Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση!Πραγματικά με ξεμπέδεψες τελείως γιατί με τις τόσες πληροφορίες που διάβασα τις τελευταίες μέρες,τα έκανα λίγο σαλάτα στο μυαλό μου!Καλά να περάσεις στις εκ νέου "Λονδινίστικες" διακοπές σου !Εγώ θα είμαι εκεί Χριστούγεννα!Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία μου! Το Λονδίνο είναι από τις πιο ωραίες πόλεις που έχω επισκεφτεί και το Νοέμβρη θα πάω ξανά!
Σχετικά με τις απορίες σου, και απλό εισητήριο τρένου να έχεις εκείνη τη μέρα η προσφορά μετράει κανονικά, όπως και αν έχεις ημερήσια travelcard ή εβδομαδιαία. Δε μετράει μόνο αν έχεις oyster, ή travelcard φορτωμένη σε oyster. Θέλουν δηλαδή να δουν το χάρτινο εισητήριο που έχει πάνω το λογότυπο της εταιρίας τρένων (γιατί αυτοί ουσιαστικά κάνουν την προσφορά για να προωθήσουν τις μετακινήσεις με τρένα).. Αν δύο άτομα έχουν δύο εισητήρια τρένου και ένα κουπόνι (που δεν έχει λήξει) εκτυπωμένο από τη σελίδα τους, συμμετέχουν κανονικά στη προσφορά και στο ταμείο του αξιοθέατου εκδίδουν ένα εισητήριο πλήρους τιμής και ένα που γράφει στην τιμή "μηδέν".