fotast
Member
Τίμιες αλυσίδες ξεν. είναι η Premier inn και η Travelodge.100 με 150 την νύχτα
Τίμιες αλυσίδες ξεν. είναι η Premier inn και η Travelodge.100 με 150 την νύχτα
Τα Σ-Κ η revolut είναι δωρεάν στη χρήση της (αγορές), αν κάνεις μετατροπή συναλλάγματος ΠΣΚ έχει κάποια προμήθεια - χρέωση αλλά το συνάλλαγμα μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε ημέρα εκτος ΠΣΚ και να παραμείνει μέσα στο "ψηφιακό πορτοφόλι" και να το κάνεις χρήση (αγορές) οποιαδήποτε ημέρα (συμπεριλαμβανομένου ΠΣΚ) χωρίς επιπλέον χρέωσηΞανακαλησπέρίζω κ αφού έφτασε Παρασκευούλα ήρθα κ εγώ με νέο κύκλο ερωτήσεων.. Ξεκινώ:
1)London Eye καλύτερα μέρα ή νύχτα (ναι είμαστε βλάχοι που πάμε πρώτη φορά στο Λονδίνο); Γενικά είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε κράτηση τελευταία στιγμή;
2)Διαβάζοντας κ τις 62 σελίδες βλέπω ότι προτείνετε πολύ τις αγορές. Επειδή ο χρόνος δεν φτάνει για όλα, ποιες θεωρείτε τις τοπ 3; Προς το παρόν σκεφτόμαστε για Covent Garden, Chinatown, Borough κ θα προσπαθήσουμε για Porotbello το Σάββατο. Αυτά επειδή βολεύουν σε συνδυασμό με άλλα ξιοθέατα που θα επισκεφτούμε (πχ Borough μαζί Tower of London. Μιας κ την ανέφερα, έχει μόνο τρόφιμα; Έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη. Γενικά γιατί πρέπει να πάμε στις αγορές (δεν το ρωτάω ειρωνικά);
3)Επειδή θα μένουμε ανάμεσα Earl's Court k Gloucester road, υπάρχει καμία αγορά-κέντρο εκει κοντά, πέρα από τους δύο σταθμούς;
4)Σχετικά με το uber. Για μετακινήσεις εκεί, χωρίς βαλίτσες, θα είμαστε 3 ενήλικες, 1 μικρό παιδί κ 1 μωρό με το καρότσι του. Μπορούνε να παίρνουμε "απλό αυτοκίνητο" ή απαιτείται XL? Προσπάθησα στην εφαρμογή να βρω τους όρους αλλά δεν το κατάφερα. Γενικά οι τιμές που βγάζει για μια διαδρομή είναι φιξ ή παίζει να αλλάξει κατά τη διάρκεια της διαδρομής; Επίσης μπορώ να κάνω κράτηση μια κούρσα πχ από τώρα για ανήμερα τα Χριστούγεννα;
5)St Paul Cathedral k Westminster Abbey, χωρίς να πληρώσεις εισιτήριο δεν μπορείς να μπεις καθόλου μέσα ή απλά με το εισιτήριο βλέπεις περισσότερα;
6)Σε κρατήσεις για ουρανοξύστες όπως το Sky Garden k Horizon 22, απαιτείται μεγάλη συνέπεια ή είναι ψιλοχαλαρά; Ρωτάω γιατί πάλι θα είναι σε συνδυασμό με άλλα αξιοθέατα κ μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις..
7)Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί με κόμικς εκτός από το Forbidden Planet, που να έχει περισσότερα της Disney (όχι το Disney Store);
8)Με δεδομένο ότι τα Σ-Κ η Revolut δεν είναι δωρεάν, παραμένει κ τότε ο πιο συμφέρων τρόπος πληρωμής ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
9)Αν έχω καταλάβει καλά ανήμερα Χριστούγεννα η Chinatown είναι το μόνο μέρος που θα έχει ζωή κ μαγαζιά ανοιχτά (εκτός από κάποια εστιατόρια αλλού);
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
1. Έχω την Ε τύπωση πως λειτουργούν τα λεωφορεία της national express για London Victoria.Καλησπερα και απο μενα εχω κλεισει για 25/12 -1/1 Φτανω αεροδρομιο Gatwick και θα μεινω στο ibis earls court.
1)Αποτι μου ειπαν ολα ειναι κλειστα στις 25 και δεν εχει μεταφορικα!!! υπαρχει τροπος να φτασω ξενοδοχειο και απο ξενοδοχειο προς κεντρο soho κτλπ εκτος απο ταξι?
2) Εαν μεινω στην περιοχη του ξενοδοχειου στις 25 τι υπαρχει κοντα να γυρισω σαν πρωτη μερα και καμια προταση για φαγητο καθως θα ειναι Χριστούγεννα.
3) 31/12 εχω κλεισει Φαντασμα της οπερας και ψαχνω καποια καλη προταση να κλεισω να φαω μετα (οχι γκουρμετ, ειμαστε κλασσικοι τυποι...μακαρονια, μπεργκερ η κλασσικο κρεας)
4)Για να κανω την αλλαγη χρονου και να δω τα πυροτεχνηματα που προτεινετε να ψαξω? Ειδα οτι κλεινεις εισητηρια σε καποιους δρομους? Που να κλεισω και απο που?
5)Sky garden δυστυχώς δεν βρηκα μερα, μπορω να παω για καφε? Θα πρεπει να κλεισω? Αλλες επιλογες που υπαρχουν?
6) Ψαχνω εισητηρια ειτε για chelsea είτε για west ham που μπορω να κοιταξω αξιοπιστα καθως ειναι sold out?
Ευχαριστω!
1) Αποτι κοιταξα μαλλον δεν συμφερει,60 λιρες αποτι βλεπω για 2 ατομα+ 30 το uber μετά για το ξενοδοχειο, 65 θελει το uber απευθεια απο αεροδρομιο στο ξενοδοχειο.1. Έχω την Ε τύπωση πως λειτουργούν τα λεωφορεία της national express για London Victoria.
2. Αυτό το ψάχνεις μόνος σου
3.Ψαξε για Korean bbq κοντά σε china town
4. Πήγαινε στο Horizon 22, αν δεν βρεις ονλαιν πήγαινε από εκεί θα σε βάλουν να διαβάσεις έναν κωδικό και θα μπεις.
5. https://www.ticketmaster.co.uk/london-nye#tickets εδώ αν δεν έχουν εξαντληθεί
6. Γράψου απλό μέλος στις σελίδες της ομάδας, κάνε λογαριασμό για αγορά εισιτηρίου. Συγκεκριμένα στην West Ham που γνωρίζω βγάζουν σε κυκλοφορία διαρκείας από άτομα που δεν θα πάνε, ίσως βρεις κάποιο από αυτά. Απλά πρέπει να κοιτάς συνέχεια.