greg_thess
Member
Αμα εισαι λιγο ασχετος,κανονισε περισσοτερη ωρα.Τα πειραματα,ειναι για αυτους που το κανουν συχνα.Και παλι δεν μπορεις να υπολογισεις με τετοια ακριβεια χρονο μεταφορας.Ειμαι λιγο ασχετος οπως καταλαβαινετε.
Το Stansted ειναι σχετικα μικρό αλλα για ολες τις πτησεις περναει ο κοσμος απο το ιδιο σημειου ελεγχου..αν δεν εχει πολλες πτησεις την ιδια ωρα, δηλαδη τεραστια ουρα τοτε προλαβαίνεις...αν δεις πολυ κοσμο μπροστα σου απευθύνσου σε καποιον υπευθυνο της ασφαλειας και πες οτι πετας σε λιγο και πρεπει να σε βοηθήσει να προσπεράσεις....αλλιώς κρατα το εισιτηριο ψηλα , αναμαλλιάσου λιγο, διχνε αγχωμενος και φωναζε..σορρυ!! σορρυ!!..προσπερνώντας μόνος..θα φας κανα βρισίδι αλλα μαλλον δεν θα χασεις το αεροπλανοΜονο χειραποσκευη εχω παιδια!Το αεροδρομιο οπως ειπα ειναι το stansted.
05:39 φτανει το stansted express στο αεροδρομιο και η πτηση φευγει 06:40!!
Τι να πω δεν ξερω οταν εκλεινα το τρενο θεωρησα οτι θα εχω αρκετο χρονο,απλα ειδα την πολιτικη τους στο check in που εκανα τωρα και ανησυχησα!
Οποιαδηποτε πληροφορια αποψη θα την εκτιμουσα!
Αρχηγε μην αγχωνεσαι. Φτανεις μιση ωρα πριν κλεισει το gate. Αρα υπολογισε πως εχεις μιση ωρα στη διαθεση σου. Τωρα θες μινιμουμ 2-3 λεπτα απο την ωρα που θα κατεβεις απο το τραινο μεχρι το τερμιναλ και αλλα 2-3 για να φτασεις μεχρι τον ελεγχο. Υπολογισε ακομα αλλα 2-3 απο την στιγμη που θα τελειωσεις με τον ελεγχο μεχρι να περασεις την αιθουσα αναχωρησεων και να αρχισεις να κατευθεινεσαι προς τα gates. Απο κει θες τουλαχιστον 12 λεπτα οπως θα δεις και στη σχετικη πινακιδα (εσυ τι να δεις δηλαδη ετσι αλαφιασμενος που θα τρεχεις) μεχρι να φτασεις στο gate σου.Μονο χειραποσκευη εχω παιδια!Το αεροδρομιο οπως ειπα ειναι το stansted.
05:39 φτανει το stansted express στο αεροδρομιο και η πτηση φευγει 06:40!!
Τι να πω δεν ξερω οταν εκλεινα το τρενο θεωρησα οτι θα εχω αρκετο χρονο,απλα ειδα την πολιτικη τους στο check in που εκανα τωρα και ανησυχησα!
Οποιαδηποτε πληροφορια αποψη θα την εκτιμουσα!