Fairydust
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιρλανδία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
24 βαθμοι?? Ουαουυυ!! Θα πάρουμε και μαγιό για βουτιές στη λίμνη του Hyde Park! Όσον αφορά το Κυριακάτικο πρόγραμμα είναι καλή λύση να πάμε δηλαδή πρώτα Camden και μετά Greenwich και σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Aλλά δεν νομίζω πως θα έχουμε το κουράγιο να περπατήσουμε από Canary Wharf μέχρι Tower of London! Το πιο πιθανό να είμαστε ήδη εξουθενωμένοι μετά το Camden, το μουσείο Cutty Shark, λόφο του Greenwich και βόλτα στο Canary Wharf για να επιστρέψουμε πεζοί! Έλεγα να πάρουμε dlr μιας και δεν θα μας δωθεί η ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουμε αλλού!Εντάξει γαλότσα δεν νομίζω να χρειαστείς... Όσο για μπουφάν καλύτερα κάτι ελαφρή, μην ξεχνάς ότι σίγουρα θα πάρεις κι από εδώ κάτι, οπότε ελάτε με όσο το δυνατόν λιγότερα για να μην έχετε πρόβλημα βάρους κατά την επιστροφή. Και τώρα στον καιρό, σήμερα το πρωί έβρεξε λιγάκι αλλά δεν είχε χαμηλή θερμοκρασία. Μέσα στην εβδομάδα θα φτάσει 24 βαθμούς, καλοκαίρι... Σε ότι αφορά το Κυριακάτικο πρόγραμμα εγώ θα πρότεινα το πρωί Camden και μετά Greenwich, Canary Wharf και να περπατήσετε μέχρι Tower of London , είναι πολύ όμορφη διαδρομή.