Στο Μεγάλο Παλάτι και στους Ναούς που συμπεριλαμβάνονται εκεί απαιτείται μακρύ παντελόνι, στην Αγιούταγια όχι!Να κάμω κι εγώ μια ίσως αφελή ερώτηση: τους ναούς (είτε στην Μπανγκόκ είτε στην Αγιουτάγια) μπορείς να τους επισκεφθείς με βερμούδα, ή πρέπει μα φέρεις παντελόνι;
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μήπως θα ήταν καλύτερο να πάτε στους Ναούς και στο Μεγάλο Παλάτι τη Δευτέρα?Καλησπέρα σε όλους. Κατ' αρχήν varioAthens βρήκα καταπληκτική την περιγραφή σου. Το Σάββατο, σε 5 μέρες, πετάω με την κοπέλα μου για Μπανγκόκ, όπου και 8α μείνουμε για 2 νύχτες, Κυριακή & Δευτέρα κι εν συνεχεία θα πάμε Πουκέτ για 5 νύχτες. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Θα μένουμε στο Hotel Montien στην περιοχή Silom κι επειδή θα φτάσουμε στις 8 το πρωί σκοπεύουμε να πάμε αμέσως περιοδεία στους ναούς και στο Μεγάλο Παλάτι. Προτείνεις να κάνουμε τις μετακινήσεις μας με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο της περιοχής ή να πάρουμε ταξί. Ευχαριστώ.
Έμεινες κιόλας??? Ουάου!!!Varioathens να’σαι καλά, πήγα πριν 1 μήνα Bangkok και πραγματικά την είχα εκτυπωμένη την ιστορία σου και την συμβουλευόμουν συχνά. Χάρις σε σένα βέβαια έμεινα στο Lebua Tower και φυσικά έχω τις πιο όμορφες εικόνες στο μυαλό μου από το Skybar και το Sirocco με τις μαξιλάρες το βράδυ και θέα την φωταγωγημένη Bangkok.. Να’σαι καλά!!!
Έμεινες κιόλας??? Ουάου!!!
Χαίρομαι που πέρασες καλά...να περιμένουμε ιστορία από Μπανγκόκ δηλαδή?