babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Κι εγώ εδώ:Οχι, εχω φαει περσικο φαγητο στο Galleria κοντα στο Paddington.
http://www.timeout.com/london/restaurants/venue/2:15090/mohsen
Κι εγώ εδώ:Οχι, εχω φαει περσικο φαγητο στο Galleria κοντα στο Paddington.
Έχω και γω αυτή την απορία! Διάβασα πως είναι στη ζώνη 6 και πας σε μισή ώρα. Το παλάτι φαίνεται πανέμορφο.. Αλλά θα'ναι ανοιχτά όλα τα μέρη του παλατιού (κήποι, maze) τον Δεκέμβρη; στο site τους δε κατάλαβα έτσι οπως τα γράφουν.. Γενικά αξίζει για χειμώνα να πάμε ως εκεί;καποιο απο τα καστρα ή (ισως το Hampton Court Palace) δεν ειναι καλη ιδεα για εκδρομη απο το λονδινο?
Σ'ευχαριστώ πολύ Kalspiros! Σίγουρα σε 6 μέρες μπορούμε να κάνουμε πολλά στο Λονδίνο αλλά επειδή η παρέα έχει ξαναπάει σκέφτηκα να προτίνω και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα πέρα από αυτά που θα ξαναδούν για χάρη μου .. Οπότε το κρατάω και αυτό στα υπόψην.. Και πάλι ευχαριστώ!Το Hampton Court είναι παλάτι (όπως λέει και το όνομά του) είναι ζώνη 6 και πας από Waterloo. Το πάρκο Bushy δίπλα του είναι όμορφο. το maze είναι απάτη ακόμα και για μικρά παιδιά. Η καφετέρια του παλατιού μια καλή μέρα, είναι must. Στο παλάτι δεν έχω μπει. Λίγο δυτικά του βρίσκεται μια ιδιαίτερη περιοχή του Λονδίνου με ποταμόπλοια/ βίλλες στον Τάμεση. Λίγο ανατολικά βρίσκεται το αγαπημένο Kingston-upon-Thames. Το Hampton οικιστικά, τουλάχιστον στα πέριξ του παλατιού, δε λέει κάτι.
Κλείνοντας. Ναι, για μια βδομάδα στο Λονδίνο, θα το πρόσθετα στο πλάνο ακόμα και χειμώνα.