• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο με Ryanair

kabamarou

Member
Οι τιμές αλλάζουν συνέχεια όντως.Τις παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά εδώ και μήνες προκειμένου να βρω αν έχουν κάποια λογική στο πότε τις ανεβάζουν και πότε τις κατεβάζουν και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω.Μπορεί η τιμή για πάνεέλα 2 μήνες πριν να είναι 50 ευρώ και 1 μήνα πριν να κατέβει στα 18 ευρώ η και στα 8 ευρώ όσο απίστευτο και αν ακούγεται.

Οταν αναφέρεσαι στις έξτρα χρεώσεις θα εννοείς μάλλον τα έξοδα κάρτας που τα γλιτώνεις αν έχεις mastercard prepaid από την Πειραιώς.υπάρχουν βέβαια και άλλα εξτρά έξοδα όπως για βαλίτσα αν θέλεις καθώς και για ασφάλεια και κάτι άλλα πράγματα που μπορείς να μην τα επιλέξεις.

Επόμενο Ταξίδι
Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Μάλιστα κάποιος άλλος έχει δει το θέμα αυτό πως περίπου παίζετε?Πότε αναιβάζουν και πότε κατεβάζουν?

AlexG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
Μάλιστα κάποιος άλλος έχει δει το θέμα αυτό πως περίπου παίζετε?Πότε αναιβάζουν και πότε κατεβάζουν?
Καμμια απολύτως λογική. Αν και κατα βαση ισχυει οσο νωρίτερα, τοσο καλυτερα

kabamarou

Member
Το συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ από τον Απρίλιο που παρακολουθώ καθημερινά τις τιμές είναι ότι αν περιμένεις και μπαίνεις καθημερινά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεις σε χαμηλότερη τιμή από ότι βρήκες πχ. 5 μήνες πριν την πτήση αλλά παίζεται και το για πόσα άτομα θα βρεις.Αυτοί που έχουν ανοικτό πρόγραμμα βλέπουν καθημερινά τις τιμές και μπορούν να κάνουν οποτεδήποτε ένα ταξίδι είναι σίγουρα οι πιο ευνοημένοι.Κάπως έτσι είχα πάει και εγώ στο Μιλάνο με 10 ευρώ πάνε έλα κλείνοντας τα εισιτήρια 1 1/2 μήνα πιο μπροστά ενώ πιο πριν ήταν ακριβότερα.

Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
πάλι βολεύθηκες :haha:

δεν είπες ότι θα τν έπαιρνες ; ντροπή σου :cool:

πότε πάτε;
Nα πω την αλήθεια αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε ούτε που πάμε ούτε πότε πάμε....αλλά ξερεις την ευκαιρία δεν την χάνουμε...... αντε ρίξε καμμιά ιδέα low badjet......

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
εγώ Βόλο τώρα...και Σερβία μετά...
το Νοέμβιο πάλι πάω πάνω, αλλά έρχεται και ο Σπύρος, και λέω να πάμε λίγο Ρουμανία από κει, αλλά δεν τον βλέπω θέλει λέει να καθίσουμε εκεί όλες τις 10 μέρες αυτή την φορά.

άλλο που καίγεται είναι παοκ στο λονδίνο τελη νοεμβρίου και για αυτό σε ρώτησα πότε πάτε...βρήκα ειστιτήρια απο Σκοπια για 50 ευρώ..αλλά και αυτό δεν ειναι σιγουρο.

φέτος δεν μας βλεπω πουθενα έξω..απο Ιαναρη...

μια ιδέα ειναι Μαροκο μέσω Βερολίνου, και άλλη που την ετοιμάζω μόνη μου να πάω (με δύο φίλους) είναι φιλόδοξη και δεν δεν θελω να την ματιάξουμε :haha:

γιατί δεν βλέπεις Εδινβούργο, ωραία ιδέα είναι και έχει από Αθήνα....

ή Σκανδιναβία (όπως κατάλαβα πρώτο κριτήριο ειναι φθηνή πτύση;))

Borealis

Member
Αχιλλέα υπάρχει αξιοπρεπής λύση με 244ε το τετραήμερο, το ξενοδοχείο είναι πολύ καλό (έχω μείνει 5 νύχτες) βρίσκεται κοντά στο canary Wharf που σημαίνει ότι είναι πολύ ανατολικά σχεδόν κοντά στο σίτυαιρπορτ. Επίσης κοντά στο ο2 και στο Γκρήνουιτς
θετικά: είσαι εκεί που χτυπάει η καρδιά του λονδίνου αυτό το καιρό.
με μια πενθήμερη κάρτα των 23 λιρών για όλα τα μέσα κατεβαίνεις με τον καταπληκτικό DLR λίγο πριν το πύργο του Λονδίνου και από εκεί με το 15 λεωφορείο φτάνεις μέχρι το τσέλσυ.
Αν δεν θες λεωφορείο παίρνεις μετρό και πας παντού.

αρνητικά: Θα κουραστείς όντως λίγο αν θέλεις να πηγαίνεις συνέχεια προς νόττινγκ χιλ ή αν αποφασίσεις να ψωνίσεις στο Μάνσφιλντ.CUSTOM HOUSE Hotel - galahotels.Com

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom