axilleaslarisa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δενν πάμε ...έχουμε μωρά.
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Βασικά....ποιες περιοχές κοιτάω....?
Για πες και εμένα που βρήκες εσύ...?Εγω πάω τον Οκτώβριο για 5 ημέρες για διακοπές....δεν έχω ξαναπάει Λονδίνο....Γκαστονούλη, πρώτη φορά πας; Αν ναι, μήπως να έβρισκες κάτι πιο κεντρικό; Δεν ξέρω και πολλά βέβαια αφού ακόμη δεν πήγα (αν και στόκος θα γυρίσω πάλι αλλά λέμε) αλλά νομίζω πως σαν πρώτη φορά πρέπει να μείνεις πιο κεντρικά. πχ το δικό μου και κοντά στο κέντρο είναι και είναι και φθηνότερο. Κάνε και διευκρινήσεις όπως για ποιο λόγο πας (πχ μονοήμερο ταξίδι για συναυλία/αγώνα στο συγκεκριμένο σημείο), πόσα διαθέτεις...
Ποιά είναι αυτά?axilleaslarisa με βάση μόνο με το ψάξιμο που έχω κάνει και εγώ 4 μέρες τώρα..
Βλέπω 2 προσεγμένα ξενοδοχεία σε πολύ καλή τιμή..
Δε νομίζω ότι θα βρείς κάτι στο κέντρο ούτε καν σε αυτά τα λεφτά..
Οτι ενδιαφέρον βρω και εγώ θα το ποστάρω.
mel πρώτη φορά ναι..Που έκλεισες?Γκαστονούλη, πρώτη φορά πας; Αν ναι, μήπως να έβρισκες κάτι πιο κεντρικό; Δεν ξέρω και πολλά βέβαια αφού ακόμη δεν πήγα (αν και στόκος θα γυρίσω πάλι αλλά λέμε) αλλά νομίζω πως σαν πρώτη φορά πρέπει να μείνεις πιο κεντρικά. πχ το δικό μου και κοντά στο κέντρο είναι και είναι και φθηνότερο. Κάνε και διευκρινήσεις όπως για ποιο λόγο πας (πχ μονοήμερο ταξίδι για συναυλία/αγώνα στο συγκεκριμένο σημείο), πόσα διαθέτεις...
Εννοούσα τα άλλα 2 που ανέφερες εσυ..Ποιά είναι αυτά?