• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο μόνη ή με γκρουπ;

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Παρίσι χριστούγεννα
Κανείς, γι'αυτο ρωτήσαμε ποιο είναι το ξενοδοχείο του πρακτορείου και ποιο έκλεισε η sunshine girl 76, για να κάνουμε σύγκριση. Κι αυτό όχι για να την "χλευάσουμε" ότι "χα χα βλακεία έκανες" (τουλάχιστον αυτό πιστεύω για τους περισσότερους εδώ μέσα, αν όχι για όλους) αλλά για να την βοηθήσουμε.
Η σύγκριση με το πρακτορείο πάντως έγινε γιατί αυτό είναι το θέμα (το λέει και ο τίτλος). Ε δεν μπορείς να ζητάς να σου λύσουν το δίλημμα μόνη ή με γκρουπ και μετά να διαμαρτύρεσαι που κάποιος έκανε σύγκριση ανάμεσα στο μόνη και στο γκρουπ.
Τέλος πάντων, πολύ το τραβήξαμε το ζήτημα.
Πάντως τα 660 ευρώ για μονόκλινο 6 νύχτες στο Λονδίνο τον Αύγουστο είναι πολύ καλή τιμή, οπότε ελπίζω @sunshine girl 76 να διάβασες κριτικές και να είσαι ικανοποιημένη (τουλάχιστον πες μας περιοχή βρε παιδί μου, χονδρικά. Αλλά οκ, αν δεν θες εντάξει). Εγώ πάντως με ελάχιστα λιγότερο από αυτά έχω μείνει σε τρώγλη στη Sussex Gardens, ήταν όμως καθαρό και ασφαλές και επειδή ήμουν μόνη μου δεν με πείραζε που ήταν μάπα κατά τα άλλα. Δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον άλλον όμως. Βέβαια είναι και ανάλογα τι ζητάει κανείς.
Πάρε έναν οδηγό (πχ dk eyewitness top 10), δες τι σε ενδιαφέρει να δεις και εδώ είμαστε.
Βασικά η ερώτηση του θέματός μου έγινε για να ακούσω τα υπέρ και τα κατά και από τις δύο μεριές για να βοηθηθώ να αποφασίσω, όχι να πω εγώ την γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα. Από την στιγμή λοιπόν που αποφάσισα, έκλεισα και το είπα θεώρησα ότι δεν χρειάζεται να πω και όλες τις λεπτομέρειες. Σκέφτηκα πως όταν με το καλό θα γυρίσω θα φτιάξω ένα άλλο θέμα με το ταξίδι μου και θα είχα και άποψη με επιχειρήματα για την σύγκριση μόνη ή με γκρουπ.
Δεν ετέθη ποτέ από εμένα θέμα αν έκανα καλά ή όχι που έκλεισα μόνη μου , ούτε διαμαρτυρήθηκα που έγιναν συγκρίσεις, απλά εγώ δεν ήθελα να την κάνω.
Σίγουρα ξέρω πως ήθελες να με βοηθήσεις και σε ευχαριστώ γι’ αυτό, αλλά κουράστηκα ότι λέω να αντιμετωπίζεται με επιθετικότητα από μερικούς. Πάντως θα πω μερικά πράγματα.
Η προσφορά του πρακτορείου είναι αυτή, αν όμως η ανάρτησή της είναι εναντίων των κανονισμών του φόρουμ παρακαλώ να αφαιρεθεί, το κάνω μόνο για να κάνετε εσείς την σύγκριση : http://www.imaginationtravel.gr/packageinfo.aspx?lang=el&pid=1486

Το ξενοδοχείο που φιλοξενεί την προσφορά είναι εδώ: https://www.google.gr/maps/place/Ho...88,14z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x1f0bda4a1168747a

Το ξενοδοχείο που είχα κλείσει και ακύρωσα ήταν στην περιοχή ανάμεσα στους σταθμούς Victoriaκαι Pimlico,λίγο πιο κάτω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι πάνω από το HydePark, κοντά στο σταθμό Paddington.
Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή, όχι σε σύγκριση με το πρακτορείο αλλά γιατί έτσι βόλεψε καλύτερα εμένα.
Θα κοιτάξω να βρω τον οδηγό που μου σύστησες άμεσα.

Καλά μην το δέσεις κιόλας, Λονδίνο είναι και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει ο καιρός.
Τώρα που το αναφέρατε η μία από τις 4 φορές που έχω πάει μόνη μου ήταν Αύγουστο.
Πες μας όμως βρε παιδί μου τουλάχιστον σε ποια περιοχή είναι το ξενοδοχείο. Τουλάχιστον να σου πούμε πληροφορίες ως προς αυτό που λες για τις μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια. Πχ αν έχεις σκοπό να πάρεις το heathrow express, πες μου για να σε αποτρέψω :haha:
Ωχ!!! Για πες, για πες! :eek:

Last edited by a moderator:

HummingBird

Member
Άρα έκλεισες κάπου κοντά σε αυτά που έχω μείνει κι εγώ. Οπότε, φαντάζομαι θα σκέφτεσαι να πάρεις το heathrow express. Πάρε καλύτερα το heathrow connect, κάνει μόνο 10 λεπτά περισσότερο και το εισιτήριο απλή μετάβαση έχει 9,90 λίρες. Το express είναι πιο ακριβό και δεν αξίζει. Θα σου πρότεινα να πάρεις μετρό αλλά για Paddington με το connect νομίζω είναι καλύτερα. Δεν ταλαιπωρείσαι με μετεπιβιβάσεις κτλ, φτάνεις σε 25 λεπτά, κυρία. Καλοκαίρι το λονδρέζικο μετρό δεν παλεύεται κιόλας, και κάνει κάτι λιγότερο από μία ώρα για Paddington από το Heathrow, εμένα μου φαίνεται λίγο κουραστικό.
https://www.heathrowconnect.com/
Το άλλο αεροδρόμιο που πετάς ποιο είναι;

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Βασικά η ερώτηση του θέματός μου έγινε για να ακούσω τα υπέρ και τα κατά και από τις δύο μεριές για να βοηθηθώ να αποφασίσω, όχι να πω εγώ την γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα. Από την στιγμή λοιπόν που αποφάσισα, έκλεισα και το είπα θεώρησα ότι δεν χρειάζεται να πω και όλες τις λεπτομέρειες. Σκέφτηκα πως όταν με το καλό θα γυρίσω θα φτιάξω ένα άλλο θέμα με το ταξίδι μου και θα είχα και άποψη με επιχειρήματα για την σύγκριση μόνη ή με γκρουπ.
Δεν ετέθη ποτέ από εμένα θέμα αν έκανα καλά ή όχι που έκλεισα μόνη μου , ούτε διαμαρτυρήθηκα που έγιναν συγκρίσεις, απλά εγώ δεν ήθελα να την κάνω.
Σίγουρα ξέρω πως ήθελες να με βοηθήσεις και σε ευχαριστώ γι’ αυτό, αλλά κουράστηκα ότι λέω να αντιμετωπίζεται με επιθετικότητα από μερικούς. Πάντως θα πω μερικά πράγματα.
Η προσφορά του πρακτορείου είναι αυτή, αν όμως η ανάρτησή της είναι εναντίων των κανονισμών του φόρουμ παρακαλώ να αφαιρεθεί, το κάνω μόνο για να κάνετε εσείς την σύγκριση : http://www.imaginationtravel.gr/packageinfo.aspx?lang=el&pid=1486

Το ξενοδοχείο που φιλοξενεί την προσφορά είναι εδώ: https://www.google.gr/maps/place/Holiday Inn London - Regent's Park/@51.522282,-0.142588,14z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x1f0bda4a1168747a

Το ξενοδοχείο που είχα κλείσει και ακύρωσα ήταν στην περιοχή ανάμεσα στους σταθμούς Victoriaκαι Pimlico,λίγο πιο κάτω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι πάνω από το HydePark, κοντά στο σταθμό Paddington.
Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή, όχι σε σύγκριση με το πρακτορείο αλλά γιατί έτσι βόλεψε καλύτερα εμένα.
Αααααα αν δεν έκλεισες στο ξενοδοχείο μου (Corus), τότε έκλεισες κοντά στο δικό μου. Αχ θυμάμαι πάλι το ταξίδι μου αχ να είσαι καλά. Συμπληρώνω: το πρόγραμμα δε με ενθουσίασε. Έκανα περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα πράματα. Εκτός αν σε ενδιαφέρει ο πύργος ή η τράπεζα (ή πώς το λέει μέσα το πρόγραμμα)

HummingBird

Member
Μήπως σε ενδιαφέρει να πας στο Στόουνχεντζ; Αν ναι, πες μου να σου πω λεπτομέρειες, πήγα πρόσφατα. Επειδή θα είσαι 7 μέρες εκεί, ενδείκνυται μια εκδρομή στο Στόουνχεντζ.

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Παρίσι χριστούγεννα
Για το ασφαλές, νομίζω όλα είναι σχετικά. Δεν ξέρεις από πού θα σου'ρθει, οπότε ό,τι μέτρα και να πάρεις το βρίσκω άσκοπο και μ'αυτή τη λογική δε θα έπρεπε να πάμε πουθενά. Ε δεν πας και στην Τεχεράνη! Τη βροχή δε τη γλιτώνεις αλλά δε βρέχει και συνέχεια. Πέτυχα μπλε ουρανό σα να'μουν Ελλάδα (δες φωτο). Αυτό που θα συμβούλευα και που προσωπικά δεν άκουσα ως συμβουλή είναι το μπουφάν. Ειδικά από τις 7μμ και μετά τη βγάζει μια ψύχρα.
Καλά, φυσικά, εδώ φυλάγομαι όταν πάω στην Ομόνοια! Βρε παιδί μου τουλάχιστον είναι μικροπράγματα σε σύγκριση με αλλού. Ξέρω, τσαντάκι κρεμαστό στο λαιμό εσωτερικά, το κινητό ποτέ σε κοινή θέα (εξού και πολύτιμο το wifi στο ξενοδοχείο), τα λεφτά σε πολλές και διαφορετικές μεριές και τέτοια. Ε, κατά τα άλλα ά στο καλό, ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Ναι, μπουφάν και ντύσιμο με layers, γιατί στον δρόμο ξυλιάζεις και στα κτίρια λιώνεις κι αρχίζεις και βγάζεις. Κάπου το διάβασα αυτό.

echo2011

Member

Το ξενοδοχείο που φιλοξενεί την προσφορά είναι εδώ: https://www.google.gr/maps/place/Holiday Inn London - Regent's Park/@51.522282,-0.142588,14z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x1f0bda4a1168747a

Πιστεύω πως έκανες πολύ καλά που δεν έκλεισες αυτή την εκδρομή. Πέρα από το κόστος, με διαμονή μόλις 4μιση μερών, τρως σίγουρα τη μία μέρα (και αν τους ακολουθήσεις και την επόμενη, τρως δύο) σε εκδρομές και ψώνια. Μετά σε 2μιση μέρες τι να πρωτοδείς στο Λονδίνο; Ωραίες οι εκδρομές αλλά αν έχεις αρκετές μέρες και έχεις "χορτάσει" το Λονδίνο.
Με το δικό σου πρόγραμμα θα μείνεις τελικά 2 μέρες περισσότερο με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα σε καλή περιοχή.. Και αν βαρεθείς μόνη σου αφού θα μείνεις 7 μέρες έχεις χρόνο αν θες να πας και μια οργανωμένη ημερήσια εκδρομή..

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ντύσιμο με layers, γιατί στον δρόμο ξυλιάζεις και στα κτίρια λιώνεις κι αρχίζεις και βγάζεις. Κάπου το διάβασα αυτό.
Layers; Στο manual του photoshop γιατι τον Αυγουστο συμβαινει το αντιστροφο.

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Πέρα από όλα αυτά που γράφονται εδώ, τα 485 για αεροπορικά δεν είναι υπερβολικά?

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Παρίσι χριστούγεννα
Άρα έκλεισες κάπου κοντά σε αυτά που έχω μείνει κι εγώ. Οπότε, φαντάζομαι θα σκέφτεσαι να πάρεις το heathrow express. Πάρε καλύτερα το heathrow connect, κάνει μόνο 10 λεπτά περισσότερο και το εισιτήριο απλή μετάβαση έχει 9,90 λίρες. Το express είναι πιο ακριβό και δεν αξίζει. Θα σου πρότεινα να πάρεις μετρό αλλά για Paddington με το connect νομίζω είναι καλύτερα. Δεν ταλαιπωρείσαι με μετεπιβιβάσεις κτλ, φτάνεις σε 25 λεπτά, κυρία. Καλοκαίρι το λονδρέζικο μετρό δεν παλεύεται κιόλας, και κάνει κάτι λιγότερο από μία ώρα για Paddington από το Heathrow, εμένα μου φαίνεται λίγο κουραστικό.
https://www.heathrowconnect.com/
Το άλλο αεροδρόμιο που πετάς ποιο είναι;
Α, ευχαριστώ, πολύ χρήσιμη η γνώμη σου, είχα υπολογίσει να πάρω το express. . Αυτό θα το κάνω φεύγοντας που πετάω με την Aegean, ευτυχώς θα είμαι κοντά γιατί με την βαλίτσα γεμάτη δεν θα την πάλευα με τις μεταβιβάσεις, αυτό σκέφτηκα και άλλαξα ξενοδοχείο. Πηγαίνοντας πετάω με την Ryanair, που προσγειώνεται μόνο στο Stansted, οπότε θα πάρω το Stansted express μέχρι τον σταθμό Liverpool street, εκεί θα κάνω αλλάγή και κατευθείαν μετά στον Paddington.

HummingBird

Member
Layers; Στο manual του photoshop γιατι τον Αυγουστο συμβαινει το αντιστροφο.
Στο photoshop :haha: Καλά μην το λες, ας δει την πρόβλεψη λίγες μέρες πριν πάει και πακετάρει αναλόγως.
Πέρα από όλα αυτά που γράφονται εδώ, τα 485 για αεροπορικά δεν είναι υπερβολικά?
Ναι αλλά για τελευταία στιγμή Αύγουστο, δυστυχώς τόσα είναι.

Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Παρίσι χριστούγεννα
Αααααα αν δεν έκλεισες στο ξενοδοχείο μου (Corus), τότε έκλεισες κοντά στο δικό μου. Αχ θυμάμαι πάλι το ταξίδι μου αχ να είσαι καλά. Συμπληρώνω: το πρόγραμμα δε με ενθουσίασε. Έκανα περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα πράματα. Εκτός αν σε ενδιαφέρει ο πύργος ή η τράπεζα (ή πώς το λέει μέσα το πρόγραμμα)
Όχι, δεν είναι το Corus. :p
Είδες; Δεν είναι κάτι να πεις χαλάλι βρε παιδί μου... Το πρόγραμμα εννοώ.

Μήπως σε ενδιαφέρει να πας στο Στόουνχεντζ; Αν ναι, πες μου να σου πω λεπτομέρειες, πήγα πρόσφατα. Επειδή θα είσαι 7 μέρες εκεί, ενδείκνυται μια εκδρομή στο Στόουνχεντζ.
Ναι, φυσικά, εννοείται!! Θα περιμένω λεπτομέρειες.

Last edited:

HummingBird

Member
Α, ευχαριστώ, πολύ χρήσιμη η γνώμη σου, είχα υπολογίσει να πάρω το express. . Αυτό θα το κάνω φεύγοντας που πετάω με την Aegean, ευτυχώς θα είμαι κοντά γιατί με την βαλίτσα γεμάτη δεν θα την πάλευα με τις μεταβιβάσεις, αυτό σκέφτηκα και άλλαξα ξενοδοχείο. Πηγαίνοντας πετάω με την Ryanair, που προσγειώνεται μόνο στο Stansted, οπότε θα πάρω το Stansted express μέχρι τον σταθμό Liverpool street, εκεί θα κάνω αλλάγή και κατευθείαν μετά στον Paddington.
Αν το πάρεις στο γυρισμό αλλάζει το πράγμα. Φαντάζομαι από το ξενοδοχείο θα κάνεις check-out το πρωί. Νομίζω είπες ότι η πτήση του γυρισμού είναι βράδυ. Άρα δεν θα φύγεις απαραίτητα από Paddington το βράδυ. Θα φύγεις από όπου είσαι εκείνη τη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να είναι προτιμότερο το μετρό, ανάλογα πού θα βρίσκεσαι.
Εκτός αν κάνεις αυτό που έκανα εγώ, δηλαδή να αφήσεις τη βαλίτσα στο ξενοδοχείο για να μην την κουβαλάς όλη μέρα (και για να μην την αφήσεις σε ένα από τα baggage storage που χρεώνουν και 10 λίρες), οπότε θα γυρίσεις στο Paddington για να την πάρεις, άρα θα φύγεις από εκεί μετά.
Πάντως το express, οι ίδιοι οι Λονδρέζοι λένε ότι είναι τουριστοπαγίδα γιατί κοστίζει πολύ, βολεύει μόνο όσους μένουν Paddington, και κάνει μόνο 10 λεπτά λιγότερο από το connect.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom