canf
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Ισπανίας
τι ωραια και αναλυτικη η ιστορια σου
μπραβο!!!
μπραβο!!!
Χρωσταω φρεσκα τιπς απο το Λονδινακι!
Καταρχην θελω να πω 2 λογια για το ξενοδοχειο μας. Και αυτο γιατι το θεωρω τρομερο value for money.
To ταξιδι κανονιστηκε 2 εβδομαδες πριν , οποτε δεν ειχαμε πολλες επιλογες για φθηνη διαμονη στο κεντρο.
Βρηκαμε ενα ξενοδοχειο στο Euston με σουπερ κριτικες , αλλα ομολογω ημουν επιφυλακτικη. Τελικα αποδειχτηκε οτι εκανα πολυ μεγαλο λαθος διοτι η τιμη ηταν σουπερ(μαζι με πρωινο), κολλητα στο tube Euston . Το Euston εξυπηρετειται απο 2 γραμμες την Nothern και την Victoria line.
Aν νομιζετε οτι το βραδυ θα ξεμεινετε στο κεντρο και θα αναγκαστειτε να παρετε ταξι , κανετε λαθος!!!
Ακριβως εξω απο τον σταθμο περνουν τα νυχτερινα λεωφορεια για το κεντρο με το Νο5 και το Νο20 να μας βολευουν τρελα!! 4 στασεις μονο!
Το δωματιο βρισκοταν στον τελευταιο οροφο και εμοιαζε με loft. Δεν θυμαμαι να εχω μεινει σε καθαροτερο ξενοδοχειο στο Λονδινο και πιστεψτε με εχω μεινει σε αρκετα!
Το προτεινω ανεπιφυλακτα!
MIC - Welcome to MIC Hotel and Conference Centre
MIC - Hotel and Conference Center (London, United Kingdom) - Hotel Reviews - TripAdvisor
Ποσο δινατε τη βραδια?Χρωσταω φρεσκα τιπς απο το Λονδινακι!
Καταρχην θελω να πω 2 λογια για το ξενοδοχειο μας. Και αυτο γιατι το θεωρω τρομερο value for money.
To ταξιδι κανονιστηκε 2 εβδομαδες πριν , οποτε δεν ειχαμε πολλες επιλογες για φθηνη διαμονη στο κεντρο.
Βρηκαμε ενα ξενοδοχειο στο Euston με σουπερ κριτικες , αλλα ομολογω ημουν επιφυλακτικη. Τελικα αποδειχτηκε οτι εκανα πολυ μεγαλο λαθος διοτι η τιμη ηταν σουπερ(μαζι με πρωινο), κολλητα στο tube Euston . Το Euston εξυπηρετειται απο 2 γραμμες την Nothern και την Victoria line.
Aν νομιζετε οτι το βραδυ θα ξεμεινετε στο κεντρο και θα αναγκαστειτε να παρετε ταξι , κανετε λαθος!!!
Ακριβως εξω απο τον σταθμο περνουν τα νυχτερινα λεωφορεια για το κεντρο με το Νο5 και το Νο20 να μας βολευουν τρελα!! 4 στασεις μονο!
Το δωματιο βρισκοταν στον τελευταιο οροφο και εμοιαζε με loft. Δεν θυμαμαι να εχω μεινει σε καθαροτερο ξενοδοχειο στο Λονδινο και πιστεψτε με εχω μεινει σε αρκετα!
Το προτεινω ανεπιφυλακτα!
MIC - Welcome to MIC Hotel and Conference Centre
MIC - Hotel and Conference Center (London, United Kingdom) - Hotel Reviews - TripAdvisor
Εμπιστέψου με σε παρακαλώ είμαι βράχος σε τέτοια θεματα .Δεν αντεξα! Το διαβασα ολο αλλα φωτογραφιες απεφυγα να δω.... Κρατησα τα τιπς μου. Φυσικα σε μαγαζια και εστιατορια δε σε εμπιστευομαι πολυ.... φοβαμαι το γουστο σου στις τιμες κι εγω οφειλω να'μαι εγκρατης. Princi ομως θα παω.Ευχαριστουμε XRISTO!!!
Θα παω σιγουρα princi μιας και η αποκαλυπτικη φωτογραφια μ'αρεσε πολυ!Εμπιστέψου με σε παρακαλώ είμαι βράχος σε τέτοια θεματα .
Στο princi είμαι σιγουρος οτι δεν θα πας μόνο μια φορά και χανω και στοίχημα .
2-3 μαγαζιά που κατσαμε και πρότεινα δεν ηταν ιδιάιτερα ακριβά .
εχουν προταθεί εδω μεσα κατα καιρούς πολύ πιο ακριβά .
Συντομα θα ανεβασω και μερικά καλά με λογικές τιμές εστιατόρια για καλό φαγητό .
Αλλοι ηταν αυτοί που έδωσαν 200 λίρες ( 3 άτομα ) για να φάνε όστρακα