• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο 3ημερο!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Από Θεσ/νίκη μας φαίνονται νορμάλ τιμές πλέον αυτές..Αρκεί να έχουμε τα λεφτά ΓΙΑ τον προορισμό :)

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Απο Άραξο ειναι τα συγκεκριμένα εισητηρια..!!Και οχι απο τα γνωστά του facebk!!Αν και τα ξαναείπαμε για τα 20,δεν νομίζω πως χρειάζεται συζήτηση για το να πας η οχι..Εδικά για εμας τους Πατρινούς πλεον τι ειναι ο Άραξος..Ενα τσιγάρο δρόμος!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Που είδες βρε με 20 ευρώ Λονδίνο; Εγώ το είχα κλείσει απο τον Οκτώβρη και πάλι ήταν 120 με την εύκολη.
Ααα...νόμιζα σχολίαζες την ακρίβεια του προορισμού, όχι τη μετάβαση. Mε ryan (stansted) είναι γύρω στα 55-60, υπέθεσα ότι με καμιά προσφορά θα τα βρήκε και θα έπεσε στα 20.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές από Ελλάδα (μην ψάχνετε άδικα Μακεδονίες και Αράξους), γυρίστε στην προηγούμενη σελίδα και θα διαβάσετε από που αναχωρεί ο φίλος.

_antonis_

Member
Δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές από Ελλάδα (μην ψάχνετε άδικα Μακεδονίες και Αράξους), γυρίστε στην προηγούμενη σελίδα και θα διαβάσετε από που αναχωρεί ο φίλος.
Μάλλον έχω στραβωθεί τελείως πιά!
Απο που αναχωρεί;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ή δε μας έχει πει ή θέλω καινούρια γυαλιά .

_antonis_

Member
Εντάξει, δίνω τίτλο:

"το γελοίο θέμα της ημέρας".

Δεν έχουμε τι να κάνουμε μου φαίνεται και ψάχνουμε απο πού είναι εισιτήριο 20? για Λονδίνο. Πολύ γέλιο πάλι!!!

Που ναι ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος αυτός, να απαντήσει, μόνο αναρωτιόμαστε σαν ηλίθιοι;

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εντάξει, δίνω τίτλο:

"το γελοίο θέμα της ημέρας".

Δεν έχουμε τι να κάνουμε μου φαίνεται και ψάχνουμε απο πού είναι εισιτήριο 20? για Λονδίνο. Πολύ γέλιο πάλι!!!

Που ναι ρε παιδιά αυτός ο άνθρωπος αυτός, να απαντήσει, μόνο αναρωτιόμαστε σαν ηλίθιοι;
Θα βρηκε εισητηριο για Ταλλιν με 12,5ε και εφυγε...:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh