Belladonna
Member
Θα πάω στην Μάλτα για 4 μέρες και αναζητώ ξενοδοχεία.
Σε ποιά πόλη είναι καλύτερα να μείνει κανείς;
Θα πάω στην Μάλτα για 4 μέρες και αναζητώ ξενοδοχεία.
Οδηγούν όντως ανάποδα, ενοικίαση αυτοκινήτου δε λέει, υπάρχει θέμα και με το πάρκινγκ απ ότι θυμάμαι...Υπάρχουν πολύ συχνά δρομολόγια λεωφορείων όμως που καλύπτουν όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού. Εμείς μόνο αυτά χρησιμοποιήσαμε και πήγαμε σχεδόν παντού!Ταξι δε λεει. Ακριβο. Αν θυμαμαι καλα οδηγουν αναποδα σαν τους εγγλεζους, οποτε ισως ζοριστεις στο να νοικιασεις αυτοκινητο.
Λαμβάνοντας υπόψιν τις τιμές 3 χρόνια πριν, οι καφέδες και τα σχετικά είναι αρκετά πιο φτηνά και φαγητό βρίσκεις με τιμές για όλα τα γούστα. Γενικότερα πιο φτηνά από Ελλάδα αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό.Γειά σας παιδιά!Τον Ιούλιο αποφασίσαμε με τον φίλο μου να πάμε Μάλτα για διακοπές και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πώς είναι η ζωή εκεί, απο τιμές σε φαγητό δλδ κλπ,αν είναι πιο ακριβά ή πιο φθηνά απ'την Ελλάδα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Α ωραία θετικό αυτό! Δεν θα παίζουν και πολλά λεφτά και το είχα ένα άγχος. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησηΛαμβάνοντας υπόψιν τις τιμές 3 χρόνια πριν, οι καφέδες και τα σχετικά είναι αρκετά πιο φτηνά και φαγητό βρίσκεις με τιμές για όλα τα γούστα. Γενικότερα πιο φτηνά από Ελλάδα αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό.
Απ'όσο έχω κοιτάξει κι εγώ μέχρι τώρα βλέπω καλές τιμές στα ξενοδοχεία για τις παροχές που έχουν.Σκέφτομαι να κλείσω στο Il Palazzin Hotel, μεEιχα παει περσυ τον Ιουλιο με την κοπελα μου πεντε μερες.Μπορω να πω οτι τα παντα ηταν πιο φτηνα απο την Ελλαδα και μου αρεσε παρα πολυ ειδικα εκει στο St Julians.Εμεις ειχαμε μεινει στο Paces Guest House στη Sliema.Φτηνο και καθαρο.Τα λεωφορεια για σχεδον παντου περνανε απο εκει.Πολυ ωραια και η ημερησια εκδρομη για Gozo.Γενικα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω το νησι.
Το Il Palazzin βρίσκεται στην περιοχή Qawra, από το αεροδρόμιο απέχει τουλάχιστον μια μιση ώρα με το λεωφορείο και από Βαλέτα μια ώρα (δεν θυμάμαι ακριβώς χρόνο στα λέω λίγο χονδρικά πάνω κάτω). Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει παροχές τετράστερου ξενοδοχείου. Το πρωινό του αρκετά φτωχό. Στην περιοχή Qawra δεν υπάρχει τίποτα να δεις πέρα από έναν παραλιακό δρόμο γεμάτο ξενοδοχεία και εστιατόρια (το Il Palazzin δεν είναι σε αυτόν τον δρόμο). Αυτό σημαίνει ότι θα παίρνετε πολλές φορές την ημέρα λεωφορείο. Υπάρχει στάση 5 λεπτά από το ξενοδοχείο. Τα δρομολόγια είναι κάθε μισή ώρα αλλά έχετε υπ'όψιν σας ότι το καλοκαίρι είναι ασφυκτικά γεμάτα και δεν το έχουν σε τίποτα οι οδηγοί να σε αγνοήσουν και να μην σταματήσουν στη στάση. Που σημαίνει ότι μπορεί να περιμένεις και μια ώρα μέχρι να έρθει το επόμενο.Απ'όσο έχω κοιτάξει κι εγώ μέχρι τώρα βλέπω καλές τιμές στα ξενοδοχεία για τις παροχές που έχουν.Σκέφτομαι να κλείσω στο Il Palazzin Hotel, με
275e για 6 νύχτες , με πρωινό, θέα θάλασσα και καλές κριτικές νομίζω ότι είναι καλή τιμή. Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το ταξίδι και πιστεύω πως το μέρος θα με αποζημιώσει..