Μάλτα Μάλτα

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Εγω προτεινω οπωσδηποτε να πατε στην Μεδινα την σιωπηλη πολη, να περπατησετε μεσα στα τειχη της πολης και υστερα λιγο πιο διπλα μια βολτα στις κατακομβες, αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο προσβασιμο με το μωρο οι κατακομβες αλλα αξιζουν.

Ειχα παει πριν χρονια και ηταν το μονο μερος του νησιου που με ειχε εντυπωσιασει.
Να γνωριζετε οτι στην Βαλετα σχεδον τα παντα κλεινουν στις 20.00. Ετσι γινοταν τοτε τουλαχιστον.
Επισης αξιζει μια βολτα στη Σλιεμα.

Εφοσον εχετε παιδι μαζι θα σας προετρεπα να αποφυγετε την περιοχη Σεντ Τζουλιανς καθως ειναι σαν τα Μαλια η το Λαγανα.
Αποσο θυμαμαι ειχε τακτικα λεωφορεια για ολες τις πολεις απο και προς Βαλετα.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Σας ευχαριστώ πολύ! Όσο για τις 3 πόλεις, αξίζουν επίσκεψη;;
Δείτε το ανάλογα με το πρόγραμμα κ το χρόνο σας.
Εγώ νομίζω ότι αξίζουν!
Γενικά όλα είναι πολύ κοντά...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εφοσον εχετε παιδι μαζι θα σας προετρεπα να αποφυγετε την περιοχη Σεντ Τζουλιανς καθως ειναι σαν τα Μαλια η το Λαγανα.
Δε ξέρω τι γίνεται το καλοκαίρι και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω γι' αυτό που γράφεις, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο σε επίσκεψη εκτός σεζόν.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Δε ξέρω τι γίνεται το καλοκαίρι και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω γι' αυτό που γράφεις, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο σε επίσκεψη εκτός σεζόν.
Μαρτίο του 2018 που είχαμε πάει ήταν ακριβώς έτσι κ χειρότερα μην σου πω...
Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση...βέβαια όλα αυτά τα έβλεπες μόνο εκεί...
Σε κανένα άλλο σημείο της Μάλτας...
Τωρα ίσως έχει αλλάξει...πιθανόν...

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Καλησπέρα!! 2-5 Μαρτίου πάμε Μαλτα, με μωρό 20 μηνών και διαμονή στη Βαλέτα! Οι πτήσεις είναι πρωινή και βραδινή αντίστοιχα οπότε είναι σχεδόν 4 ολόκληρες ημέρες διαμονής. Γενικά ψάχναμε για εύκολο προορισμό κ περισσότερο για ξεκούραση αλλά διαβάζοντας κατέληξα πως η Μαλτα έχει αρκετά πράγματα που αξίζει να δεις. Αναρωτιέμαι λοιπόν, τι δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα; Γιατί σίγουρα δε σκοπεύουμε να γυρίσουμε όλο το νησί!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Αφού θα έχετε μαζί και το μικρό σας θα πρότεινα επίσκεψη στο ESPLORA, ένα πολύ ενδιαφέρον διαδραστικο μουσείο επιστημών για παιδιά. Είναι λίγο μικρούλι το δικό σας αλλά πιστεύω ότι θα βρει αρκετά ενδιαφέροντα και διαδραστικά πειράματα για να απασχολήθει όμορφα και δημιουργικά! Είναι ωραίο να μυουνται τα παιδιά από πολυ μικρή ηλικία σε τέτοιες δράσεις.
Φυσικα είναι ενδιαφέρον και για εσας τους γονείς!!!
Σου παραθέτω και το λινκ της ιστορίας που έγραψα για περισσότερες πληροφορίες:

Μάλτα - Μάλτα γιοκ!

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μαρτίο του 2018 που είχαμε πάει ήταν ακριβώς έτσι κ χειρότερα μην σου πω...
Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση...βέβαια όλα αυτά τα έβλεπες μόνο εκεί...
Σε κανένα άλλο σημείο της Μάλτας...
Τωρα ίσως έχει αλλάξει...πιθανόν...
Τι να πω, ίσως να μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή πήγα Γενάρη μήνα, μου ακούγεται πολύ περίεργο ότι μπορεί να είναι όπως ο Λαγανάς μια περιοχή της Μάλτας αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα είδες.

annoula

Member
Το καλοκαίρι προσυπογράφω ότι είναι έτσι. Πήγα εγώ Ιούλιο και ήταν όντως σαν να σαι Λαγανά ή Μάλια.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Το καλοκαίρι προσυπογράφω ότι είναι έτσι. Πήγα εγώ Ιούλιο και ήταν όντως σαν να σαι Λαγανά ή Μάλια.
Εντάξει μπορεί να είμαστε λιγο υπερβολικοι...
Η αλήθεια είναι ότι επειδή έμενα χρόνια κοντά σε Μάλια...και πήγα πρόσφατα διακοπές Λαγάνα...
Δεν τα φτάνει ακριβως...αλλά μοιάζει αρκετα... Αυτό :) :) :)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ξενέρωσα τώρα, πηγαίνοντας χειμώνα έχασα πάλι τα καλύτερα! :haha: :haha:

Joan02

Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις! Νομίζω πως έχω κατασταλάξει στα σίγουρα που πρέπει να δούμε και από εκεί κ πέρα ανάλογα το χρόνο που θα έχουμε και την όρεξη ίσως δούμε και κάποια επιπλέον πράγματα. Μπορείτε επίσης να μου πείτε για τα δρομολόγια των ΜΜΜ που είναι πιο έγκυρα να ψάχνω;; Και τέλος, έχουν τις ίδιες πρίζες με εμάς;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom