yaros
Member
Γνωριζει κανείς για το Λυδία hotel. Διαβάζω καλες κριτικές αλλά επειδή την πατησα μια φορά ρωταω αν έχει καποιος γνώμη. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας, σας βρίσκω λιγάκι έως υπερβολικά κακοπροαίρετο σχετικα με τα λουτρά!! Δεν ξερω τι περιμενατε από την επίσκεψη σας, μα πραγματικα η περιοχή είναι επιγειος παραδεισος.!! Κ προφανώς θα υπαρχουν χρεώσεις για την χρηση των λουτρών κ των πισινών καθώς δεν πρόκειται για φιλανθρωπική επιχείρηση αλλά εννοείται πως έχει στοχο την εξοικονόμηση κερδών καθώς πλήθος ανθρώπων εργάζεται για αυτά! Τα 2€ εμένα προσωπικά δε με πειραξαν στο ελάχιστο, γιατί η εμπειρία με τα νερα εκει ειναι πραγματικη απόλαυση!!! Όσο για τα ξενοδοχεία κανένας δε μου έχει φερθεί με τέτοιο κουτοπονηρο τροπο εδώ και 10 χρόνια που τα επισκέπτομαι!! Όσο για τον Τσολιά μου κανουν εντύπωση τα λογια που λέτε, καθώς τυχαίνει να τον επισκέπτομαι συνεχώς!!πηγαίνω ειτε στον τσολιά ειτε στον Διόνυσο! Στον τσολιά λοιπον ΠΟΤΕ δεν μου σερβιριστηκε οτιδήποτε μετριο,.αμφισβητω πλήρως οτι σας έδωσαν κάτι χθεσινο! Δεν είναι αυτή η φιλοσοφια του μαγαζιού κάτι που αποδεικνύεται απο τους πιστούς θαμώνες του μαγαζιού χειμωνα-καλοκαιρι!!Η ποιότητα των κρεάτων, των λαχανικών και η ευγενική συμπεριφορά είναι το ελάχιστο που μπορω να πω για το μαγαζί! Όσο για το νερό, αν δε το ηπιατε μπορουσατε να το γυρίσετε πίσω όπως και το ψωμί!! Τέλος πάντων διακρινω μια έντονη άρνηση για την μαγεια των λουτρών κάτι που έχει να κανει μάλλον με εσάς κ όχι με τον χωρο , τον οποίο ανεπιφύλακτα σύστηνω για ολιγοήμερες διακοπές ή και για μια μονοημερη αν το επιτρέπουν οι αποστάσεις σας!!Πηγα και εγω στα Λουτρα Ποζαρ και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις εμπειριες που αποκομισα. Τα λουτρα ειναι μια δημοτικη επιχειρηση με σκοπο μονο το κερδος εχουν εισοδο 2 ευρω στον καταρακτη αλλα για να τον καθαρισουν απο την πρασιναδα ( βρωμα) δεν το σκεφτονται, η πισινα ειναι λιγο καλυτερη η κατασταση αλλα ο κοσμος μαλλον δεν εχει
μαθει να κανει ντουζ πριν μπει στην πισινα και το προσωπικο ειναι εκει μονο για να παρκαρει τις παντοφλες. Οποτε εαν ειστε λιγο εστω λιγο .... μην το σκεφτεστε με κλειστα ματια prive πισινα μονο εκει πουθενα αλλου. Διαμονη για ολα τα βαλαντια εαν και ολοι τους το καλοκαιρι σου λανσαρουν το τζακι....για αυτους που σκεφτονται να πανε τελος Αυγουστου να μην μεινουν μεσα στο χωριο γιατι εχουν εκδηλωσεις τα Ποζαριτικα και το γλεντανε με πολυ δυνατη μουσικη μεχρι 5 το πρωι. Φαγητο την πατησα γιατι διαβασα εδω απο πολλους για τονΤσολια εγω σας λεω ΟΧΙ γιατι χρεωνει ψωμι 80 Λεπτα 2 μικρες φετες κατα ατομο, 1.5 ευρω ενα λιτρο νερο χωρις να το ζητησεις , 3 ευρω το τζατζικι και το πιατο ισα που λερωνει και δεν ειναι απο γιαουρτι με εδεσμα το φτιαχνουν , το κοντοσουβλι μαλλον ειχε κανα δυο μερες στην σουβλα την κοκα κολα την εχει τα 250 ml 1.5 ευρω και στο τελος σε ρωτα μηπως θελετε λιγο καρπουζι; οποτε τα συμπερασματα δικα σας .
Εντύπωση μου κάνει ότι έχεις τόσο κακές εντυπώσεις από τα Λουτρά του Πόζαρ!Μάλλον δεν ήταν πολύ πετυχημένη η εκδρομή σου εκεί. Οι τιμές που ανέφερες για τα φαγητά μου φαίνονται πολύ καλές. Για την ποσότητα και την ποιότητα των φαγητών δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν ήμουν μπροστά! Η περιοχή όμως φημίζεται για τα κρέατά της, γιατί έχει και πολλούς κτηνοτρόφους και σφαγεία, ώστε να χρησιμοποιούν ντόπια προϊόντα. Το μέρος έχει φυσική ομορφιά που μπορείς να τη χαρείς όλες τις εποχές του χρόνου: μονοπάτια για όλες τις αντοχές, σπήλαιο που δεν ξέρω αν ξανάνοιξε, ένα μικρούλη μουσείο με τα ευρήματα από τις σπηλιές και πολλά νερά που κάποιες εποχές του χρόνου μπορείς να τα περπατήσεις. Τα ονόματα των μαγαζιών που αναφέρατε δεν τα ξέρω, γιατί ποτέ δεν συγκρατώ ονόματα μαγαζιών, αλλά οι ταβέρνες της Όρμας έχουν πολύ καλή φήμη! Ίσως jimkatzias είχες κάτι άλλο στο νου σου, όταν πήγες εκεί, αν και θεωρώ την περιοχή υψηλών προσδοκιών (προσωπική και εντελώς μεροληπτική η άποψη μου)Πηγα και εγω στα Λουτρα Ποζαρ και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις εμπειριες που αποκομισα. ............................................................................................................... την κοκα κολα την εχει τα 250 ml 1.5 ευρω και στο τελος σε ρωτα μηπως θελετε λιγο καρπουζι; οποτε τα συμπερασματα δικα σας .
Μάλιστα...όπως θα έλεγε κι ένας φίλος μου εκεί από το βορρά.."τα μυαλά μας πονάνε".. Αν σου χρέωσε ρε αδερφέ νερό χωρίς να το ζητήσεις, και το πλήρωσες κιόλας, συγνώμη αλλά δεν έχει αυτός το πρόβλημα.. Από εκεί και πέρα, το ότι άνοιξες λογαριασμό πιθανότατα σήμερα, και αντί να μας πεις και κάποιες καλές εμπειρίες, μας αναφέρεις κάτι τέτοιο για ένα προορισμό πολύ όμορφο κατά τα κοινώς λεγόμενα, εμένα προσωπικά με κάνει δύσπιστο. Δεν έχω πάει ποτέ στην περιοχή, φέτος το χειμώνα με το καλό θα το κάνω.Πηγα και εγω στα Λουτρα Ποζαρ και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις εμπειριες που αποκομισα. Τα λουτρα ειναι μια δημοτικη επιχειρηση με σκοπο μονο το κερδος εχουν εισοδο 2 ευρω στον καταρακτη αλλα για να τον καθαρισουν απο την πρασιναδα ( βρωμα) δεν το σκεφτονται, η πισινα ειναι λιγο καλυτερη η κατασταση αλλα ο κοσμος μαλλον δεν εχει
μαθει να κανει ντουζ πριν μπει στην πισινα και το προσωπικο ειναι εκει μονο για να παρκαρει τις παντοφλες. Οποτε εαν ειστε λιγο εστω λιγο .... μην το σκεφτεστε με κλειστα ματια prive πισινα μονο εκει πουθενα αλλου. Διαμονη για ολα τα βαλαντια εαν και ολοι τους το καλοκαιρι σου λανσαρουν το τζακι....για αυτους που σκεφτονται να πανε τελος Αυγουστου να μην μεινουν μεσα στο χωριο γιατι εχουν εκδηλωσεις τα Ποζαριτικα και το γλεντανε με πολυ δυνατη μουσικη μεχρι 5 το πρωι. Φαγητο την πατησα γιατι διαβασα εδω απο πολλους για τονΤσολια εγω σας λεω ΟΧΙ γιατι χρεωνει ψωμι 80 Λεπτα 2 μικρες φετες κατα ατομο, 1.5 ευρω ενα λιτρο νερο χωρις να το ζητησεις , 3 ευρω το τζατζικι και το πιατο ισα που λερωνει και δεν ειναι απο γιαουρτι με εδεσμα το φτιαχνουν , το κοντοσουβλι μαλλον ειχε κανα δυο μερες στην σουβλα την κοκα κολα την εχει τα 250 ml 1.5 ευρω και στο τελος σε ρωτα μηπως θελετε λιγο καρπουζι; οποτε τα συμπερασματα δικα σας .
Αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό σας, ως κακοπροαίρετο και δεν τον κρίνω άποψη σας. Όπως και εγώ μπορώ εύκολα να σου αποδώσω τον αντίθετο χαρακτηρισμό. Σαφώς, να υπάρχει ένα αντίτιμο για τα λουτρά δεν διαφωνώ άλλα αυτό το αντίτιμο να πιάνει τόπο, εάν ανεβείς από τον καταρράκτη προς την πισινά εκεί που είναι οι κάδοι με τα σκουπίδια κλείσε και την μύτη σου γιατί μπορεί να λιποθυμήσεις , να τα δώσω τα 2 ευρώ στον καταρράκτη μαγικά τα νερά!!! άλλα η βρώμα και η πρασινάδα και ο βράχος στον πάτο σίγουρα είναι ένας κίνδυνος για τους 85 χρόνους.Καλησπέρα σας, σας βρίσκω λιγάκι έως υπερβολικά κακοπροαίρετο σχετικα με τα λουτρά!! Δεν ξερω τι περιμενατε από την επίσκεψη σας, μα πραγματικα η περιοχή είναι επιγειος παραδεισος.!! Κ προφανώς θα υπαρχουν χρεώσεις για την χρηση των λουτρών κ των πισινών καθώς δεν πρόκειται για φιλανθρωπική επιχείρηση αλλά εννοείται πως έχει στοχο την εξοικονόμηση κερδών καθώς πλήθος ανθρώπων εργάζεται για αυτά! Τα 2€ εμένα προσωπικά δε με πειραξαν στο ελάχιστο, γιατί η εμπειρία με τα νερα εκει ειναι πραγματικη απόλαυση!!! Όσο για τα ξενοδοχεία κανένας δε μου έχει φερθεί με τέτοιο κουτοπονηρο τροπο εδώ και 10 χρόνια που τα επισκέπτομαι!! Όσο για τον Τσολιά μου κανουν εντύπωση τα λογια που λέτε, καθώς τυχαίνει να τον επισκέπτομαι συνεχώς!!πηγαίνω ειτε στον τσολιά ειτε στον Διόνυσο! Στον τσολιά λοιπον ΠΟΤΕ δεν μου σερβιριστηκε οτιδήποτε μετριο,.αμφισβητω πλήρως οτι σας έδωσαν κάτι χθεσινο! Δεν είναι αυτή η φιλοσοφια του μαγαζιού κάτι που αποδεικνύεται απο τους πιστούς θαμώνες του μαγαζιού χειμωνα-καλοκαιρι!!Η ποιότητα των κρεάτων, των λαχανικών και η ευγενική συμπεριφορά είναι το ελάχιστο που μπορω να πω για το μαγαζί! Όσο για το νερό, αν δε το ηπιατε μπορουσατε να το γυρίσετε πίσω όπως και το ψωμί!! Τέλος πάντων διακρινω μια έντονη άρνηση για την μαγεια των λουτρών κάτι που έχει να κανει μάλλον με εσάς κ όχι με τον χωρο , τον οποίο ανεπιφύλακτα σύστηνω για ολιγοήμερες διακοπές ή και για μια μονοημερη αν το επιτρέπουν οι αποστάσεις σας!!
υ.γ. Βλέποντας ότι έχετε κανει μονο ενα σχόλιο, ανατρωτιεμαι μηπως η ολη επίθεση είναι στοχευμένη για καποιον λογο προσωπικό! Όπως και να χει, καλοπροαιρετα παντα, συνεχίστε να ταξιδευετε, κανει καλό!!σε όλα!!
Να πας , και μετα το συζητάμε......Μήπως πήγες με υπερβολικές προσδοκίες? ή κάτι στράβωσε στην αρχή και σου χάλασε τη διάθεση? γιατί δε μπορεί θα έχει και θετικά η περιοχή...εγώ ξέρω ότι έχει πεντακάθαρα νερά, οι λουόμενοι μοσχομυρίζουν και το φαγητό στον Τσολιά? πεντανόστιμο και μόνο με ντόπια υλικά...και φαντάσου ότι δεν έχω πάει ακόμη, που να πάω κιόλας...