Μάλτα Μάλτα

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Θα μπορούσα να το βάλω κουίζ: Τι δεν υπάρχει στα μπαλκόνια των σπιτιών της Μάλτας;
Η απάντηση είναι τέντες! Και είναι παράξενο για τα δικά μας δεδομένα που κάθε μπαλκόνι έχει την τέντα του.
Φαντάζομαι ότι ο μοναδικός τεντάς της Μάλτας θα λιμοκτονεί... :haha:

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Συνεχίζοντας τον προγραμματισμό του επικείμενου ταξιδιού μου στην Μάλτα έχω ήδη κλείσει εισιτήρια για το hypogeum στις 15:00 , την πρώτη στην ουσία μέρα της διαμονής μου .
Το ερώτημα μου είναι, έχοντας διαμονή στην Gzira,με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω πριν αλλά και μετά.
Μια σκέψη ήταν να ξεκινήσω χαλαρά με μια πρώτη επίσκεψη στη Βαλέτα και να αναχώρησω από εκεί για Πάολα το μεσημέρι όπου λογικά μέχρι τις 17:00-18:00 θα έχω τελειώσει .
Πιστεύετε πως αξίζει να μείνω στην Πάολα ή έχετε να προτείνετε κάτι κοντινό που θα μπορούσε να συνδυαστεί όπως μια νυχτερινή επίσκεψη στην Mdina;
Δεκτός κάθε πιθανός συνδυασμός για την πρώτη μέρα με δεδομένο πως έχω κλεισμένο εισιτήριο για hypogeum στις 15:00.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Συνεχίζοντας τον προγραμματισμό του επικείμενου ταξιδιού μου στην Μάλτα έχω ήδη κλείσει εισιτήρια για το hypogeum στις 15:00 , την πρώτη στην ουσία μέρα της διαμονής μου .
Το ερώτημα μου είναι, έχοντας διαμονή στην Gzira,με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω πριν αλλά και μετά.
Μια σκέψη ήταν να ξεκινήσω χαλαρά με μια πρώτη επίσκεψη στη Βαλέτα και να αναχώρησω από εκεί για Πάολα το μεσημέρι όπου λογικά μέχρι τις 17:00-18:00 θα έχω τελειώσει .
Πιστεύετε πως αξίζει να μείνω στην Πάολα ή έχετε να προτείνετε κάτι κοντινό που θα μπορούσε να συνδυαστεί όπως μια νυχτερινή επίσκεψη στην Mdina;
Δεκτός κάθε πιθανός συνδυασμός για την πρώτη μέρα με δεδομένο πως έχω κλεισμένο εισιτήριο για hypogeum στις 15:00.
Τι ώρα πιστεύεις ότι θα είσαι στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη;
Το τουρ στο hypogeum δεν διαρκεί πολύ. 1 ώρα νομίζω.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.826
Μέλη
39.587
Νεότερο μέλος
Rodo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom