Νίκο σε ευχαριστω πολύ για τις προτάσεις σου! Σε 3 ημέρες φεύγουμε!Σας προτείνω να επισκεφθείτε για φαγητό δύο κατά την γνώμη μου απ'τα ωραιότερα εστιατόρια του Λονδίνου.Το ένα και πιο ξακουστό βρίσκεται στο Covent Garden,το Giovanni's και έχει γκουρμέ ιταλική κουζίνα.Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό,και σε συνδυασμό με την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών είμαι βέβαιος πως θα σας ανταμείψει.Το δεύτερο λιγότερο γνωστό αλλά με εξαίσια ιταλική ''οικογενειακή'' κουζίνα ονομάζεται Βar Remo.Απ'τις καλύτερες ιταλικές πίτσες που έχω δοκιμάσει και το συγκρίνω και με μαγαζιά στην Ιταλία.Για να το βρείτε,περνάτε το oxford circus,προχωράτε γύρω στα 150 μέτρα στην regent street και στρίβετε στον πρώτο κάθετο στο δεξί σας χέρι,princess street λέγεται ο δρόμος.
Γεια σου και καλώς ήρθες.Γεια χαρά σε όλους !
Τον Οκτώβριο με μια φίλη μου θα πάμε για πρώτη φορά στο Λονδίνο για 4 ημέρες και ήθελα να μου πείτε τα εξής εφόσον γνωρίζετε :
1. Θεωρείται απαραίτητο να βγάλω κάρτα για τα ΜΜΜ που είναι για απεριόριστες διαδρομές να όπως αυτή Oyster Cards ?
2. Επίσης γνωρίζετε κάποιο κάλο hostel ?
3. Ψάχνοντας βρήκα οτι τα περισσότερα μουσεία έχουν δωρεάν είσοδο διακρίνετε κάποιο κάλο ?
4. Κάτι άλλο που αξίζει να κάνουμε ?
1. Κάρτα θα βγάλεις οπωσδηποτε, το κόστος των μετακινήσεων χρησιμοποιώντας single tickets θα σου πάει στο Θεο. Ψάξε στο forum, Θα βρεις τα πάντα για το θέμα!Γεια χαρά σε όλους !
Τον Οκτώβριο με μια φίλη μου θα πάμε για πρώτη φορά στο Λονδίνο για 4 ημέρες και ήθελα να μου πείτε τα εξής εφόσον γνωρίζετε :
1. Θεωρείται απαραίτητο να βγάλω κάρτα για τα ΜΜΜ που είναι για απεριόριστες διαδρομές να όπως αυτή Oyster Cards ?
2. Επίσης γνωρίζετε κάποιο κάλο hostel ?
3. Ψάχνοντας βρήκα οτι τα περισσότερα μουσεία έχουν δωρεάν είσοδο διακρίνετε κάποιο κάλο ?
4. Κάτι άλλο που αξίζει να κάνουμε ?
Με https://book.terravision.eu/rides?f...h[hidden_from]=692&form_search[hidden_to]=600 ειναι μονο 9 λιρες..! 27 συνολο αλλα αν φτανεις αργα βραδυ..και για πρωτη φορα παρα ταξίΚαλησπέρα..
αναζητώ και εγώ την βοήθεια των έμπειρων! ταξιδεύω Λονδίνο σε λίγες μέρες και μου έχουν μείνει κάτι θεματάκια..
1)Θέλω να κλείσω για το Madame Tussaud's μέσω ιντερνετ αλλά μου ζητά να βάλω ημέρα αλλά και ώρα, αυτά γνωρίζεται αν είναι αναγκαστικά; Εντάξει για τη μέρα , αλλά αν δεν είμαι εκεί την συγκεκριμένη ώρα τι γίνεται;;
2)πετάμε για Stansted 4 άτομα. Μένουμε κέντρο κέντρο(δηλ απο σταθμούς μας εξυπηρετεί είτε Westminster είτε Waterloo.)
Οπότε ποιά είναι η πρόταση σας για την μετακίνηση από το αεροδρόμιο προς τα εκεί;;
Είδα ταξί στα 100€ , είδα επίσης για το Terravision(μάλλον 40€) που σε αφήνει Victoria και μετα παίρνουμε μετρό. Η το stansted express που το μονό εισιτήριο βγαίνει 25€ ανά άτομο ( άρα δεν έχει διαφορά απο ταξί).
Τι μου προτείνεται;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!