Καταρχήν δεν είναι καθόλου νωρίς για να κλείσεις εισητήρια. Σε ότι αφορά τη διαμονή μπορείς να κοιτάξεις κι εδώ www.airbnb.co.uk και να νοικιάσεις διαμέρισμα, ίσως σε βολέψει περοσσότερο.Γειά σας παιδιά.
Λοιπον αφου απέτυχα πλήρως πέρσι να πρόγραμματισω την εκδρομή στο Λονδίνο που ήθελα, είπα να ξεκίνησω απο νωρίς φέτος μπας και τα καταφέρω
Θέλω να κανω το πρώτο μου ταξίδι στο Λονδίνο και αυτο κατα την διάρκεια των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς
1)Λοιπον θα ηθελα να ροτησω πρωτον αν ειναι νωρις να αρχισω να το πρόγραμματιζω απο Τωρα ή αν ειναι καλα
2) περσι τα ειχα ψαξει αλλα ακρη δεν ειχα βγαλει με τους δρόμους και τις μετακινήσεις! Ειμαστε μια οικογένεια 4 (2 παιδια) οποτε μου φανηκε πολυ δύσκολο να κυκλοφορουμε ολοι μαζι αφου δεν ειχα καταλαβει πολλά!
Τι προτεινετε
α) να κατσω να ξεστραβωθω και να προσπαθήσω να τα μάθω με ρίσκο βέβαια να μπερδεύτουμε;
β) να παω με Γκρουπ;
γ) να νοικιάσω αυτοκίνητο;
δ) να παρω κάποιον οδηγό να μας πηγαινοφερνει στα αξιοθέατα;
Κυρίως θελω την πιο οικονομική αλλα κ πιο εύκολη λύση! Αν ειναι δλδ να χαθω προτιμώ να δωσω κατι παραπάνω!
3) Ξενοδοχείο για οικογένεια 4 θα βρούμε; Υπάρχουν δωμάτια; Περσι που το εψαχνα τελευταια στιγμή μια κοπέλα απο ταξιδιωτικό γραφείο μου είχε πει πώς πολυ δύσκολα να βρω.
Οι μετακινήσεις δεν είναι δύσκολες, οι ζώνες που ανέφερες είναι για το κόστος του εισητηρίου στα ΜΜΜ, πχ αν κινέισαι στη ζώνη 1 είναι πιο ακριβά απ` ότι στην 2 κ.ο.κ. Μην σε προβληματίζει όμως αυτό γιατί υπάρχει και εβδομαδιαία κάρτα που σου επιτρέπει να κινείσαι ελεύθερα ανάλογα και πάλι τις ζώνες.