Σε ευχαριστώ που απάντησες γιατί δεν είχα καμιά όρεξη να τρέχω στον οφθαλμίατρο να αλλαζω τα ροζ γυαλάκια μου.Παιδια κοντευω να τρελαθω! Δεν βρισκωκανενα να ακολουθησει ενα σκδ λονδινο, η πτηση ειναι ryanair απο αραξο τελος μαρτιου. Επηξε το γιαουρτι και δεν εχουμε κουταλια...
Σε ευχαριστώ που απάντησες γιατί δεν είχα καμιά όρεξη να τρέχω στον οφθαλμίατρο να αλλαζω τα ροζ γυαλάκια μου.
αυτο το post εννοουσε να δουμε για να καταλαβουμε που θα παει ο φιλος μας.Mε μία μικρή αναζήτηση στο Flightstats η πτήση που φτάνει Σάββατο 14:10 σε ένα απ' τα αεροδρόμια του Λονδίνου είναι η W6 1305 WAW-LTN.
o rebellos δεν ειχε αναφερει τον τοπο αναχωρησης του.
Ο North66 ειπε:
αυτο το post εννοουσε να δουμε για να καταλαβουμε που θα παει ο φιλος μας.
Βεβαια ο rebellos μας εδωσε την απαντηση.
Συμπέρασμα : δε θέλω καινούρια γυαλιά.Ή δε μας έχει πει ή θέλω καινούρια γυαλιά .
Μια χαρα εισαι,απλα δεν καταλαβες τι εννουσε ο North66.Συμπέρασμα : δε θέλω καινούρια γυαλιά.
Ο Νορθ 666 είπε ότι με την έρευνα που έκανε βρήκε πτήση από Βαρσοβία ή κάτι τέτοιο, οπότε μάλλον αυτός να κοιταχτείΜια χαρα εισαι,απλα δεν καταλαβες τι εννουσε ο North66.
Α ρε rebellos τα μισα ποστ στο θεμα σου ηταν για να καταλαβουμε απο που αναχωρεις!!Μας τρελανες με αυτην την τιμη!!
Και φαντασου να ερθει ο North 66 (το παραπανω 6 μαλλον αθελα σου το εβαλες,ε;)και να με διορθωσει γιατι καταλαβα λαθος αυτο που ηθελε να μας δωσει να καταλαβουμε για τον τοπο αναχωρησης που δεν μας εδωσε να καταλαβουμε ο rebellos.Ο Νορθ 666 είπε ότι με την έρευνα που έκανε βρήκε πτήση από Βαρσοβία ή κάτι τέτοιο, οπότε μάλλον αυτός να κοιταχτεί
Ε τώρα με μπέρδεψες.Και φαντασου να ερθει ο North 66 (το παραπανω 6 μαλλον αθελα σου το εβαλες,ε;)και να με διορθωσει γιατι καταλαβα λαθος αυτο που ηθελε να μας δωσει να καταλαβουμε για τον τοπο αναχωρησης που δεν μας εδωσε να καταλαβουμε ο rebellos.
Απορώ γιατί...!Ε τώρα με μπέρδεψες.
Δωράκι παίζει που το μάντεψα σωστα;η πτηση ειναι ryanair απο αραξο τελος μαρτιου.