vasilis.gkik
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο Γυρος του Κοσμου
Η Aegean στην ανακοινωση της έλεγε ότι θα επηρεαστούν κάποιες που είναι πολύ αργά στης 27 το βράδυ...Λέτε να επηρεαστούν και οι πτήσεις στις 27;
Η Aegean στην ανακοινωση της έλεγε ότι θα επηρεαστούν κάποιες που είναι πολύ αργά στης 27 το βράδυ...Λέτε να επηρεαστούν και οι πτήσεις στις 27;
Δεν θα εκδικαστει αυτη η απεργια γιατι δεν ειναι κλαδικη και εχουν καταθεσει προυποθεσεις για πτητικο προγραμμα για λογους ασφαλειας.Καλησπέρα, ας έχουμε στο νου μας κι ενδεχόμενη παρέμβαση της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Και πέρυσι τα ίδια έγιναν και δεν είχαμε κάποια ακύρωση. Σπάνια η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίνεται νόμιμη. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του παίρνοντας τα ανάλογα ρίσκα.
Για να άρχισαν ανακοινώσεις οι αεροπορικές, δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα. Ειδικά με την τεράστια κινητοποίηση που θα υπάρξει στις 28Καλησπέρα, ας έχουμε στο νου μας κι ενδεχόμενη παρέμβαση της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Και πέρυσι τα ίδια έγιναν και δεν είχαμε κάποια ακύρωση. Σπάνια η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίνεται νόμιμη. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του παίρνοντας τα ανάλογα ρίσκα.
Ανάλογα την ώρα. Θεωρώ ότι όλες οι πτήσεις μετά τις 10 το βράδυ είναι επίφοβες....Λέτε να επηρεαστούν και οι πτήσεις στις 27;
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λέτε κι εσείς και ο paefstra πιο πάνω. Εικασίες κάνω! Έχω κι εγώ πτήση για τις 28/2 που επηρεάζεται. Η aegean έχει <<κατεβάσει>> τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να βρω μια άκρη.Για να άρχισαν ανακοινώσεις οι αεροπορικές, δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα. Ειδικά με την τεράστια κινητοποίηση που θα υπάρξει στις 28
Δεν θα το κανει γιατι αυτη η απεργια ειναι νομιμη. Η προσφυγη γινεται αν η απεργια ειναι παρανομη.Δεν διαφωνώ σε αυτό που λέτε κι εσείς και ο paefstra πιο πάνω. Εικασίες κάνω! Έχω κι εγώ πτήση για τις 28/2 που επηρεάζεται. Η aegean έχει <<κατεβάσει>> τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να βρω μια άκρη.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ΥΠΑ, η οποία υπάγεται στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο λόγος που το πιστεύω αυτό είναι ότι βλέπω μια πολύ επιθετική στάση της κυβέρνησης σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να προσφύγει και τώρα στη δικαιοσύνη. Εκφράζω απλά τη γνώμη μου επί του θέματος, δεν έχω κάποια πληροφορία ή κάτι επίσημο.
Εγώ πήρα τη ετζιαν στο 2106261000 για να ρωτήσω και το σήκωσαν κατευθείαν.Δεν διαφωνώ σε αυτό που λέτε κι εσείς και ο paefstra πιο πάνω. Εικασίες κάνω! Έχω κι εγώ πτήση για τις 28/2 που επηρεάζεται. Η aegean έχει <<κατεβάσει>> τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να βρω μια άκρη.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ΥΠΑ, η οποία υπάγεται στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Ο λόγος που το πιστεύω αυτό είναι ότι βλέπω μια πολύ επιθετική στάση της κυβέρνησης σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να προσφύγει και τώρα στη δικαιοσύνη. Εκφράζω απλά τη γνώμη μου επί του θέματος, δεν έχω κάποια πληροφορία ή κάτι επίσημο.
Πέρυσι, στις 26/2, η Aegean είχε κάνει παρόμοια ανακοίνωση με τη σημερινή. Στις 27/2, μετά από προσφυγή της ΥΠΑ στο πρωτοδικείο Αθηνών, η απεργία κρίθηκε παράνομη και οι πτήσεις έγιναν κανονικά. Θεωρώ ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Έρχεται τριήμερο λόγω αποκριάς, θα παίξει κι αυτό ρόλο.Δεν θα το κανει γιατι αυτη η απεργια ειναι νομιμη. Η προσφυγη γινεται αν η απεργια ειναι παρανομη.