πλύ καλό. και εγώ ξεκίνησα για επαγγελματικους λόγους τη χρήση του google earth και καταληξε να είναι το δεξί μου χέρι. τα ταξιδια μου τα οργανωνω με βάση το google (διαδρομές, διανομή, αξιοθέατα, κτλ). χαζευω αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας απο άκρη σε ακρη.
θέλω να προσθέσω κατι ακόμη.
σχετικα με τα τρισδιαστατα κτήρια ειναι δημιουργία των χρηστων του google earth. (google sketch up). όποιος θέλει μπορεί να φτιάξει το δικό του 3d μοντέλο.
όσο αφορά την φωτογραφική σφαίρα 360ο μοιρών στις ΗΠΑ τα πρόσωπα και οι πινακίδες αυτοκινήτων ειναι "καλυμμένες" για προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Ηδη και στην γερμανία το θέμα έχει οδηγηθει στη βουλή.
για το ανάγλυφο εδάφους, εμπειρικά πάντα, η τιμη που αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα ειναι 2,3-2,4.
τα placemark μπορείς εύκολα να τα εξάγεις σε gps.
για ενημέρωση
TA NEA On-line - H Google ομολογεί ότι έκανε υποκλοπές «κατά λάθος»
Street View της Google και στη Γερμανία | Κοινωνία | Deutsche Welle | 11.08.2010
TA NEA On-line - Κόκκινη κάρτα στο Street View από 244.000 Γερ?ανούς
θέλω να προσθέσω κατι ακόμη.
σχετικα με τα τρισδιαστατα κτήρια ειναι δημιουργία των χρηστων του google earth. (google sketch up). όποιος θέλει μπορεί να φτιάξει το δικό του 3d μοντέλο.
όσο αφορά την φωτογραφική σφαίρα 360ο μοιρών στις ΗΠΑ τα πρόσωπα και οι πινακίδες αυτοκινήτων ειναι "καλυμμένες" για προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Ηδη και στην γερμανία το θέμα έχει οδηγηθει στη βουλή.
για το ανάγλυφο εδάφους, εμπειρικά πάντα, η τιμη που αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα ειναι 2,3-2,4.
τα placemark μπορείς εύκολα να τα εξάγεις σε gps.
για ενημέρωση
TA NEA On-line - H Google ομολογεί ότι έκανε υποκλοπές «κατά λάθος»
Street View της Google και στη Γερμανία | Κοινωνία | Deutsche Welle | 11.08.2010
TA NEA On-line - Κόκκινη κάρτα στο Street View από 244.000 Γερ?ανούς