jimkGR
Member
Είσαι σίγουρη για την τιμή που λες; πήγες μέχρι τέλους την κράτηση για να δεις πως ισχύει; Να φανταστώ με την easyjet εννοείς, γιατί και στο σαιτ της δεν βλέπω τίποτα.Καλησπέρα! Χαίρομαι που μετα απο αρκετούς μήνες ξαναγράφω σε αυτο το forum και μετα απο αρκετα χρόνια (4) ετοιμάζω και πάλι ταξιδάκι για 2. Αυτήν την φορά στο Λονδίνο που πραγματικά είναι το απωθημένο μου! Σύμφωνα με το skyscanner τον Απρίλιο υπάρχουν μερικές καλες τιμές για Θεσσαλονίκη- Γκάτουικ (πηγαινε-ελα 89€ το ατομο καλα δεν είναι σκεφτομαι λοιπον για 4-5μέρες που εύχομαι να είναι αρκετές. Θα ήθελα να ζητήσω λοιπον την βοήθεια σας σε θέματα τόσο διαμονής όσο και spots (είτε αξιοθέατα είτε μαγαζια και εστιατόρια) τα οποία θεωρείτε οτι αξίζουν να τα επισκεφτεί κανείς. Με λίγα λόγια εαν θα ξαναπηγαίνατε τι δεν θα χάνατε με τίποτα; Ναι το ξέρω θελω έτοιμη την δουλεία που πολυ ευχαρίστως πιστέψτε με θα την έκανα και μόνη αλλα τα μικρά μου δεν με αφήνουν σε χλωρο κλαρί για κάτι τέτοιο (ευτυχώς δεν ισχύει το ίδιο και στην δουλεία). ελπίζω τελικά να κατφέρω και να οργανώσω αυτο το ταξίδι.καθε σκέψη και πρόταση είναι καλοδεχούμενη....