• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μάθε παιδί μου Google Earth

BILLY_HUGE

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Magna Graecia
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Υόρκη...Ξανά!
Αν και αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες, η σελίδα του κτηματολογίου ( Κτηματολόγιο Α.Ε. (Πιλοτική Λειτουργία) ) είναι βολική σε περιοχές της Ελλάδος που το google earth έχει παλίες αεροφωτογραφίες (πχ από το 2002, ενώ το κτηματολόγιο έχει του 2009) ή δεν έχει καλή ανάλυση.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Κάτι νέο που ανακάλυψα. Αν πατήσετε το εικονίδιο κορυφών βουνών (Επίπεδα\ Σύνορα και Σήματα\ Ετικέτες\ Βουνά) σας βγάζει ένα pop up όπου σας δείχνει το προφίλ του βουνού σε τέσσερις διαφορετικές διευθύνσεις (καλά, δείτε την φωτό όσοι δεν κατάλαβαν!)

Attachments

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Κάτι νέο που ανακάλυψα. Αν πατήσετε το εικονίδιο κορυφών βουνών (Επίπεδα\ Σύνορα και Σήματα\ Ετικέτες\ Βουνά) σας βγάζει ένα pop up όπου σας δείχνει το προφίλ του βουνού σε τέσσερις διαφορετικές διευθύνσεις (καλά, δείτε την φωτό όσοι δεν κατάλαβαν!)
εχεις πα8ει ψυχωση με το google earth....νομιζα οτι μονο εγω καιγομαι ολη μερα, αλλα σου δινω το βραβειο του πιο καμμενου

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
άντε βρε dim, για σένα:
1. αναζητάς,
2. πάει αυτόματα το google earth στο σημείο που θες (αυτό βέβαια ισχύει σε πόλεις που τις αναγνωρίζουν έστω οι κάτοικοί τις. σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να ψάξεις πιο αναλυτικά αλλά αυτό είναι επίπεδο master για τις γνώσεις σου)
3. ξαμολάς την πινέζα
4. μετράς απόσταση (ευθεία γραμμή, όχι μέσω του άρτιου οδικού δικτύου της Κίνας που τόσο περίτεχνα προσπαθείς να αμαυρώσεις)

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εμένα πάντως εξακολουθούν να μου φαίνονται κινέζικα...

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
άντε βρε dim, για σένα:
1. αναζητάς,
2. πάει αυτόματα το google earth στο σημείο που θες (αυτό βέβαια ισχύει σε πόλεις που τις αναγνωρίζουν έστω οι κάτοικοί τις. σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να ψάξεις πιο αναλυτικά αλλά αυτό είναι επίπεδο master για τις γνώσεις σου)
3. ξαμολάς την πινέζα
4. μετράς απόσταση (ευθεία γραμμή, όχι μέσω του άρτιου οδικού δικτύου της Κίνας που τόσο περίτεχνα προσπαθείς να αμαυρώσεις)
Και τώρα, dim, θα μιλήσουμε για κάτι πιο απλό.........
Την πυρηνική σχάση!:D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
άντε βρε dim, για σένα:
1. αναζητάς,
3. ξαμολάς την πινέζα
Τα διάβασα. Πες μας τώρα τι ακριβώς κάνουμε (σε απλά Ελληνικά)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Dim άκου το απλό
Καλούμε το Σπύρο και μας κάνει ένα ιδιαίτερο. Κουράγιο να διαβάζω οδηγίες δεν έχω, άσε που έχω και μια διάσπαση προσοχής...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αντε να δουμε βρε γουρούνι, τι θα απογίνουμε και εμείς οι στόκοι....
και είμαι και Σερλοκ τρομάρα μου.....
Πάντως με 1 μόνο ιδιαίτερο, το πολύ πολύ να μάθω το κουμπάκι enter και να καταλήγω στον προορισμό. Κάτι παραπάνω , δεν νομίζω

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αντε να δουμε βρε γουρούνι, τι θα απογίνουμε και εμείς οι στόκοι....
και είμαι και Σερλοκ τρομάρα μου.....
Πάντως με 1 μόνο ιδιαίτερο, το πολύ πολύ να μάθω το κουμπάκι enter και να καταλήγω στον προορισμό. Κάτι παραπάνω , δεν νομίζω
Α εγώ είμαι καλός μαθητής. Θα κάθομαι και στο πρώτο θρανίο
Σπύρο αναμένουμε μαθήματα...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
1。尋求,
2。自動轉到谷歌地球,你想要的(這當然是認識的城市,即使是居民,否則,你應該尋找更多的細節,但這個水平是你的知識掌握)
3。 xamolas針
4。米(直線,而不是通過在中國完整的道路網絡,精心試圖玷污)

(είδες, ακόμα και το translate, το μόνο που δεν κατάλαβε ήταν το "xamolas"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος