sunshine girl 76
Member
Βασικά η ερώτηση του θέματός μου έγινε για να ακούσω τα υπέρ και τα κατά και από τις δύο μεριές για να βοηθηθώ να αποφασίσω, όχι να πω εγώ την γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα. Από την στιγμή λοιπόν που αποφάσισα, έκλεισα και το είπα θεώρησα ότι δεν χρειάζεται να πω και όλες τις λεπτομέρειες. Σκέφτηκα πως όταν με το καλό θα γυρίσω θα φτιάξω ένα άλλο θέμα με το ταξίδι μου και θα είχα και άποψη με επιχειρήματα για την σύγκριση μόνη ή με γκρουπ.Κανείς, γι'αυτο ρωτήσαμε ποιο είναι το ξενοδοχείο του πρακτορείου και ποιο έκλεισε η sunshine girl 76, για να κάνουμε σύγκριση. Κι αυτό όχι για να την "χλευάσουμε" ότι "χα χα βλακεία έκανες" (τουλάχιστον αυτό πιστεύω για τους περισσότερους εδώ μέσα, αν όχι για όλους) αλλά για να την βοηθήσουμε.
Η σύγκριση με το πρακτορείο πάντως έγινε γιατί αυτό είναι το θέμα (το λέει και ο τίτλος). Ε δεν μπορείς να ζητάς να σου λύσουν το δίλημμα μόνη ή με γκρουπ και μετά να διαμαρτύρεσαι που κάποιος έκανε σύγκριση ανάμεσα στο μόνη και στο γκρουπ.
Τέλος πάντων, πολύ το τραβήξαμε το ζήτημα.
Πάντως τα 660 ευρώ για μονόκλινο 6 νύχτες στο Λονδίνο τον Αύγουστο είναι πολύ καλή τιμή, οπότε ελπίζω @sunshine girl 76 να διάβασες κριτικές και να είσαι ικανοποιημένη (τουλάχιστον πες μας περιοχή βρε παιδί μου, χονδρικά. Αλλά οκ, αν δεν θες εντάξει). Εγώ πάντως με ελάχιστα λιγότερο από αυτά έχω μείνει σε τρώγλη στη Sussex Gardens, ήταν όμως καθαρό και ασφαλές και επειδή ήμουν μόνη μου δεν με πείραζε που ήταν μάπα κατά τα άλλα. Δεν θα το συνιστούσα σε κάποιον άλλον όμως. Βέβαια είναι και ανάλογα τι ζητάει κανείς.
Πάρε έναν οδηγό (πχ dk eyewitness top 10), δες τι σε ενδιαφέρει να δεις και εδώ είμαστε.
Δεν ετέθη ποτέ από εμένα θέμα αν έκανα καλά ή όχι που έκλεισα μόνη μου , ούτε διαμαρτυρήθηκα που έγιναν συγκρίσεις, απλά εγώ δεν ήθελα να την κάνω.
Σίγουρα ξέρω πως ήθελες να με βοηθήσεις και σε ευχαριστώ γι’ αυτό, αλλά κουράστηκα ότι λέω να αντιμετωπίζεται με επιθετικότητα από μερικούς. Πάντως θα πω μερικά πράγματα.
Η προσφορά του πρακτορείου είναι αυτή, αν όμως η ανάρτησή της είναι εναντίων των κανονισμών του φόρουμ παρακαλώ να αφαιρεθεί, το κάνω μόνο για να κάνετε εσείς την σύγκριση : http://www.imaginationtravel.gr/packageinfo.aspx?lang=el&pid=1486
Το ξενοδοχείο που φιλοξενεί την προσφορά είναι εδώ: https://www.google.gr/maps/place/Ho...88,14z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x1f0bda4a1168747a
Το ξενοδοχείο που είχα κλείσει και ακύρωσα ήταν στην περιοχή ανάμεσα στους σταθμούς Victoriaκαι Pimlico,λίγο πιο κάτω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Το ξενοδοχείο που έκλεισα είναι πάνω από το HydePark, κοντά στο σταθμό Paddington.
Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή, όχι σε σύγκριση με το πρακτορείο αλλά γιατί έτσι βόλεψε καλύτερα εμένα.
Θα κοιτάξω να βρω τον οδηγό που μου σύστησες άμεσα.
Ωχ!!! Για πες, για πες!Καλά μην το δέσεις κιόλας, Λονδίνο είναι και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει ο καιρός.
Τώρα που το αναφέρατε η μία από τις 4 φορές που έχω πάει μόνη μου ήταν Αύγουστο.
Πες μας όμως βρε παιδί μου τουλάχιστον σε ποια περιοχή είναι το ξενοδοχείο. Τουλάχιστον να σου πούμε πληροφορίες ως προς αυτό που λες για τις μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια. Πχ αν έχεις σκοπό να πάρεις το heathrow express, πες μου για να σε αποτρέψω
Last edited by a moderator: