sunshine girl 76
Member
Χαίρομαι πολύ που συμφωνείς μαζί μου.Πιστεύω πως έκανες πολύ καλά που δεν έκλεισες αυτή την εκδρομή. Πέρα από το κόστος, με διαμονή μόλις 4μιση μερών, τρως σίγουρα τη μία μέρα (και αν τους ακολουθήσεις και την επόμενη, τρως δύο) σε εκδρομές και ψώνια. Μετά σε 2μιση μέρες τι να πρωτοδείς στο Λονδίνο; Ωραίες οι εκδρομές αλλά αν έχεις αρκετές μέρες και έχεις "χορτάσει" το Λονδίνο.
Με το δικό σου πρόγραμμα θα μείνεις τελικά 2 μέρες περισσότερο με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα σε καλή περιοχή.. Και αν βαρεθείς μόνη σου αφού θα μείνεις 7 μέρες έχεις χρόνο αν θες να πας και μια οργανωμένη ημερήσια εκδρομή..
Ειδικά την πρώτη μέρα, αμέσως μετά την προσγείωση θα γυρίσουν όλο το Λονδίνο. Πως θα ευχαριστηθούν αυτήν την εκδρομή και τα αξιοθέατα; Δεν θα είναι κουρασμένοι οι άνθρωποι από το πρωί ταλαιπωρία και μετά όλη μέρα μέσα στο πούλμαν; Και στα μουσεία μόνοι, έτσι;
Εντάξει, είπαμε, ο καθένας ότι θεωρεί για τον εαυτό του σωστό κάνει, αλλά εγώ νομίζω όπως όλες "οι μόνες στο Λονδίνο" θα ευχαριστηθώ πολύ!