Μάλτα Μάλτα

Katerina p

Member
Ποιά κάρτα εξυπηρετεί περισσότερο και με πόσο κόστος;
Εγώ έβγαλα αυτή με της 7 μέρες στα 25 ευρώ γτ γύρισα πολλες περιοχές αλλά έκατσα κ 6 μέρες για λιγότερες μέρες θα φτάσει κ με τς 12 διαδρομές

Last edited:

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Εγώ έβγαλα αυτή με της 7 μέρες στα 25 ευρώ γτ γύρισα πολλες περιοχές αλλά έκατσα κ 6 μέρες για λιγότερες μέρες θα φτάσει κ με τς 7 διαδρομές
Mήπως εννοείς αυτή των 12 διαδρομών στα 19 ευρό; Για 7 διαδρομές δεν βρήκα κάποια διαθέσιμη.

Katerina p

Member
Σε ευχαριστώ και πάλι. Kαι οι δύο περιοχές που αναφέρεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα πάω σίγουρα με κάθε τρόπο. Στο Marsaxlokk απο ότι διάβασα είναι καλύτερο να πάς εκτός Κυριακής που γίνεται ο κακός χαμός λόγω του παζαριού οπότε θα είναι απο τα πρώτα και ίσως συνδυαστεί με κάτι άλλο την ίδια μέρα αν δεν με ενθουσιάσει ιδιαίτερα.
Εκεί έχει κ μένα μαγαζάκι έτσι λίγο από όλα όπως είναι τα μαγαζιά στν Μάλτα το i Place που ήπια τν καλύτερο καφέ σε όλο το νησί (γενικά κάνουν ωραίο καφέ) έχει κ φαγητό αλλά δν δοκίμασα ένα γλυκό που δοκίμασα δν έλεγε κ πολλά

Mήπως εννοείς αυτή των 12 διαδρομών στα 19 ευρό; Για 7 διαδρομές δεν βρήκα κάποια διαθέσιμη.
Ναι έχεις δίκιο

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Γράψε αν θέλεις μια σύντομη περιγραφή για το που μείνατε, εντυπώσεις και τα μέρη που τελικά καταφέρατε να πάτε κάθε μέρα και τον τρόπο προσέγγισης.
Ο καιρός είναι σίγουρα ανασταλτικός παράγοντας. Εγώ ευελπιστώ τέλος Μαρτίου που πηγαίνω να μην έχω τουλάχιστον βροχές και έντονο αέρα για να μπορέσω να μετακινηθω και με τα ferries.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Για φαγητό έχω να προτείνω το Ta kris. Το καλύτερο με διαφορά από αυτά που έφαγα στη Μάλτα αλλά θέλει κράτηση.

Ta' Kris · Fawwara Ln, Sliema, Malta
Σε ευχαριστώ !
Το είχα βάλει ήδη στην λίστα γιατί είναι και κοντά στο κατάλυμα αλλά μετά την πρότασή σου σίγουρα θα το προτιμήσω. Είδα έχει και καλό κατάλογο μαλτέζικων κρασιών που θα ήθελα να δοκιμάσω και σε καλές τιμές .

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Σε ευχαριστώ !
Το είχα βάλει ήδη στην λίστα γιατί είναι και κοντά στο κατάλυμα αλλά μετά την πρότασή σου σίγουρα θα το προτιμήσω. Είδα έχει και καλό κατάλογο μαλτέζικων κρασιών που θα ήθελα να δοκιμάσω και σε καλές τιμές .
Επίσης έχει την καλύτερη ψαρόσουπα που δοκίμασα εκεί κ ίσως την καλύτερη που έχω φάει γενικά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.822
Μέλη
39.565
Νεότερο μέλος
maraki1977

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα