panlek30
Member
Μη μασάς! ΕαΝ θες να πας σαν προβατο... να σου λενε τι να κανεις, που να φας, τι ωρα θα σηκωθεις και τι θα δεις, τοτε πηγαινε με πρακτορειο! Εαν εχεις γνωσεις αγγλικων και στοιχειωδη αντιληψη για να κυκλοφορήσεις σε μια αγνωστη πολη (που θα μπορουσε να ηταν και στην χωρα σου), για εμενα δεν εχεις κανενα λογο να πας με πρακτορειο.Αγαπητέ Sokratisσ’ ευχαριστώ κι εσένα για τις συμβουλές σου. Υποθέτω πως εργάζεσαι σε πρακτορείο για να υπερασπίζεσαι τόσο σθεναρά αυτή την επιλογή και να προσβάλεις όσους οργανώνουν και πραγματοποιούν μόνοι το ταξίδι τους.
Πραγματικά απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία από ταξίδια ή ότι θέλω να την βγάλω «φτηνά» τον Αύγουστο. Απλά και 3000 ευρώ να έχω να διαθέσω για το Λονδίνο δεν θα χαρίσω σε κανένα πρακτορείο τα 1000 για να με πάει και να με φέρει και να μου προσφέρει υπηρεσίες που σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν αυτό το ποσό.
Όσο για την άποψή σου «Αν θέλεις να μείνεις σε τρύπες τρώγοντας ψωμί και τις ελιές της γιαγιάς, μπορείς να επιλέξεις να πας μόνη» υποθέτω και πάλι πως μιλάς από προσωπική σου εμπειρία, έτσι;
Εγώ πάντως πιστεύω , όπως και εκατοντάδες άτομα εδώ μέσα που το έχουν αποδείξει, ότι υπάρχει και η μέση λύση: να μένεις σε αξιοπρεπές ξενοδοχείο, σε αξιοπρεπή γειτονιά και να τρως αξιοπρεπές φαγητό όταν πας ένα ταξίδι μόνος! Όχι το ψωμί και οι ελιές δεν είναι αξιοπρεπές σαν φαγητό, απλά εγώ δεν τρώω το ψωμί και οι ελιές δεν μου αρέσουν καθόλου.
Συγχώρησε μου τη πρωτοβουλία να βάλω τόνους στην φράση σου, είναι πιο ωραία έτσι.
Μιλαμε για Ευρωπη παντα... Δε θεωρω οτι ειναι τοσο δυσκολο να βρεις τροπο να πας μονο σου απο το αεροδρομιο στην πολη ή να μετακινηθεις με το μετρο!
Οσο για τα ξενοδοχεια, μπορει να βρεις καλες προσφορες ακομα κ μονος σου! Επισης τα πρακτορεια μπορει να κλεινουν 4* αλλα ειναι στου διαολου το κερατο! Προτιμω να μενω στο κεντρο και ας ειναι και 3*!