jimp
Member
Λοιπόν,Φιλοι μου,σε μια βδομαδα προσγειωνομαι στο Λονδινο.
Ειναι η πρωτη φορα που δεν προλαβαινω να διαβασω αναλυτικα οτι εχει γραφτει εδω(και ειναι πολλα,τα ατιμα )
Θα ηθελα,αν μπορειτε να μου πειτε συνοπτικα,5 περιοχες,για προγραμμα 5 ημερων, που θα μπορουσα να μεινω ολη τη μερα και να δω αξιοθεατα,να φαω,να ψωνισω...
Τις λεπτομερειες θα τις διαβασω(εχω 2 οδηγους)εσεις πεστε μου μονο τις περιοχες.
Τωρα αν υπαρχει κατι για φαγητο,ποτο εκει πολυ θα το εκτιμουσα....
Σας ευχαριστω πολυ
1η
Πρωι: Big Ben, House of Parliament, Westminster Bridge, Westminster Abeey, 10 Downing Street, Cabinet War Rooms( σε προσφορά με το 2for1), Buckingham Palace, National History Museum.
Απογευμα: Oxford street, Piccadilly Circus,, Soho
2η
Πρωι: Trafalgar Square, National Gallery, Leicester Square, ChinaTown, Covent Garden.
Απόγευμα: Harrods, London Eye
3η
Πρωι: British Museum, Camden.
Απόγευμα: Millennium Bridge, St. Paul's Cathedral, Millennium Bridge, Tate, περπάτημα στο Southwark μέχρι Tower Bridge, London Tower, Monument to the Great Gire of London.
4η
Πρωι: Notting Hill, Portobello Market, V&A Museum.
Απόγευμα: Πάλι βόλτα για φωτό(νυχτερινές) σε περιοχή westminster και shopping therapy σε Regent Street, Carnaby Street
5η
Πρωι: Βόλτα με Dlr από Tower Geteway Canary Warf, βόλτα μέχρι Crossharbour, από εκεί πάλι με DLR μέχρι Cutty Sark και βλέπεις το ομώνυμο πλοίο, Old Royal Naval College και ανεβαίνοντας μέσα από το πάρκο Greenwich θα βρεις το Αστεροσκοπείο. Στην επιστροφή μέσω Greenwich Pier καραβάκι βόλτα μέχρι London Eye Pier.
Απόγευμα: Ελεύθερη ώρα για χαλάρωμα (που λένε και τα προγράμματα)