kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
μπρε σεις... επιστροφή σε On topic mode please....
Αντε απο δω ρε χαμενε και με τρομαξες...Λονδίνο, του ανταποκριτή μας
Καθώς η επικαιρότητα μας προλαβαίνει, είμαστε υποχρεωμένοι να διακόψουμε για να μεταδώσουμε μία θλιβερή είδηση που μας ήρθε μόλις τώρα.
Έκλεισε για πάντα το 100 club της Oxford street...
Μολόγα, πόσα τηλέφωνα πήρες και πόσα σάιτ άνοιξες για να το διασταυρώσεις;;Αντε απο δω ρε χαμενε και με τρομαξες...
Ενα, το official.Μολόγα, πόσα τηλέφωνα πήρες και πόσα σάιτ άνοιξες για να το διασταυρώσεις;;
3 και 5 μας πήγε ε;;;Ενα, το official.
mariap θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο Premier Inn London Kensington Olympia(h Earl's Court).Ανήκουν και τα δύο στην ίδια αλυσίδα και είναι πάρα πολύ κοντά το ένα απο το άλλο.Βρίσκονται πολύ κοντά σε μετρό και η περιοχή γενικά θεωρείται πολύ καλή.Μου σύστησαν φίλοι μου που ζούν μόνιμα στο Λονδίνο να πάω σε αυτην την περιοχή,όταν ταξιδέψω για Λονδίνο και απο ένα ψάξιμο που έκανα μπορώ να σου πω ότι και οι τιμές είναι πολύ καλές και κυμαίνονται μέσα στα πλαίσια που ήθελες..πάντως ευχαριστώ για τις προτάσεις...λίγα απ τα ξενοδοχεία που είδα είνα ακριβά η κάποια είναι αρκετά μακριά απ το κέντρο
θα δω τώρα και αυτά που μου είπατε πως γνωρίζετε τα άτομα που δουλεύουν εκεί,ελπίζω να είναι φθηνά
1. Το ξενοδοχειο για 2 βραδια μια χαρα ειναι.Γεια σε ολους...ειμαι φρεσκια στην παρεα και φρεσκια στα ταξιδια...σε 2 εβδομαδες θα παω στο λονδινο με το αγορι μου (17-19 φλεβαρη) με τρενο απο το μαντσεστερ οπου σπουδαζει.κλεισαμε στο abchydepark hotel που φαινεται πως βολευει πολυ η τοποθεσια για 137 λιρες (λοκικη τιμη για λονδινο σωστα?). Διαβασα τα tips και θα θελα να μου πειτε αν το madame tussauds αξιζει τις 30 λιρες η οχι?γτ οπως φοιτητες καταλαβαινεται δε μπορουμε να χαλασουμε κ πολλα..Επίσης το βρετανικο μουσειο εχει δωρεαν εισοδο η οχι?γτ ακουω και το ενα και το αλλο...επισης αν ξερετε κανα καλο μερος για φαι χωρις να υπερβολικες τιμες...σορρυ για το πρηξιμο αλλα ειμαι πολυ αρχαρια σε αυτα τα θεματα...καααααθε βοηθεια more than welcome!