα αυτα λογο του παρελθοντος που χρησιμοποιουνταν ο δρομος απο αυτοκινητα και φορτηγα.