marquis
Member
Τι ώρα φτάνεις και πού; Γιατί γενικά στους κομβικους σταθμούς τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά ως αργά για να προμηθευτειτε την oyster ενώ παράλληλα μπορείτε να την αγοράσετε και από εκδοτήρια σταθμών τρένων των αεροδρομίων που δεν εξυπηρετεί το μετρό (Stansted η Gatwick). Εναλλακτικά θα μπορούσατε να βγάλετε μια travelcard εξαρχής από το μηχάνημά ή να παραγγείλετε την oyster να έρθει ταχυδρομικά στην Ελλάδα (αν και το τελευταίο δε θα το έκανα).Παιδια καλημερα! Βοηθεια!!!!!
Φτανω στο Λονδινο στις 30/1/15 και θα χρειαστει απο τον σταθμο του μετρο που θα κατεβω να παρω λεωφορειο για το ξενοδοχειο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν προλαβαινω να βγαλω oyster την ωρα που φτανω. Εχω contactless καρτα της alphabank αλλα η τραπεζα μου ειπε οτι στο εξωτερικο, μετα απο μια contactless συναλλαγη στην επομενη θα πρεπει να παταω pin. Θα ταξιδεψουμε μαζι με τον φιλο μου κ ηθελα να χρησιμοποιουμε κ οι δυο μας την καρτα μου στα μεσα. Εχει καποιος καποια εμπειρια σε αυτο? Υπαρχει η δυνατοτητα εισαγωγης pin στα λεωφορεια ή στις αποβαθρες των τραινων? Διαφορετικα θα μας φαει ο ποδαροδρομος βραδιατικα!