• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδινο: Bottom 10+1 by tripakias

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οσες φορες εχω δει παντα ανεβαινουν. Οποτε καλυτερα να κλεισεις νωριτερα ωστε να βρεις φθηνη τιμη αλλιως δεν αξιζει. Θα παρεις το τρενο με 9/10 λιρες.
Οκ σε ευχαριστώ πολύ :). Θα τα κλείσω με λίγο περιθώριο ώρας μην τυχόν και έχουμε οποιαδήποτε καθυστέρηση με το αεροπλάνο. Να φανταστώ επίσης ότι όσο πλησιάζει η ημερομηνία ακριβαίνουν και τα δρομολόγια των coaches για άλλες πόλεις έτσι;

karotaki

Member
γιατι πρεπει να βγαλεις και ακριβως για την ωρα που θες?
δεν ειναι για μια ημερα?
χμμ.....τοτε θα κλεισω και εγω και θα αφησω περιθωριο καμια ωρα να ειμαι σιγουρος! τσαμπα αναμονη.....αλλα αμα ειναι να το χασουμε?
βεβαια παιζει ρολο και ποσο μπορει να αυξηθει?
δηλαδη αντι για 5£ μπορει να παει 6.5£ πχ? για τι ποσα μιλαμε?
αν δεν ειναι μεγαλη διαφορα ισως αξιζει να βγαλουμε απο εκει μολις φτασουμε και να μη χρειαστε να περιμενουμε στο αεροδρομειο!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
γιατι πρεπει να βγαλεις και ακριβως για την ωρα που θες?
δεν ειναι για μια ημερα?
χμμ.....τοτε θα κλεισω και εγω και θα αφησω περιθωριο καμια ωρα να ειμαι σιγουρος! τσαμπα αναμονη.....αλλα αμα ειναι να το χασουμε?
βεβαια παιζει ρολο και ποσο μπορει να αυξηθει?
δηλαδη αντι για 5£ μπορει να παει 6.5£ πχ? για τι ποσα μιλαμε?
αν δεν ειναι μεγαλη διαφορα ισως αξιζει να βγαλουμε απο εκει μολις φτασουμε και να μη χρειαστε να περιμενουμε στο αεροδρομειο!
Πρέπει να προσδιορίσεις την ώρα που θέλεις,αν φτάσεις πολύ νωρίτερα πας στη σταση και εξαρτάται από τον κόσμο που ήδη έχει κλείσει για εκείνη την ώρα...αν είναι όλοι εκεί, δηλ ενδέχεται να σε πάρει ο οδηγός μπορεί όμως και όχι.Αν δεν το κλείσεις από πριν και πάς εκείνη την ώρα το πληρώνεις 10 λίρες,τόσο πλήρωσα εγώ σε παρόμοια περίπτωση που όπως εσύ δεν ήθελα να ..χάσω χρόνο δεν ήξερα τι ώρα να βάλω και το άφησα τελευταία στιγμή ενώ για τον γυρισμό που το είχα κλείσει ηλεκτρονικά πολλές μέρες πριν είχα πληρώσει γύρω στις 5 η 6 λίρες.

karotaki

Member
φτανω 21:50 ωρα αγγλιας οποτε πιστευω αν κλεισω κατα τις 22.30 εισιτηριο λογικα θα ειμαι μια χαρα!
δεν μπορω να πω οτι βιαζομαι και ιδιαιτερα, με ενδιαφερει περισσοτερο να γλιτωσω καμια λιρα! οποτε βλεποντας καμια ταινιουλα 30-45 λεπτα δεν ειναι κατι!
οποτε ειναι 5-6£......μετα μεχρι holborn ποσο περιπου να στοιχησει ακομα?

jimp

Member
φτανω 21:50 ωρα αγγλιας οποτε πιστευω αν κλεισω κατα τις 22.30 εισιτηριο λογικα θα ειμαι μια χαρα!
δεν μπορω να πω οτι βιαζομαι και ιδιαιτερα, με ενδιαφερει περισσοτερο να γλιτωσω καμια λιρα! οποτε βλεποντας καμια ταινιουλα 30-45 λεπτα δεν ειναι κατι!
οποτε ειναι 5-6£......μετα μεχρι holborn ποσο περιπου να στοιχησει ακομα?
Μπες στο http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en βαλε west brompton και Holborn και θα σου δειξει ποση ωρα θα κανεις και ποσο θα στοιχισει. Αν και στο σταθμο του west brompton μπορεις να βγαλεις και oyster ή travelcard.
Τωρα δεν ξερω αν για σαραντα λεπτα θα εισαι καλα. Γιατι φτανεις 21.50, εχεις να περασεις ελεγχο διαβατηριων, να παρεις τη βαλιτσα(εκτος αν δεν εχεις, οποτε θα εισαι μια χαρα) και να πας στη σταση. Εγω παντα μια ωρα κενο αφηνω και αν φτασω νωριτερα και εχει κενες θεσεις ανεβαινω.

Υ.Γ Ειμαστε εκτος θεματος εδω. Υπαρχει αναλογο θεμα με μεταφορες στο Λονδινο.

karotaki

Member
με easyjet θα πεταξω αλλα απ'οτι βλεπω θα κλεισω και μια βαλιτσα γιατι δε βγαινει αλλιως!

να ρωτησω κατι με την ευκαιρια, αν θελει καποιος να στειλει μια βαλιτσα/κουτα με πραγματα στο λονδινο ποιος ειναι ο φθηνοτερος τροπος? (και αν θελει να στειλει και φαγητα αν υπαρχει κατι!)

Ευχαριστω πολυ παντως ρε παιδια, μου αρεσει πολυ το ενδιαφερον και η διαθεση για να βοηθατε στις τυχων αποριες των φιλων στο φορουμ αυτο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα