Μου είχε αναφέρει κάποιος κάποτε, ότι στο Λονδίνο υπάρχει ένα "τεράστιο μουσείο με τσαγερά, πιατάκια σερβιρίσματος με σχέδια, δαντελωτά διάφορα κτλ" . Καμία ιδέα ποιο μουσείο μπορεί να είναι;
Μου είχε αναφέρει κάποιος κάποτε, ότι στο Λονδίνο υπάρχει ένα "τεράστιο μουσείο με τσαγερά, πιατάκια σερβιρίσματος με σχέδια, δαντελωτά διάφορα κτλ" . Καμία ιδέα ποιο μουσείο μπορεί να είναι;
Ξανακαλησπέρίζω κ αφού έφτασε Παρασκευούλα ήρθα κ εγώ με νέο κύκλο ερωτήσεων.. Ξεκινώ:
1)London Eye καλύτερα μέρα ή νύχτα (ναι είμαστε βλάχοι που πάμε πρώτη φορά στο Λονδίνο); Γενικά είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε κράτηση τελευταία στιγμή;
2)Διαβάζοντας κ τις 62 σελίδες βλέπω ότι προτείνετε πολύ τις αγορές. Επειδή ο χρόνος δεν φτάνει για όλα, ποιες θεωρείτε τις τοπ 3; Προς το παρόν σκεφτόμαστε για Covent Garden, Chinatown, Borough κ θα προσπαθήσουμε για Porotbello το Σάββατο. Αυτά επειδή βολεύουν σε συνδυασμό με άλλα ξιοθέατα που θα επισκεφτούμε (πχ Borough μαζί Tower of London. Μιας κ την ανέφερα, έχει μόνο τρόφιμα; Έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη. Γενικά γιατί πρέπει να πάμε στις αγορές (δεν το ρωτάω ειρωνικά);
3)Επειδή θα μένουμε ανάμεσα Earl's Court k Gloucester road, υπάρχει καμία αγορά-κέντρο εκει κοντά, πέρα από τους δύο σταθμούς;
4)Σχετικά με το uber. Για μετακινήσεις εκεί, χωρίς βαλίτσες, θα είμαστε 3 ενήλικες, 1 μικρό παιδί κ 1 μωρό με το καρότσι του. Μπορούνε να παίρνουμε "απλό αυτοκίνητο" ή απαιτείται XL? Προσπάθησα στην εφαρμογή να βρω τους όρους αλλά δεν το κατάφερα. Γενικά οι τιμές που βγάζει για μια διαδρομή είναι φιξ ή παίζει να αλλάξει κατά τη διάρκεια της διαδρομής; Επίσης μπορώ να κάνω κράτηση μια κούρσα πχ από τώρα για ανήμερα τα Χριστούγεννα;
5)St Paul Cathedral k Westminster Abbey, χωρίς να πληρώσεις εισιτήριο δεν μπορείς να μπεις καθόλου μέσα ή απλά με το εισιτήριο βλέπεις περισσότερα;
6)Σε κρατήσεις για ουρανοξύστες όπως το Sky Garden k Horizon 22, απαιτείται μεγάλη συνέπεια ή είναι ψιλοχαλαρά; Ρωτάω γιατί πάλι θα είναι σε συνδυασμό με άλλα αξιοθέατα κ μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις..
7)Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί με κόμικς εκτός από το Forbidden Planet, που να έχει περισσότερα της Disney (όχι το Disney Store);
8)Με δεδομένο ότι τα Σ-Κ η Revolut δεν είναι δωρεάν, παραμένει κ τότε ο πιο συμφέρων τρόπος πληρωμής ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
9)Αν έχω καταλάβει καλά ανήμερα Χριστούγεννα η Chinatown είναι το μόνο μέρος που θα έχει ζωή κ μαγαζιά ανοιχτά (εκτός από κάποια εστιατόρια αλλού);
Καλησπέρα κι από μένα.
Εκτός των Χριστουγέννων ανήμερα (που όπως είπαμε είναι μια δύσκολη μέρα) την παραμονή Χριστουγέννων το βράδυ, πού μπορεί κάποιος να περάσει αποφεύγοντας το στερεότυπο ίσως πρόγραμμα των ξενοδοχείων;
Υπάρχει κάποια πρόταση για κάτι πιο εναλλακτικό και ευέλικτο;