sunshine girl 76
Member
Δεν το ήξερα αυτό για το hostel , δεν είχα ακούσει ούτε καν τη λέξη ποτέ με και με τα συμφραζόμενα παρεξήγησα. Σας ευχαριστώ πολύ marquis για την διευκρίνηση και εσάς Triplover που μου το προτείνατε. Είναι πολύ ωραίο σαν ιδέα, θα το κοιτάξω κι αυτό.Mα δε νομίζω να στο είπαν όπως το κατάλαβες. Όταν μένεις σε ξενοδοχείο είναι δύσκολο να βρεις παρέα, ειδικά τυχαία στο δρόμο σε μια μεγάλη πόλη όπως είναι το Λονδίνο. Η ιδέα του hostel φυσικά και δεν απευθυνόταν στο να βρεις "ταίρι", αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας του κόσμου και της όχι και τόσο ιδιωτικότητας που αναγκαστικά σε φέρνει σε επαφή με κόσμο. Σε πολλά hostel μάλιστα οργανώνονται δραστηριότητες για τους ενοίκους, εκδρομές κλπ. Κι επειδή η πλειονότητα των νέων μοναχικών ταξιδιωτών μένει σε αυτά η παρείστικη ατμόσφαιρα συνήθως επικρατεί.
Δεν έγινα μέλος στο υπέροχο αυτό φόρουμ ούτε για να προσβάλλω κανέναν ούτε για να ειρωνευτώ κανέναν, όπως και δεν το έκανα. Αν ήμουν τέτοιο άτομο θα μπορούσα να απαντήσω και σε εσάς με τον ίδιο τρόπο και τόνο που μου μιλάτε, αλλά έχω ήδη στενοχωρήθεί αρκετά και δεν θα ήθελα να το συνεχίσω.Τώρα το είδα. Κοπέλα μου ο άνθρωπος έγραψε ότι έγραψε για να σε βοηθήσει, ούτε σε πρόσβαλε ούτε σε έθιξε. Εσύ έχεις την μύγα και μυγιαζεσαι. Για να φτιάξεις τον Αύγουστο ένα ταξίδι σαν κι αυτά που σου προσφέρουν τα γραφεία πάνω κάτω τόσα θα δώσεις και μονη σου. Ασε λοιπόν τις ειρωνίες και δες πως θα οργανώσεις το ταξίδι σου για να περάσεις αξιοπρεπώς και καλά.
Last edited by a moderator: