• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδρέζικη Κουλτούρα !!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε ρωτησα κατι στο αλλο θεμα που εκανες την ιδια ερωτηση. Αν δεν ξερουμε τις ωρες πτησεων, τον αριθμο των ημερων που θα μεινεις και τις ζωνες που θα κινηθεις, δεν μπορουμε να σου απαντησουμε...
Συνηθως συμφερει η oyster. Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που συμφερει η travelcard.

panosast

Member
δεν είδα να ρωτάς κάτι στο άλλο θέμα και επείδη η ερώτηση μου καλύφθηκε απο άλλη συζήτηση διαβάζοντας αυτό τον οδηγό είπα να ρωτήσω πάλι.Θα μένω hyde park κοντά στα 2 μουσεία το ένα είναι φυσικής ιστορίας νομίζω και έχω σκοπό να κινηθώ κυρίως κενρικά σοχο,σιτι θα μείνω 5 μέρες τι να προτιμήσω καλύτερα?

panosast

Member
έχεις δίκιο τελικά δεν το πρόσεξα οτι με ρώτησες απλά δεν ήταν τόσο ευδιάκριτη η ερώτηση και δεν την είδα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βασικα με ενδιεφερε το αεροδρομιο και αν θα χρησιμοποιεις tube μεχρι της 9:30 π.μ.

Αν ταξιδευεις απο Heathrow τοτε βγαλε μια oyster.
Αν ταξιδευεις απο Gatwick βγαλε oyster και βαλε μεσα εβδομαδιαια travelcard για ζωνες 1-2 (εσυ ζητα 7 day travelcard για zones 1-2 και ξερουν αυτοι τι θα κανουν).

Αυτα τα βγαζεις μονο απο tube station ή τα παραγγελνεις online (π.χ. στο αεροδρομιο του Gatwick δεν μπορεις).

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ξενοδοχειο πως θα πας; Με λεωφορειο;
Αν εχεις 4 μερες καθαρες βγαλε εβδομαδιαια travelcard.
Αν εχεις 3 μερες και μια μετακινηση το πρωι για το αεροδρομιο βγαζε καθε μερα ημερισια travelcard, αλλα θα μετακινεισαι μετα τις 9:30π.μ. (αλλιως βγαλε παλι εβδομαδιαια) ή βγαλε oyster.
Αν νομιζεις πως θα χρησιμοποιεις tube το πολυ 2-3 φορες τη μερα (που δεν υπαρχει περιπτωση αλλα λεμε) βγαλε oyster.

Αυτες τις καρτες τις χρησιμοποιεις tube αλλα και στα λεωφορεια, τραμ, DLR. Με την travelcard εχεις και καποιες εκπτωσεις σε cruises και προσφορες σε καποια μουσεια.

panosast

Member
θα είμαι εκεί 5 μέρες ολόκληρες στο σαιτ βλέπω οτι η travelcard για ζώνες 1+2 εχει 27.60 λίρες για 7 μέρες αυτή δν καλύπτει εμένα? την βγάζω και τελείωσα έτσι?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom