AERIKO
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χωρίς χάρτη...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Άψογη..!!!ενδιαφέρουσα φώτο από το Google Earth δίπλα απ' το Βρετανικό Μουσείο
Άψογη..!!!ενδιαφέρουσα φώτο από το Google Earth δίπλα απ' το Βρετανικό Μουσείο
εχεις πα8ει ψυχωση με το google earth....νομιζα οτι μονο εγω καιγομαι ολη μερα, αλλα σου δινω το βραβειο του πιο καμμενουΚάτι νέο που ανακάλυψα. Αν πατήσετε το εικονίδιο κορυφών βουνών (Επίπεδα\ Σύνορα και Σήματα\ Ετικέτες\ Βουνά) σας βγάζει ένα pop up όπου σας δείχνει το προφίλ του βουνού σε τέσσερις διαφορετικές διευθύνσεις (καλά, δείτε την φωτό όσοι δεν κατάλαβαν!)
Και τώρα, dim, θα μιλήσουμε για κάτι πιο απλό.........άντε βρε dim, για σένα:
1. αναζητάς,
2. πάει αυτόματα το google earth στο σημείο που θες (αυτό βέβαια ισχύει σε πόλεις που τις αναγνωρίζουν έστω οι κάτοικοί τις. σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να ψάξεις πιο αναλυτικά αλλά αυτό είναι επίπεδο master για τις γνώσεις σου)
3. ξαμολάς την πινέζα
4. μετράς απόσταση (ευθεία γραμμή, όχι μέσω του άρτιου οδικού δικτύου της Κίνας που τόσο περίτεχνα προσπαθείς να αμαυρώσεις)
Τα διάβασα. Πες μας τώρα τι ακριβώς κάνουμε (σε απλά Ελληνικά)άντε βρε dim, για σένα:
1. αναζητάς,
2. πάει αυτόματα το google earth στο σημείο που θες (αυτό βέβαια ισχύει σε πόλεις που τις αναγνωρίζουν έστω οι κάτοικοί τις. σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να ψάξεις πιο αναλυτικά αλλά αυτό είναι επίπεδο master για τις γνώσεις σου)
3. ξαμολάς την πινέζα
4. μετράς απόσταση (ευθεία γραμμή, όχι μέσω του άρτιου οδικού δικτύου της Κίνας που τόσο περίτεχνα προσπαθείς να αμαυρώσεις)
Α εγώ είμαι καλός μαθητής. Θα κάθομαι και στο πρώτο θρανίοΑντε να δουμε βρε γουρούνι, τι θα απογίνουμε και εμείς οι στόκοι....
και είμαι και Σερλοκ τρομάρα μου.....
Πάντως με 1 μόνο ιδιαίτερο, το πολύ πολύ να μάθω το κουμπάκι enter και να καταλήγω στον προορισμό. Κάτι παραπάνω , δεν νομίζω