• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδινο: Top 10+1 για προχωρημενους by tripakias

manelaki

Member
η αγορά αυτή borough market δεν λειτουργεί όλες τις μέρες,όταν πήγα τον Αύγουστο λειτουργούσε μόνο Πέμπτη παρασκευη και σάββατο,δεν χρειάζεται να πας πρωι πρωί γιατί νομίζω είναι μέχρι το μεσημέρι,
πάντως ακόμα και άλλη μέρα να πας που δεν θάναι ανοιχτά τα μαγαζιά αξίζει να επισκεφθείς την περιοχή!!δεν είναι μόνο η αγορά με τα τρόφιμα είναι καφέ,παμπ,είναι η vinopolis,είναι ο καθεδρικός ναός του southwark...είναι είναι ...πολλά πράγματα τριγύρω!!
η αληθεια ειναι οτι το προγραμμα ειναι φουλ κι οτι θελω να δω την αγορα λογω ιδιαιτερου ενδιαφεροντος σχετικα με το φαγητο και τις πρωτες υλες. αν μπορεσω θα παω σαββατο ή παρασκευη πρωι πριν ξεκινησω τις επισκεψεις σε μουσεια και αξιοθεατα που θα'ναι κανονισμενα πρωινες ωρες μεχρι και μεσημερι.

panpan

Member
η αληθεια ειναι οτι το προγραμμα ειναι φουλ κι οτι θελω να δω την αγορα λογω ιδιαιτερου ενδιαφεροντος σχετικα με το φαγητο και τις πρωτες υλες. αν μπορεσω θα παω σαββατο ή παρασκευη πρωι πριν ξεκινησω τις επισκεψεις σε μουσεια και αξιοθεατα που θα'ναι κανονισμενα πρωινες ωρες μεχρι και μεσημερι.
αντε να δω τι θα προλαβεις.:bleh:

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
tripakias,
εξαιρετικη η λιστα!!! πολυ ενδιαφεροντα οσα γραφεις και οι περιγραφες σου μου αρεσουν πολυ ,παντα!!!!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πάντως αν έχεις λίγες μέρες στη διάθεση σου και είναι και η πρώτη σου φορά που πηγαίνεις θέλει πολύ καλό προγραμματισμό απο πρίν,πιστεύω νάχεις πάρει χάρτη οδηγό κλπ και με βάση αυτά που έχεις διαβάσει εδώ να κάνεις κατανομή του χρόνου που θα πας ..τι θα δείς κλπ και να ξέρεις ότι θα βγείς και εκτός προγράμματος...γιατί οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες ,ναι μεν οι συγκοινωνίες είναι εύκολες αλλά βγες μπες υπόγειο..πάρε λεωφορεία κλπ χάνεις χρόνο ,επίσης ενώ πάς κάπου πχ στη borough για να δείς κάτι συγκεκριμένο την αγορά..κολλάς!σε πολλά άλλα που δεν περίμενες και δεν είχες στο πρόγραμμα να δείς,
αυτό θα σου προκύψει πολλές φορές!!και θα σου αρέσει,
καλά να περάσεις!

manelaki

Member
ευχαριστω παρα πολυ! σιγουρα αυτο ειναι σιγουρο και αναμενωμενο. γι'αυτο αλλωστε ρωταω και λεπτομερειες γιατι θελω να'ναι καλα προγραμματισμενο να δω οσα περισσοτερο και οσο καλυτερα γινεται αυτα που τελικα θα επιλεξω... ο προγραμματισμος εχει αρχισει ηδη, βαζω αυτα που μου αρεσουν περισσοτερο στο προγραμμα και προσπαθω να τα βολεψω. σιγουρα καποια θα μεινουν απ'εξω.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως, οπως ειπε και η romantic woman, ειναι πολυ ευκολο να βγεις εκτος προγραμματος. Το καλο ειναι βεβαια, πως οτι και να κανεις θα περασεις υπεροχα. Τα βασικα δεν γινεται να τα προλαβεις ολα σε ενα ολιγοημερο ταξιδι. Καλως ή κακως το Λονδινο θα σ' αναγκασει να ξαναπας. Κι αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ξεχωριζει απο τις αλλες...

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Πρέπει επειγόντως την επόμενη φορά που θα παω London να δω το Camden... όλο μου ξεφέυγει!

manelaki

Member
αντε να δω τι θα προλαβεις.:bleh:
:D:D:D Ειναι πολλα λες; Δεν εχω καταληξει ακομα βεβαια, ψαχνομαι :cool:

Παντως, οπως ειπε και η romantic woman, ειναι πολυ ευκολο να βγεις εκτος προγραμματος. Το καλο ειναι βεβαια, πως οτι και να κανεις θα περασεις υπεροχα. Τα βασικα δεν γινεται να τα προλαβεις ολα σε ενα ολιγοημερο ταξιδι. Καλως ή κακως το Λονδινο θα σ' αναγκασει να ξαναπας. Κι αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ξεχωριζει απο τις αλλες...
Θα το υπολογισω αυτο σιγουρα. Ναι πραγματικα διαβαζω ποσο αναξεντλητο ειναι και αγχωνομαι :haha:
Στους αρχαριους εχω αποριες... κοπιαστε κι απο'κει :cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Να πω και κατι που θελω να το γραψω εδω και πολυ καιρο μα ολο το ξεχναω. Οσοι θα ειστε Λονδινο μεχρι 17/02 προλαβαινετε (αν εχει εισιτηρια) να δειτε το TOTEM απο το Cirque du Soleil. Οσοι δεν ειστε αλλα θα ειστε του χρονου απο 6-29 Γεναρη μπορειτε να κανετε κρατηση, καθως η προπωληση εισιτηριων εχει ηδη αρχισει.
Το Cirque du Soleil το ανακαλυψα περυσι στο Λονδινο. Και ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει στη ζωη μου (στο θεμα παρασταση). Δεν παιζοταν το ΤΟΤΕΜ αλλα το VAREKAI. Βιντεο VAREKAI. Το ΤΟΤΕΜ εμαθα πως ειναι καλυτερο.
Επισης υπαρχουν συνολικα 22 αξιολογα shows σε διαφορα σημεια του κοσμου.
Ριξτε μια ματια στη σελιδα τους αξιζει
και για το ΤΟΤΕΜ

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Tripakia μου επιτρεπεις να γραψω εδω για ενα εστιατοριο ???

XRISTOS71

Member
H Borough market αξιζει ! Μη την χασεις ! Καλα θα ειναι να πας πρωι , πρωι για να μην μπλεχτεις στον πολυ κοσμο. Δοκιμασε απιστευτα τυρια (παρε ενα κομματι στο χερι να το μασουλας στο δρομο), πιες οργανικους χυμους , φαε ενα cupcake . Προσοχη κατεβα στο tube London Bridge , βγες στην εξοδο Tooley street , διασχισε την King William street και ακουλουθα τις πινακιδες προς borough market kαι southwark.
Μετα την επισκεψη στην αγορα επιβαλλεται να περιηγηθεις στα στενα .. Για μενα ειναι απο μια απο τις πιο ομορφες διαδρομες της πολης

Μαζί με το τυρί στο χέρι μην ξεχασεις να παρεις και ενα σακουλάκι ελιές Καλαμάτας απο το πατριωτάκη μας που εχει εκει τον πάγκο του

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα